Medewerkers Van Kooten Tuin en Buitenleven

Als u als klant bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven binnenstapt, dan bent ú het die in de ‘spotlights’ staat. Onder het genot van een kop koffie horen we graag wat u voor ogen heeft. Wij gaan tot de grenzen van het onmogelijke om uw dromen te verwezenlijken om het buitenleven een extra dimensie te geven, als een verlengstuk van uw woongenot. Wij vertalen wensen naar een droom die uitkomt binnen elk budget, maar dit zouden we natuurlijk nooit kunnen zonder onze medewerkers. Daarom investeert Van Kooten Tuin & Buiten Leven in medewerkers op een unieke manier. Middels intensieve opleidingstrajecten en persoonlijke begeleiding worden medewerkers naar een hoger niveau getrokken en hebben zij allen hun eigen specialisme. Zo werken we niet alleen aan consistente basiskennis, brede en solide productkennis en hoog serviceniveau, maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, en dát maakt het verschil. U kunt rekenen op gemotiveerde mensen op de juiste plek. U bent verzekerd van hoogwaardig en gedegen persoonlijk advies. Het zijn onze medewerkers die dag in, dag uit voor u klaar staan, in weer in wind als het moet, met maar één doel; Het uit laten komen van uw droomwensen.

Laat u verrassen en enthousiasmeren door onze medewerkers en kom langs voor een persoonlijke kennismaking.

Zin om te werken in deze dynamische wereld van buitenleven? Bekijk dan de vacaturepagina voor een passende functie in één van de vestigingen of op ons hoofdkantoor.

Ons team

Jan van Kooten

Directie
Leuk dat u de verhalen achter de gezichten wilt weten. Op onze overzichtspagina staan mensen met allemaal een uniek verhaal. Als mede-eigenaar en directielid ben ik trots op al onze medewerkers, met ieder zijn of haar eigen motivatie, die de successen -van Van Kooten Tuin & Buiten Leven- levendig houden. In 2004 opende ik samen met Hanneke, mijn vrouw, de showroom in Numansdorp. Inmiddels zijn we heel wat jaren én vestigingen verder en nog altijd haal ik iedere dag voldoening uit de werkzaamheden binnen het bedrijf. We werken al jaren met de mooiste producten en beste leveranciers, maar daarnaast streven we alsnog iedere dag naar optimale klanttevredenheid. Ons assortiment is uiterst uitgebreid, maar toch blijven we altijd op zoek naar vernieuwende producten die we met zorg in de markt kunnen zetten. Naast dynamisch ondernemerschap ligt mijn specialisatie in het adviseren en mede-ontwikkelen van de grotere maatwerk chalets en douglas buitenverblijven. U zult me daarom nog steeds tegenkomen in een van onze showrooms in de adviserende rol als verkoper in de weer met onze klanten, want stiekem ligt daar mijn hart.

Hanneke van Kooten

Directie
Het begrip Marketing heeft betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten te bevorderen. Als u het zo leest, klinkt dat wellicht eenvoudig, maar zo makkelijk is het niet. Binnen marketing zijn er zoveel wegen te bewandelen. Natuurlijk alles met hetzelfde einddoel, maar welke strategie kiest u? Of welk koers vaart u? Toen we ooit begonnen met één showroom was het niet zo ingewikkeld en paste ik marketing toe met mijn nuchtere boerenverstand. Destijds heette dat nog gewoon adverteren. Vandaag de dag komen we daar niet meer mee weg. Zoekmachine optimalisatie of denk aan Sociale Media Marketing, allemaal termen van de laatste jaren maar waar we ook niet meer zonder kunnen of weg te denken zijn. Lokale marketing is bijvoorbeeld wéér een aparte tak van sport. Met een marketingteam van zeven mensen en met alle mogelijke (online)kanalen, zijn we dagelijks doelgericht in de weer om meer en meer landelijke naamsbekendheid te genereren en om zo klanten onze kant uit te laten bewegen.

