Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Medewerkers Van Kooten Tuin en Buitenleven

Als u als klant bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven binnenstapt, dan bent ú het die in de ‘spotlights’ staat. Onder het genot van een kop koffie horen we graag wat u voor ogen heeft. Wij gaan tot de grenzen van het onmogelijke om uw dromen te verwezenlijken om het buitenleven een extra dimensie te geven, als een verlengstuk van uw woongenot. Wij vertalen wensen naar een droom die uitkomt binnen elk budget, maar dit zouden we natuurlijk nooit kunnen zonder onze medewerkers. Daarom investeert Van Kooten Tuin & Buiten Leven in medewerkers op een unieke manier. Middels intensieve opleidingstrajecten en persoonlijke begeleiding worden medewerkers naar een hoger niveau getrokken en hebben zij allen hun eigen specialisme. Zo werken we niet alleen aan consistente basiskennis, brede en solide productkennis en hoog serviceniveau, maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, en dát maakt het verschil. U kunt rekenen op gemotiveerde mensen op de juiste plek. U bent verzekerd van hoogwaardig en gedegen persoonlijk advies. Het zijn onze medewerkers die dag in, dag uit voor u klaar staan, in weer in wind als het moet, met maar één doel; Het uit laten komen van uw droomwensen.

Laat u verrassen en enthousiasmeren door onze medewerkers en kom langs voor een persoonlijke kennismaking.

Zin om te werken in deze dynamische wereld van buitenleven? Bekijk dan de vacaturepagina voor een passende functie in één van de vestigingen of op ons hoofdkantoor.

Ons team

Jan van Kooten

Directie
Leuk dat u de verhalen achter de gezichten wilt weten. Op onze overzichtspagina staan mensen met allemaal een uniek verhaal. Als mede-eigenaar en directielid ben ik trots op al onze medewerkers, met ieder zijn of haar eigen motivatie, die de successen -van Van Kooten Tuin & Buiten Leven- levendig houden. In 2004 opende ik samen met Hanneke, mijn vrouw, de showroom in Numansdorp. Inmiddels zijn we heel wat jaren én vestigingen verder en nog altijd haal ik iedere dag voldoening uit de werkzaamheden binnen het bedrijf. We werken al jaren met de mooiste producten en beste leveranciers, maar daarnaast streven we alsnog iedere dag naar optimale klanttevredenheid. Ons assortiment is uiterst uitgebreid, maar toch blijven we altijd op zoek naar vernieuwende producten die we met zorg in de markt kunnen zetten. Naast dynamisch ondernemerschap ligt mijn specialisatie in het adviseren en mede-ontwikkelen van de grotere maatwerk chalets en douglas buitenverblijven. U zult me daarom nog steeds tegenkomen in een van onze showrooms in de adviserende rol als verkoper in de weer met onze klanten, want stiekem ligt daar mijn hart.

Hanneke van Kooten

Directie
Het begrip Marketing heeft betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten te bevorderen. Als u het zo leest, klinkt dat wellicht eenvoudig, maar zo makkelijk is het niet. Binnen marketing zijn er zoveel wegen te bewandelen. Natuurlijk alles met hetzelfde einddoel, maar welke strategie kiest u? Of welk koers vaart u? Toen we ooit begonnen met één showroom was het niet zo ingewikkeld en paste ik marketing toe met mijn nuchtere boerenverstand. Destijds heette dat nog gewoon adverteren. Vandaag de dag komen we daar niet meer mee weg. Zoekmachine optimalisatie of denk aan Sociale Media Marketing, allemaal termen van de laatste jaren maar waar we ook niet meer zonder kunnen of weg te denken zijn. Lokale marketing is bijvoorbeeld wéér een aparte tak van sport. Met een marketingteam van zeven mensen en met alle mogelijke (online)kanalen, zijn we dagelijks doelgericht in de weer om meer en meer landelijke naamsbekendheid te genereren en om zo klanten onze kant uit te laten bewegen.

