menu

Klantbeoordelingen Aantal beoordelingen: 2597

Uitstekend

Filter op:

 • J A de Geus
  13-09-2019
  Bij de aankoop van de blokhut met overkapping is nauwkeurig gekeken naar het showmodel in Numansdorp omtrent de uitvoering, bij het monteren van deze overkapping blijken er echter op meerdere punten verschillen te zitten in de afwerking en opbouw van de blokhut/overkapping, mindere kwaliteit of andere mindere robuuste uitvoering. Opbouw tekeningen blijken niet alle onderdelen duidelijk aan te geven en enkele onderdelen ontbreken zelfs. Kwaliteit van het hout is minder als verwacht, veel scheuren ook aan oppervlakte, kromme bouwdelen, kromme dakbalken. Van de deuren moeten glaslatten worden verwijdert daar je anders tegen blanke ongeverfde delen aan blijft kijken, sloten van de deuren werken slecht. Slordig geboorde verbindingsgaten waardoor tijdens verbinden hout scheurt. Veel werk om alle delen goed in elkaar te kunnen zetten met behulp van lijmklemmen etc. Totale kwaliteit is minder dan was verwacht.
 • Ronald Zonneveld
  15-08-2019
  We zijn zeer tevreden met onze Verasol veranda die we bij van Kooten Tuin en Buiten hebben gekocht. Ze adviseren zeer goed zodat je precies weet welke keuzes je hebt en wat je geleverd krijgt(thanks Andre voor je advies). Ze komen hem vooraf bij je thuis opmeten zodat je zeker weet dat alles gaat passen. Ook is het belangrijk dat je hem door hun laat installeren. dit doen ze al 30 jaar en de mensen die de installaties doen zijn zeer vakkundig. Ik ben zelf zeer handig maar geloof me, dit wil je echt niet zelf doen want het is ingewikkelder dan het lijkt. De prijzen bij van Kooten zijn ook zeer concurerent en ze hebben meerdere showrooms in het land waar je alles vooraf kunt bekijken.
 • Floortje De Jager-van Gent
  14-08-2019
  Een keuze gemaakt op de website, naar de showroom gegaan in Amersfoort. Prima geïnformeerd. Type niet aanwezig. Wel bestelling geplaatst, beetje korting ontvangen. Binnen afgesproken tijd van 10 weken ( mooie zomer en impregneren) werd de Ove geleverd. Het pakket uitgepakt, alles gesorteerd. In 2 dagen m.b.v. een timmerman de blokhut opgebouwd. Dak en shingels waren het meeste werk. Zelf dakgoot geplaatst vanwege kosten besparing Nu nog beitsen aan de buitenkant. We zijn erg blij met onze nieuwe tuin met blokhut!
 • M.W
  13-08-2019
  Een prachtige tuinkamer gekocht in Hoofddorp, en laten plaatsen. Vakkundig ingemeten, en door 2 fantastische monteurs geplaatst. Van offerte tot plaatsing, in het gehele traject voortreffelijk geholpen. Ik kan het iedereen aanraden! Ook de loungeset vergroot het genot des te meer.
 • C. Hoogendoorn
  12-08-2019
  Keurig afgeleverd zit tot op heden nog in de verpakking. Dus weet niet of alles compleet is
 • L. Vandenborre
  10-08-2019
  Correcte afhandeling van A tot Z ! Zéér tevreden !
 • Fam. Wijnhout
  10-08-2019
  Wij zijn zeer tevreden met de schuifdeuren in de overkapping, alles werkt prima! Alles is zeer vakkundig geplaatst!
 • dimitri from the netherlands
  10-08-2019
  In het filiaal Amersfoort op zaterdag een bestelling gedaan voor een glazen schuifwand voor onze veranda. Daar de afspraak gemaakt dat er vóór een bepaalde tijd zeker geleverd kon worden. De dinsdag daarop werden wij gebeld om het nog even door te nemen. In dat gesprek kwam naar voren dat de gewenste levertijd niet haalbaar was. Dit omdat het die zaterdag plots heel druk was geworden. Heel bijzonder als je in de ochtend een order plaatst en diezelfde dag mensen later als jou een order plaatsen dat dat dan gevolgen heeft voor de levertijd. Die zaterdag is er ons gewoon maar wat belooft zodat wij de order plaatsten. Misleidend dus. Voor de rest is de kwaliteit en verdere afhandeling wel prima gegaan. Maar let dus goed op en maak duidelijke afspraken op papier met deze firma.
 • Ils Kamers
  09-08-2019
  Snelle levering maar al gelijk viel er een stuk uit pakket van deksel, hottub.het hele hout splits zeer snel, zwaar bedenkelijke kwaliteit is precies of dit pakket ergens vergeten 5 jaar gestaan heeft en nu bij de solden verkocht wordt! Pakket is geld niet waard. Beschadigd en zwaar bedenkelijke kwaliteit hout. Kachel werkte in eerste instantie wel goed.
 • Bert uit Kerkdriel
  09-08-2019
  Mooi en goede kwaliteit tuinhuis geleverd met duidelijke opbouwbeschrijving en wat vooral belangrijk is compleet en onbeschadigd met alle benodigde onderdelen. Ik heb dit wel anders meegemaakt. De prijs was zeker goedkoper dan bij al de collega leveranciers. Ook de levering op zich was perfect chauffeur was vriendelijk en welwillend . Met andere woorden fa van Kooten is een echte aanrader, hier krijg je waar voor je geld.

Categoriëen