ONLINE VERKOOP, BEZORGING & MONTAGE GAAN ONVERMINDERD DOOR. VOORKOM WACHTTIJDEN IN HET VOORJAAR, BESTEL DIRECT OF MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE VERKOOPADVISEURS!

Klantbeoordelingen

Aantal beoordelingen: 3290
Uitstekend
Filter op:
 • Jos van Iperen
  13-01-2021
  Mooie overkapping, goede materialen. Eerste levering was incompleet zonder vermelding. De afmetingen waren niet correct. Uiteindelijk met geduld en creativiteit opgelost.
 • Ria Nijmeijer
  13-01-2021
  Als eerste MIJN COMPLIMENTEN Veel eerder geplaatst dan in ie instantie afgesproken. De mannen die het geplaatst hebben krijgen veel lof. Waarom ik U 4 sterren heb gegeven i.p.v. 5, de deur van het Tuinhuis sluit niet goed zou graag willen dat dat gecorrigeerd wordt. Is maar een kleinigheid in Uw ogen maar toch ik krijg het niet voor elkaar en\of U lost dit op of ik moet iemand inhuren die dat voor mij in orde maakt. LOF al om snel en goed geplaatst, alleen slecht afgeleverd...tuinhuis en vloer zat onder het roze spul wat gebruikt is...gelukkig na lang poetsen opgeruimd.
 • P.H.M. Duijndam
  13-01-2021
  We hebben een tuinkast besteld en hebben een prijsopgaaf gekregen die ons alleszins redelijk leek gezien de overige prijzen volgens diverse sites. dit was inclusief verzendkosten franco thuis. Qua bezorgen zit je wel aan een datum vast die is afgestemd op de regio, dus een dag in de week is mogelijk. De tuinkast voldoet aan onze verwachtingen! Mvrgr, Peter
 • Rogier Keuker
  13-01-2021
  Ik ben heel erg blij met de hoge tuinkast. Na enig speurwerk en zeer goed advies van Hugo heb ik deze kast gekocht. De levertijd viel uiteindelijk erg mee en het in elkaar zetten is eenvoudig. Zowel de kast als Van Kooten; beiden een aanrader!!
 • frank van rossum
  13-01-2021
  Top service heel goed product geleverd! Volgend carport komt ook hier vandaan.
 • Jan de Neef
  13-01-2021
  Uitstekende behandeling,prima vakwerk en vlotte afwikkeling van de totale bestelling! Jan de Neef SR
 • C.van Zwol
  13-01-2021
  Uitstekend bedrijf ook de telefonische interesse of alles goed gegaan is wordt gewaardeerd
 • Heidi
  13-01-2021
  Prima gelopen, mooi op tijd geleverd door een zeer klantvriendelijke en bekwame chauffeur. Tuinhuis is qua prijsstelling vriendelijk en de kwaliteit is prima. Dakleer aan de krappe kant om het dak ruim te bedekken, maar verder tevreden.
 • A. Kraaijenbrink
  13-01-2021
  Top bedrijf. Vriendelijk goede uitleg en service
 • Veronica uit Houten
  13-01-2021
  Bestelling ging vlot , net als de aflevering. Alles was en is compleet geleverd. De bijgevoegde tekeningen waren duidelijk en alles was prima in elkaar te zetten. Een prima blokhut,
vergelijken