Benjamin de Jong

Directie
Als directielid van een dynamische bedrijf als Van Kooten Tuin & Buiten Leven, zal ook ik over mijn passie moeten uitweiden en niet in de eerste plaats om u uit te nodigen eens bij één van onze showrooms te komen kijken maar voornamelijk om het goede voorbeeld te zijn voor al die medewerkers die het onbetaalbare kapitaal zijn van onze organisatie. Zij zijn degene die onze (duurzame) producten aan de man en vrouw brengen. Zij zijn het die voor de Van Kooten beleving zorgen als u bij ons over de vloer komt. Zij zijn het die het Buiten Leven voor u binnen handbereik brengen en het buitenverblijf van uw dromen daadwerkelijk kunnen realiseren. Mijn passie is om iedereen te inspireren en te motiveren om onze klanten maximaal te bedienen met als doel: de hoogst mogelijke klanttevredenheidsscore. Met onze medewerkers en producten hebben we de meeste ingrediënten daarvoor in huis!

René de Vries

Operationeel Directeur
Als operationeel directeur van Van Kooten stuur ik de teams logistiek, planning en transport, montage en service aan. Dat doe ik dagelijks met veel enthousiasme. Ik zorg ervoor dat schakels in de keten goed op elkaar (blijven) aansluiten. Samen met dit enthousiaste team medewerkers staan we elke dag voor u klaar. De juiste dingen doen, én de dingen juist doen. Dat is ons vak en onze passie. Het is topsport om dit samen met het team elke dag beter te doen dan de dag ervoor. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Jako van Leenen

Bedrijfsleider Numansdorp
Samen met ons team zorgen voor een fantastische klantervaring is ons doel; als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Op een leuke manier gaan wij graag samen met u op zoek om uw droom werkelijkheid te maken. Samenwerking is daarin van uiterst groot belang; van eerste contactmoment tot en met oplevering staan wij voor u klaar. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Adriaan Krijgsman

Bedrijfsleider Wommelgem
De wensen van de klant omzetten in een reële verwachting en deze verwachting omzetten in een concrete realisatie, om alsnog alle verwachtingen te overtreffen. Dat is wat ik altijd beoog te halen. In Wommelgem is de showroom weer als nieuw. Oude modellen moesten weer plaats maken voor de nieuwste trends. Stijlvolle douglas overkappingen, luxe chalets en veel verschillende soorten blokhutten prijken weer in onze showroom. Onze styliste van marketing, heeft accessoires weer vakkundig geëtaleerd en dat geeft mooie sfeerbeelden van alles wat er mogelijk is bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Kortom: we zijn weer klaar voor een geweldig seizoen Buiten Leven.

Hans Groenenberg

Bedrijfsleider Strijen
Sinds mei 2013 ben ik als verkoper in dienst gekomen in het filiaal in Strijen. Een winkel met zeer ruime keuze in veranda’s, zonwering en complete tuinkamers. In elk verkoopgesprek ligt de uitdaging om een prachtig project te realiseren. Het is erg leuk om van je klant te horen: ‘Ik heb veel gekakeld over een tuinkamer, maar jij hebt me geholpen het ei te leggen’. Mijn missie is pas geslaagd als de klant tevreden is en dat maakt dit werk fantastisch! Tevreden klanten zijn de beste referenties en mede daarom is van Kooten Tuin & Buiten Leven zo’n succes.

Mark Vos

Bedrijfsleider Hoofddorp
Heeft u een speciale maatvoering nodig? Of een snelle levering? Vragen uw tuinwensen creatieve oplossingen? Wilt u tijdens een eerste kennismaking oriënterend en vrijblijvend informatie vergaren? Of zullen we samen hardop denken tijdens een showroomtour? Ik neem klanten mee op reis binnen de mogelijkheden van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Daar ligt mijn passie en die passie vindt u in Hoofddorp!

Dirk Rebel

Bedrijfsleider Amersfoort
Ik gun iedereen een fantastisch buitenleven. Mijn missie is om al onze klanten daarin te voorzien. Als bedrijfsleider in Amersfoort probeer ik klanten én onze medewerkers te inspireren om de mooiste en beste producten uit te zoeken en/of samen te stellen die aansluiten bij de wensen van de klant. Ik kijk uit naar een productieve samenwerking. Graag tot ziens in de vestiging Amersfoort waar we een ruim aanbod van veranda’s en houten buitenprojecten kunnen laten zien. Ik neem klanten graag mee op showroomtour.