Benjamin de Jong

Directie
Als directielid van een dynamische bedrijf als Van Kooten Tuin & Buiten Leven, zal ook ik over mijn passie moeten uitweiden en niet in de eerste plaats om u uit te nodigen eens bij één van onze showrooms te komen kijken maar voornamelijk om het goede voorbeeld te zijn voor al die medewerkers die het onbetaalbare kapitaal zijn van onze organisatie. Zij zijn degene die onze (duurzame) producten aan de man en vrouw brengen. Zij zijn het die voor de Van Kooten beleving zorgen als u bij ons over de vloer komt. Zij zijn het die het Buiten Leven voor u binnen handbereik brengen en het buitenverblijf van uw dromen daadwerkelijk kunnen realiseren. Mijn passie is om iedereen te inspireren en te motiveren om onze klanten maximaal te bedienen met als doel: de hoogst mogelijke klanttevredenheidsscore. Met onze medewerkers en producten hebben we de meeste ingrediënten daarvoor in huis!

René de Vries

Operationeel Directeur
Als operationeel directeur van Van Kooten stuur ik de teams logistiek, planning en transport, montage en service aan. Dat doe ik dagelijks met veel enthousiasme. Ik zorg ervoor dat schakels in de keten goed op elkaar (blijven) aansluiten. Samen met dit enthousiaste team medewerkers staan we elke dag voor u klaar. De juiste dingen doen, én de dingen juist doen. Dat is ons vak en onze passie. Het is topsport om dit samen met het team elke dag beter te doen dan de dag ervoor. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Kiliam van der Bijl

Bedrijfsleider Numansdorp
Als bedrijfsleider geef ik dagelijks leiding aan een enthousiast team dat in de showroom in Numansdorp voor u klaarstaat. Wanneer u bij ons langskomt geven wij u graag advies over ons zeer uitgebreide assortiment, waarvan een deel in onze ruime winkel staat opgesteld. Ook voor maatwerk bent u bij ons op de juiste plaats. Door de tijd heen hebben we daarin zeker onze sporen verdiend! We denken mee met u als klant, om specifieke wensen te vertalen naar een prachtig product om van het buitenleven te kunnen genieten.

Adriaan Krijgsman

Bedrijfsleider Wommelgem
De wensen van de klant omzetten in een reële verwachting en deze verwachting omzetten in een concrete realisatie, om alsnog alle verwachtingen te overtreffen. Dat is wat ik altijd beoog te halen. In Wommelgem is de showroom weer als nieuw. Oude modellen moesten weer plaats maken voor de nieuwste trends. Stijlvolle douglas overkappingen, luxe chalets en veel verschillende soorten blokhutten prijken weer in onze showroom. Onze styliste van marketing, heeft accessoires weer vakkundig geëtaleerd en dat geeft mooie sfeerbeelden van alles wat er mogelijk is bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Kortom: we zijn weer klaar voor een geweldig seizoen Buiten Leven.

Job den Hartog

Bedrijfsleider Velp
Sinds begin 2015 ben ik werkzaam als bedrijfsleider binnen van Kooten Tuin & Buiten Leven. Eerst in Hoofddorp, maar tegenwoordig in Velp. Met de ervaring van het openen van een ‘nieuwe’ vestiging, werd mij de kans geboden om als bedrijfsleider Velp aan de slag te gaan. Een grotere, maar vooral fantastische locatie met naast de veranda’s en tuinkamers óók de blokhutten en alle andere prachtige producten die ook bij u in de tuin een mooie plek verdienen! Specifieke wensen? Wij werken volgens het motto: ‘Kan niet, bestaat niet'. Kom dus snel langs in Velp en verbaas u over de enorme keus en prachtige collectie die wij binnen én buiten voor u hebben opgesteld. Natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Jan Walhout

Bedrijfsleider Waarschoot
Welkom in onze vestiging in Waarschoot! Mijn team en ik staan voor u klaar om u van het juiste Van Kooten-tuinverblijf te voorzien. Ons uiterst uitgebreid assortiment maakt de mogelijkheden ontelbaar, daardoor is een goede ‘gids’ tijdens een ‘rondleiding’ -door onze showroom vol met buitenlevenproducten- bijna onmisbaar. Het geeft mij een voldaan gevoel wanneer u met nog meer enthousiasme onze showroom verlaat dan dat u al binnen kwam.

