Online verkoop, bezorging & montage gaan onverminderd door. Voorkom wachttijden in het voorjaar, bestel direct of maak een afspraak met onze verkoopadviseurs!

Douglas regels & gordingen

58 van 65 producten
Pagina
Sort Descending
 1. Geschaafde regel Douglas
  Geschaafde regel Douglas 2.2x4.5x300 cm - blank
  Normale prijs 4,95 Speciale prijs 3,75
 2. Geschaafde regel Douglas
  Geschaafde regel Douglas 4.5x7x250 cm - blank
  Normale prijs 11,95 Speciale prijs 9,25
 3. Geschaafde regel Douglas
  Geschaafde regel Douglas 4.5x7x400 cm - blank
  Normale prijs 17,95 Speciale prijs 14,80
 4. Geschaafde regel Douglas
  Geschaafde regel Douglas 4.5x9.5x400 cm - blank
  Normale prijs 22,95 Speciale prijs 18,95
58 van 65 producten
Pagina
Sort Descending

Douglas regels & gordingen voor timmer- en constructiewerk

Voor uw zelfgebouwde tuinhuis, blokhut of veranda wilt u natuurlijk kunnen kiezen voor materialen die zowel lang meegaan als de juiste sfeer uitstralen. Deze twee wensen komen bij elkaar als u kiest voor Lariks/Douglas timmerhout. Als hardhout onder de naaldsoorten is Lariks/Douglas een uitstekende oplossing voor veel duurzaamheid en biedt de grote nerf en de robuuste structuur een uitstraling die uw constructie een kwalitatief uiterlijk geeft. Onze Lariks/Douglas regels en gordingen zijn dusdanig gezaagd dat ze veel gewicht kunnen dragen. Dit maakt ze tot een onmisbaar ingrediënt voor elke constructie. De regels en gordingen zijn gecertificeerd met het PEFC® of FSC®-label die verantwoord bosbeheer garanderen.

De regels en gordingen van Van Kooten Tuin en Buiten Leven zijn beschikbaar in geschaafde en fijnbezaagde vorm, zowel groen geïmpregneerd als blank. Uiteraard kunt u kiezen voor een beits om het hout af te werken – en wellicht een andere kleur te geven. Zo staat een gebroken wit boeideel mooi bij onze zwarte Zweeds rabat planken. Combineer dit bijvoorbeeld met gebroken witte raamkozijnen en een vintage hanglamp. Of kies voor een neutrale beits en behoud de natuurlijke uitstraling van het Lariks/Douglas hout. Welke smaak u ook heeft, de regels en gordingen zijn een onmisbaar onderdeel van veel constructies, en met onze producten kiest u daarbij voor een goede kwaliteit!

vergelijken