Janneke Voorstad

Verkoopadviseur / Commerciële Binnendienst Medewerkster
Als verkoopadviseur heb ik een prachtige, maar vooral diverse baan. Als vrouw in deze ‘mannenwereld’ sta ik mijn mannetje. Met maatwerkproductie als specialisme mag ik elke dag weer de wensen van onze klanten omzetten naar een mooi product. Dit loopt uit één van een basic berging tot compleet chalet of woonhuis met montage, niets is te gek. Bent u op zoek naar het juiste advies voor een buitenproject, standaard of op maat, ik ga graag voor u aan de slag. Voor maatwerk ben ik uw professional en sta u met de juiste raad en daad bij!

Hugo Resoort

Verkoopadviseur
Ik ben dagelijks te vinden in de showroom van Van Kooten Tuin & Buiten Leven in Numansdorp. Met veel plezier vervul ik de taak om onze klanten welkom te heten en te voorzien van een gegrond en passend advies. Als verkoopadviseur krijg ik vaak te horen dat deze showroom wel heel erg gezellig is. Vaak denkt men in een soort ‘bouwmarkt’ terecht te komen, maar die verwachting wordt dus vaak overtroffen. Niet zelden komen klanten nog een tweede keer terug om op het gemak te funshoppen voor de inrichting van het buitenverblijf. Ervaar in onze showroom het buitenleven, op iedere meter.

Diederik Heineman

Verkoopadviseur
Als verkoper in Amersfoort sta ik klaar om u van het beste advies te voorzien, en al uw tuindromen waar te maken! Met mijn enthousiasme en kennis van zaken ben ik ervan overtuigd dat we uw ideale tuinverblijf kunnen vinden.

Jochem Spier

Verkoopadviseur
Mijn doel is om u te helpen met het verwezenlijken van uw droomtuin. In onze prachtige showroom in Hoofddorp sta ik altijd klaar om u van passend advies te voorzien, uiteraard met een kopje koffie of thee. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Kom dan gerust vrijblijvend langs en laat u inspireren door onze prachtige showmodellen en accessoires.

Job den Hartog

Verkoopadviseur
Sinds begin 2015 ben ik werkzaam binnen van Kooten Tuin & Buiten Leven. Tegenwoordig als verkoopadviseur in Woerden. Een fantastische locatie met naast de veranda’s en tuinkamers óók de blokhutten en alle andere prachtige producten die ook bij u in de tuin een mooie plek verdienen! Specifieke wensen? Wij werken volgens het motto: ‘Kan niet, bestaat niet'. Kom dus snel langs in Woerden en verbaas u over de enorme keus en prachtige collectie die wij voor u hebben opgesteld. Natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Jordy Slingerland

Verkoopadviseur
Als Verkoopadviseur bij Van Kooten is het mijn grootste doel om klanten tevreden de showroom te laten verlaten. Het is mijn passie om een goed product te verkopen aan een blijde klant. In de showroom in Wommelgem sta ik voor iedereen klaar. Zeker in een digitaal tijdperk geloof ik nog steeds volop in leuk persoonlijk contact dat heeft pas echt een meerwaarde.

Gabriël Henock

Commerciële Binnendienst Medewerker
Wij doen iedere dag ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken en te houden!

Lenna Groeneweg

Commerciële Binnendienst Medewerkster
Wat deze baan zo leukt maakt is het luisteren naar de wensen van u als klant, en samen tot iets moois komen waar u veel plezier van heeft. Iedere dag zit vol met nieuwe uitdagingen. Samen met mijn enthousiaste collega’s van de commerciële binnendienst sta ik u graag te woord!

Henry Oversluizen

Commerciële Binnendienst Medewerker
Binnenkort leest u hier alles over mijn functie!

Lars Fortuin

Commerciële Binnendienst Medewerker
Ik ben bij Van Kooten werkzaam als Medewerker Commerciële Binnendienst, en doe dit met veel plezier!

Marthijn Lommers

Planner
Bij Van Kooten ben ik werkzaam als planner. Zo zorg ik er samen met mijn collega's voor dat uw bestelling netjes en op tijd wordt geleverd!

