Let op: Bekijk hier alle VOORRAAD ARTIKELEN voor SNELLE LEVERING

Klantbeoordelingen

Aantal beoordelingen: 3369
Uitstekend
Filter op:
  • Jack Nieuwerf
    14-10-2021
    Na 5 jaar is een ledlampje in onze serre defect geraakt. In eerste instantie werden gemeld dat het systeem van verasol niet meer leverbaar was en dat wij een nieuw systeem van 400,00 exclusief montage konden bestellen. Wij vonden deze oplossing onbetaalbaar en zochten contact. Na een goed gesprek met de medewerker van Customer service uit Numansdorp werd ons bezwaar begrepen en werd door deze meneer uitstekende service geboden door bij de leverancier zijn best te doen om 2 lampjes uit oude voorraden op te zoeken en mij te leveren. Ik ben zeer tevreden over deze service! Ik realiseer mij dat in deze tijd producten snel ontwikkelen en zodoende worden vervangen door nieuwe producten. Ik geef deze positieve resentie vooral voor de medewerker die de klant begrijpt en hiermee aan de slag gaat.

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste Jack, Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat onze medewerker een betere oplossing heeft gevonden dan het geheel vervangen van het systeem. Wij zullen uw complimenten doorgeven aan onze afdeling Customer Service. We denken graag met u mee en doen altijd ons best om u van de beste oplossing te voorzien! Mocht u in de toekomst nog andere vragen en/of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Wij wensen u nog vele jaren plezier met uw prachtige serre! Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
  • Peter Boer
    11-10-2021
    Wij hebben in april 2021 via internet een tuinhuis met luifel besteld bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven. De verkoopadviseur heeft ons goed voorzien van de benodigde gegevens. Het geheel is in 2 dagen tijd door deskundige monteurs opgebouwd en afgewerkt. Wij zijn nu aan het genieten.

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste Peter, Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw nieuwe tuinhuis. Onze verkoopadviseurs gaan altijd tot het uiterste en zijn pas tevreden wanneer u dat bent! Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij al uw tuinwensen om te zetten in een concreet plan. En zoals u ook gemerkt heeft, weten onze monteurs exact hoe ze een dergelijk tuinverblijf perfect in elkaar moeten zetten. We wensen u dan ook nog veel plezier met uw tuinhuis en staan bij eventuele vragen en/of opmerkingen uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
  • Ton Sonneveld
    06-10-2021
    Onlangs een Biohort tuinkast bij Van Kooten Tuin in Hoofddorp gekocht; maat 155 x 83 x 182,5 / kwartsgrijs. Leveringstijd: prima / Bezorging: prima. De pakketten waren zwaar en het was soms lastig te traceren in welke doos het onderdeel zich bevond. Een folder/beschrijving - alles getekend - zonder tekst voor 3 verschillende maten maakte het soms tot een puzzel. Maar het resultaat mag er zijn; een oer-degelijke tuinkast, waar wij nog lang gebruik van zullen maken. Een aanrader !

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste Ton, Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview. Wat fijn om te horen dat uw Biohort tuinkast zo goed bevalt! We zullen uw feedback doorgeven aan Biohort, zodat het voor toekomstige klanten eenvoudiger kan worden gemaakt om de kast te monteren. Bij vragen over montage staan wij overigens altijd voor u klaar om u verder op weg te helpen. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
  • van Koppen
    02-10-2021
    Hout was niet op voorraad en moest besteld worden. Na 2 weken zelf maar eens gebeld. Het was er nog steeds niet, maar zou volgende week binnen komen. Weer niets gehoord, dus maar weer mailen. Was een fout gemaakt en er was wel ander hout beschikbaar, maar niet binnen en moest weer een week wachten. Het was iets goedkoper hout en ik zou het verschil terug krijgen. De medewerker zou hiervan een bevestiging sturen welke ik nooit heb gehad. Week erop, weer geen bericht, dus maar weer mailen. Het hout bleek binnen en men gaf aan dat dit gemaild zou zijn. Niets ontvangen, maargoed hout opgehaald en kreeg inderdaad een factuur met restitutie. Nu nog hopen dat het ook daadwerkelijk gestort wordt. Hout was van goede kwaliteit, maar je wordt niet op de hoogte gehouden en moet er steeds zelf achteraan.
  • Judith Bakker
    30-09-2021
    De service is voor, tijdens en na de aanschaf van onze Profiline tuinkamer helemaal top. In onze oriënterende fase nemen zij alles rustig door. De offerte is duidelijk. Ook de wijzigingen die ik wilde,worden daarin prima meegenomen. De aanloop naar de plaatsing verloopt soepel. Het plaatsten zelf is binnen 1,5-2 dagen gedaan. Zeer kundige monteurs die zeer netjes werken. Daarnaast heb ik het directe contact met André Koudstaal in dit proces als zeer prettig ervaren. Kortom, het resultaat….een zeer prachtige tuinkamer!

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste Judith, Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview, wat fijn om te horen dat uw contact met Van Kooten Tuin & Buiten Leven zo positief bevallen is. We zullen uw complimenten uiteraard aan onze verkoopadviseur en onze monteurs doorgeven. Bij ons staan de wensen van de klant centraal en zijn we pas tevreden als u dat bent. We wensen u dan ook nog veel plezier met uw tuinkamer en staan bij eventuele vragen en/of opmerkingen ook in de toekomst voor u klaar. Dat is de service die u van ons kan en mag verwachten! Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
  • H.G.A. van der Boog
    27-09-2021
    Mooie blokhut geleverd door van Kooten, het bouwen was redelijk eenvoudig en bij een enkel probleem was dit na telefonisch contact snel opgelost. Kortom een prima product en goede leverancier.

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste H.G.A., Hartelijk dank voor uw 4-sterrenreview. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe blokhut. Zoals u gemerkt heeft staan wij bij vragen of opmerkingen altijd voor u klaar om u van het juiste advies te voorzien. Dat is de service die u van ons kan en mag verwachten! Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
  • Sjaak Zuidweg
    13-09-2021
    We hebben bij van Kooten een prachtige kapschuur gekocht. Mooi product en mooi bedrijf. Als er iets is wordt het gewoon opgelost.
  • Axel de Ridder
    12-09-2021
    Bij oriëntatie op een tuinschuur zijn we goed geholpen door een kundig adviseur. De leveringsafspraken zijn netjes nagekomen. Na enig puzzelwerk de schuur in enkele dagen zelf geplaatst. Prima aftersales bij een ontbrekend onderdeel. Een tevreden klant!
  • leerling VWO derde leergang
    12-09-2021
    Naar tevredenheid een Loungeset Colorado aangeschaft. Nadat een verkeerde Loungeset was geleverd heeft de service afdeling van Kooten zich bewezen, na melding zijn ze direct in actie gekomen en dezelfde ochtend! is de juiste Loungeset alsnog geleverd. Erg vriendelijke en service gerichte mensen die bij van Kooten (Numansdorp) werken.. een echte aanrader!
  • Pieter en Nelly
    11-09-2021
    Wij zijn heel erg tevreden hoe alles verlopen is. Kundig en meedenkend team wat heel fijn was voor ons. Alles verliep volgens planning. Het resultaat na het beitsen is geweldig. Bedankt voor jullie inzet!!
vergelijken