Klantbeoordelingen

Aantal beoordelingen: 3205
Uitstekend
Filter op:
 • F. Sliphorst
  12-07-2020
  Het belangrijkste voor mij is dat ze alle tijd voor je nemen. Ongeacht wat je komt kopen, of wilt vragen. Wij zijn na de eerste aankoop ook vrij snel terug gegaan voor een volgende. Wij zoeken niet meer verder als we iets voor de tuin nodig hebben.
 • W. J. L. Nuijten
  12-07-2020
  Levering tuinhuis was perfect Alleen de rabatdelen waren niet op voorraad daarom elders besteld en vd order af laten halen Verrekening prima verlopen
 • Corine Heuvelman
  12-07-2020
  Goed geholpen met uitzoeken van onze veranda. Een echte aanrader om je veranda te kopen.
 • C. van Dijk
  12-07-2020
  zeer goed geholpen en zeker iets moois gehad voor me geld
 • Peter Beenen
  10-07-2020
  Heb 6 weken moeten wachten op de schaaldelen voor de wanden, daardoor het project nog niet afkunnen maken, jammer.
 • Peter de Jong
  10-07-2020
  Bijna Helemaal tevreden. Alleen graag eerder terug mailen
 • R. van Hal
  10-07-2020
  De overkapping die geleverd was is van een hele mooie kwaliteit. Ik heb de overkapping zelf gezet. Watmij hier wel bij opviel is dat de beschrijving wel erg summier is. Goed lezen voordat je iets verzaagd want je hebt al het hout wel nodig. Wat mij wel tegenviel is de technische kennis van de verkoper. Niet alles wat verteld werd klopte met de praktijk. Wat ik ronduit slecht vond is de service achteraf. Aangezien het een stukje maatwerk was en de verkoper niet alles goed besteld had miste ik bepaalde onderdelen. Het naleveren en bestellen heeft gewoon een maand geduurd. Hierbij moest ik constant zelf achter de verkoper aan zitten en werden beloftes van terug bellen niet waar gemaakt. Dat er een fout gemaakt wordt kan maar als je dit als bedrijf zo snel mogelijk in orde maakt onderscheid je jezelf in service.
 • R van der Zwan
  10-07-2020
  na ontvangst van het pakket om de veranda zelf te plaatsen miste ik de bevestigingsplaatjes voor de staanders en de lakstift. Het eerste contact hierover verliep prettig en zou z.s.m. opgelost worden. het contact bleef uit en heb zelf weer gebeld en kreeg te horen dat dit nog nooit voorgekomen was. In een contact daarna kreeg ik het gevoel dat ik loog over de niet geleverde plaatjes en dat ze daar nogal boos over waren maar dat ik de plaatjes wel zou krijgen maar het gevoel dat ik hierover loog werd niet weggenomen. Ik ben zeer teleurgesteld in hoe ik te woord ben gestaan en zal hierdoor niet zo snel andere mensen jullie aanraden.
 • Jan Varwijk
  10-07-2020
  Correct en klantvriendelijk
 • Klant hannie26
  10-07-2020
  2 schuttingdelen besteld. Prima aflevering. Gekocht om er een mobiel windscherm van te maken. Ook dat is goed gerealiseerd. Erg blij met deze aankoop.
vergelijken