Winston van Zanten

Planner
Als planner vind ik het erg leuk om efficiënt en klantgericht te plannen. Het is helemaal leuk als wij een klant die iets snel geleverd wenst te krijgen kunnen opbellen, omdat wij eerder bij hen kunnen leveren of monteren. Als planner zit je tussen alle afdelingen in, waardoor je met iedereen intern contact hebt. Bij Van Kooten zijn meerdere afdelingen, maar we zijn één team.

Matthijs Koole

Contentbeheerder
Als contentbeheerder zorg ik voor pakkende en informatieve teksten bij onze prachtige producten. Zo bent u altijd voorzien van alle benodigde informatie en wordt het kiezen van uw ideale tuinverblijf een stuk gemakkelijker! Ik streef ernaar om u bij elk product zo goed mogelijk te informeren!

Wilbert Kattestaart

Online Marketeer
Als online Marketeer zorg ik ervoor dat we zowel vindbaar als zichtbaar zijn op het internet. Zo ontwerp ik dagelijkse creatieve content voor al onze social mediakanalen, maar maak ik ook nieuwsbrieven en posters. Vergeet niet om ons te volgen op social media, want daar komen we elkaar weer tegen!

Rebecca Koole

Social Media Medewerker
Ik creëer dagelijks content voor onze socialmediakanalen. Hiermee neem ik u als klant mee in de beleving rondom alles wat Van Kooten Tuin & Buiten Leven u te bieden heeft. Van blokhutten tot de inrichting van een veranda, ik zorg dat alles op een creatieve en informatieve wijze bekend gemaakt wordt onder het grote publiek.

Peter Voorstad

Manager Customer Service
Als Manager Customer Service ben ik dagelijks efficiënt, maar zoveel mogelijk klantgericht aan het plannen. De balans zoeken tussen efficiëntie en blije klanten is waar mijn uitdaging dagelijks ligt. De belangen van andere afdelingen moeten altijd worden meegewogen, maar ten allen tijde staat de klant voorop. Op de afdeling Service hebben we veel interne communicatie en dan merk je dat we als Van Kooten Tuin & Buiten Leven één club zijn, met als gezamenlijk doel: Een klanttevredenheidsscore van 100%.

Julian Groenendijk

Medewerker Customer Service
Klanten tevreden maken en houden, daar doen wij het voor! Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven schrijven we Service met een hoofdletter S. Wij gaan tot het uiterste om u zorgeloos van uw nieuwe tuinverblijf te kunnen laten genieten.

Hendrik Jan de Haaij

Expeditiemedewerker / Servicemedewerker
Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven ben ik werkzaam op twee verschillende afdelingen. Naast dat ik me achter de schermen bezig houd op het Magazijn met allerhande projecten, assisteer ik ook op de Serviceafdeling. Hier houd ik mij voornamelijk bezig met manco leveringen. Een leuke, gevarieerde functie met veel uitdagingen! Geen dag is voor mij hetzelfde en dat is wat dit werk zo leuk maakt.

Leo Breen

Hoofd orderadministratie
Als Hoofd orderadministratie heb ik de verantwoordelijkheid om samen met mijn directe collega’s te zorgen voor het correct administratief verwerken van alle bestellingen. Tevens houden wij goed in de gaten dat hardlopende modellen buitenverblijven op tijd geproduceerd worden, zodat de voorraad in onze diverse magazijnen op peil blijft. Zo streven wij ernaar om een korte levertijd te kunnen blijven waarborgen. Tevreden klanten; daar gaan we iedere dag weer voor.

Lars van der Horst

HRM Medewerker
Als HRM Medewerker houd ik mij onder andere bezig met het stroomlijnen van alle HRM-processen van de hele organisatie, en help ik mee met het creëren van een fijne werkplek voor al onze teamleden.

Maurice Lindhout

Financieel Medewerker
Samen met de collega’s draag ik zorg voor de afhandeling van bestellingen. Vanaf bestellen tot bezorging aan huis moet picobello in orde zijn, wat mij betreft mag er geen vuiltje aan de lucht zijn in dit gehele proces van aankoop tot eindgebruik. Daarnaast zorg ik tevens voor de financiële afhandeling van orders. Ik hoop altijd weer dat onze klanten tevreden zijn met de aankoop van producten bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Bezoek gerust eens een van onze vestigingen en bekijk ze eens met eigen ogen. Te groot om zelf te vervoeren? Wij zorgen dat het bij u thuis wordt gebracht en indien gewenst en afhankelijk van het product, monteren we ook gelijk voor u.

Emma Franke

Financieel Medewerker
Als Financieel Medewerker houd ik me dagelijks bezig met de verwerking van alle financiële afhandelingen. Dagelijks passeren er heel wat orders de revue. Met een webshop met duizenden producten en alle showrooms verspreid over Nederland en België kun je je voorstellen dat er altijd wat te doen is op onze afdeling. Bij ons is het nooit saai!

Aart Kole

Projectmedewerker
.

Alex Dubbeldam

Manager Magazijn & Expeditie
Als Manager Magazijn & Expeditie zorg ik ervoor dat onze magazijnwerkzaamheden in goede banen loopt, en creëer ik voor onze magazijnmedewerkers een georganiseerde, veilige en vooral fijne werkplek.

Chrisjan van der Perk

Sr. Magazijn & Expeditie
Als Sr. Magazijn & Expeditie help ik mijn collega's om de orders zo zorgvuldig mogelijk klaar te maken voor verzending. Laden en lossen van de wagens van de chauffeurs hoort daarbij, maar ook stellen we de orders van de klant samen. Aan de hand van de planning zorgen wij dat de goederen klaarstaan voor transport.

Bram van der Scheur

Logistiek medewerker
Bij de logistiek zogen wij dat alle bestellingen compleet kunnen worden afgeleverd door onze chauffeurs. Wij werken daarom samen met diverse andere afdelingen binnen het bedrijf. Het voornaamste binnen mijn werkzaamheden is wel dat ik de orders secuur en zorgvuldig bij elkaar zoek. Uiteindelijk is het zaak dat de klant de bestelling volledig geleverd krijgt. Daarom werken wij gestructureerd en met focus.

Gertjan de Jong

Logistiek Medewerker
Als logistiek medewerker zorg ik ervoor dat onze planning op rolletjes loopt! Zo kunt u onbezorgd uitzien naar uw nieuwe tuinverblijf. Of het nu om een voorraadproduct gaat, of om een product dat vanuit een van onze leveranciers wordt verstuurd, ik draag er zorg voor dat uw prachtige aanwinst zo snel mogelijk bij u in de tuin staat.

Teunis Doolaard

Logistiek Medewerker
Als logistiek medewerker sta ik mijn mannetje in het magazijn! Ik zorg er onder meer voor dat uw bestelling klaar staat voor transport. Ik hoop dat u net zoveel plezier gaat beleven aan uw bestelling als dat ik doe aan het voorbereiden ervan!

Erik Barendrecht

Logistiek Medewerker
Op de expeditie ondersteun ik mijn collega's in hun werk. Samen met hun zorg ik ervoor dat de monteurs met de juiste materialen naar de montageplek gaan.

Quinten Barendregt

Magazijnmedewerker
Als onderdeel van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Dat beviel mij zo goed, dat ik aan de slag ben gegaan als Zaterdagkracht! Zo kan ik blijven studeren en tegelijkertijd mijn steentje bijdragen aan dit mooie bedrijf.

Joël den Breems

Magazijnmedewerker
Elke zaterdag ben ik in het magazijn te vinden, waar ik mijn best doe bij allerhande werkzaamheden.

Mees Prooij

Magazijnmedewerker
Omdat ik zelf in Numansdorp woon kende ik Van Kooten Tuin & Buiten Leven al als een mooi bedrijf in de regio, en toen een vriend er stage had gelopen wilde ik graag aan de slag als oproepkracht in het magazijn. Ik vind het dan ook erg tof dat ik op deze manier mijn steentje mag bijdragen!

Denver Noordermeer

Magazijnmedewerker
Ik ben onlangs begonnen bij Van Kooten op de zaterdag en vind het erg leuk. Daarnaast kom ik ook 1 á 2 dagen per week stage lopen. Ik hoop dat ik er veel van kan leren, ik heb er in ieder geval veel zin in!

Harold van Kooten

Chauffeur
Als chauffeur zorg ik er met heel veel plezier dat uw bestelling vakkundig bij u wordt afgeleverd. Zo kunt u zorgeloos uitkijken naar het moment dat onze prachtige vrachtwagen uw straat inrijdt!

Cor Wessels

Chauffeur
Al sinds de start van het bedrijf ben ik met heel veel plezier de vaste chauffeur bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Zorgvuldig bezorg ik het bestelde product bij de klanten thuis en maak ik altijd een gezellig praatje! Ik kan me niet voorstellen dat ik geen ritten meer zou doen voor Van Kooten. Het bedrijf zit onder mijn huid. Sta ik binnenkort ook bij u voor de deur? Bezoek snel een van de vestigingen van Van Kooten Tuin & Buiten Leven en wie weet tot ziens.

Marcel Weststrate

Senior Werkvoorbereider
Als Senior Werkvoorbereider houd ik mij voornamelijk bezig met het adviseren over en het verkopen van (complexe technische) producten. Om dit te kunnen doen, heb je een uitgebreide technische achtergrond nodig én moet je beschikken over sterke commerciële vaardigheden. Een ander woord voor Senior Werkvoorbereider zou dus ook verkoopingenieur kunnen zijn. Omdat de Senior Werkvoorbereider veel technische kennis heeft en deze kan omzetten in een praktisch en commercieel advies, fungeer ik bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven als sleutelfiguur tussen verkoopadviseurs als het gaat om het overbrengen van productkennis, de ontwikkeling van onze mooie producten en de klant.

Wouter van Dongen

Montagemedewerker/werkvoorbereider
'Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt', dat hoor je mensen weleens zeggen. Bij mij is het ook zo gegaan. Ik voel me namelijk als een vis in het water in de houtbouw. Ik geniet ervan, van de geur, van het materiaal, maar bovenal vind ik het te gek om van ‘niets’ iets heel gaafs op te bouwen wat de WOW-factor heeft waar de klant om vroeg. Daar doe je het uiteindelijk voor; voor die tevreden klant.

Lamar Hoogenboom

Monteur
Van veranda tot kapschuur, en van tuinkamer tot overkapping: ik draai er mijn hand niet voor om! Als monteur bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven realiseer ik het ene tuinverblijf na het andere. Ik ben pas tevreden wanneer de klus geklaard is en u optimaal kunt genieten van het buitenleven!

Daniël van Drongelen

Monteur
Als monteur bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven streven ik bij elke montage opnieuw naar een fantastisch en professioneel eindresultaat waar u als klant natuurlijk ook op rekent. Ons montageteam bestaat uit louter vakmensen die met het grootste plezier bouwen aan een product dat volledig voldoet aan uw wensen. Als wij bij u weggaan, staat er bij een (buiten)product precies zoals u voor ogen had, dat is waar wij voor gaan!

Jan Achterberg

Monteur
Ziet u zo’n mooie Van Kooten Tuin en Buiten Leven bus in uw straat? Grote kans ik ergens aan het werk ben om een mooi buitenverblijf te realiseren. Werkzaam als monteur bij Van Kooten ben ik het hele jaar door beschikbaar en sta ik paraat om uw droombuitenverblijf op te bouwen en te monteren, volledig volgens uw wensen.

Maarten van der Jagt

Monteur
Samen met mijn collega’s werk ik iedere dag met veel plezier aan het opbouwen van de producten van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Bij elke product of project, groot of klein, streven we naar een 100% tevredenheidscore. Pas als het product staat zoals het hoort, ben ik zelf tevreden en ga ik met een gerust hart naar de volgende opdracht of naar huis.

Maarten Keizer

Monteur
Een kleine berging, een aluminium veranda, een tuinset, buitenkeuken of zelfs een compleet houten woonhuis: noem het en wij heb het voor u gemonteerd!

Ernst Michels

Monteur
Door samen met mijn collega's uw product in elkaar te zetten, heeft u aan het einde van de dag een mooi product om van te genieten!

Thea Boer

Interieurverzorgster
Als de werkdag voor de collega’s erop zit, start ik mijn werk bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven als interieurverzorgster. Ondanks dat ik bijna niet tijdens kantooruren aanwezig ben, ken ik iedere collega en maken we, daar waar het kan, een gezellig praatje. De showroom is mijn visitekaartje. Speciaal voor u als klant houd ik die spik en span. Zo bent u verzekerd van een schone en opgeruimde showroom waar al die schitterende buitenverblijven en aanverwante artikelen met eigen ogen te zien zijn. Welkom!
Kan ik u helpen?