Mark de Groot

Bedrijfsleider Hoofddorp
Als bedrijfsleider in Hoofddorp draag ik vol trots de verantwoordelijkheid voor deze prachtige vestiging. Samen met mijn ervaren team zorg ik ervoor dat u precies vindt waar u naar op zoek bent om uw tuinplezier te vergroten. Met het uiteenlopende assortiment van Van Kooten slaagt u altijd! Van blokhutten tot tuinkamers, en van veranda's tot loungesets: u vindt het allemaal in onze indrukwekkende winkel. Komt u binnenkort langs? De koffie staat klaar!

Hans Groenenberg

Bedrijfsleider Strijen
Sinds mei 2013 ben ik als verkoper in dienst gekomen in het filiaal in Strijen. Een winkel met zeer ruime keuze in veranda’s, zonwering en complete tuinkamers. In elk verkoopgesprek ligt de uitdaging om een prachtig project te realiseren. Het is erg leuk om van je klant te horen: ‘Ik heb veel gekakeld over een tuinkamer, maar jij hebt me geholpen het ei te leggen’. Mijn missie is pas geslaagd als de klant tevreden is en dat maakt dit werk fantastisch! Tevreden klanten zijn de beste referenties en mede daarom is van Kooten Tuin & Buiten Leven zo’n succes.

Mark Vos

Bedrijfsleider Veldhoven
Heeft u een speciale maatvoering nodig? Of een snelle levering? Vragen uw tuinwensen creatieve oplossingen? Wilt u tijdens een eerste kennismaking oriënterend en vrijblijvend informatie vergaren? Of zullen we samen hardop denken tijdens een showroomtour? Ik neem klanten mee op reis binnen de mogelijkheden van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Daar ligt mijn passie en die passie vindt u in Veldhoven!

Johan Twigt

Bedrijfsleider Woerden
Al sinds jaar en dag ben ik werkzaam bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Met veel plezier verzorg ik een showroomtoer en serveer ik een kop koffie of thee, maar bovenal sta ik u bij om dié keuze te maken die past bij uw wensen, binnen uw budget en onze mogelijkheden.

Dirk Rebel

Bedrijfsleider Amersfoort
Ik gun iedereen een fantastisch buitenleven. Mijn missie is om al onze klanten daarin te voorzien. Als bedrijfsleider in Amersfoort probeer ik klanten én onze medewerkers te inspireren om de mooiste en beste producten uit te zoeken en/of samen te stellen die aansluiten bij de wensen van de klant. Ik kijk uit naar een productieve samenwerking. Graag tot ziens in de vestiging Amersfoort waar we een ruim aanbod van veranda’s en houten buitenprojecten kunnen laten zien. Ik neem klanten graag mee op showroomtour.

Janneke Voorstad

Verkoopadviseur / Commerciële Binnendienst Medewerkster
Als verkoopadviseur heb ik een prachtige, maar vooral diverse baan. Als vrouw in deze ‘mannenwereld’ sta ik mijn mannetje. Met maatwerkproductie als specialisme mag ik elke dag weer de wensen van onze klanten omzetten naar een mooi product. Dit loopt uit één van een basic berging tot compleet chalet of woonhuis met montage, niets is te gek. Bent u op zoek naar het juiste advies voor een buitenproject, standaard of op maat, ik ga graag voor u aan de slag. Voor maatwerk ben ik uw professional en sta u met de juiste raad en daad bij!

Hugo Resoort

Verkoopadviseur
Ik ben dagelijks te vinden in de showroom van Van Kooten Tuin & Buiten Leven in Numansdorp. Met veel plezier vervul ik de taak om onze klanten welkom te heten en te voorzien van een gegrond en passend advies. Als verkoopadviseur krijg ik vaak te horen dat deze showroom wel heel erg gezellig is. Vaak denkt men in een soort ‘bouwmarkt’ terecht te komen, maar die verwachting wordt dus vaak overtroffen. Niet zelden komen klanten nog een tweede keer terug om op het gemak te funshoppen voor de inrichting van het buitenverblijf. Ervaar in onze showroom het buitenleven, op iedere meter.

Diederik Heineman

Verkoopadviseur
Als verkoper in Amersfoort sta ik klaar om u van het beste advies te voorzien, en al uw tuindromen waar te maken! Met mijn enthousiasme en kennis van zaken ben ik ervan overtuigd dat we uw ideale tuinverblijf kunnen vinden.

Maurice Melissant

Verkoopadviseur
Als verkoper doe ik mijn uiterste best om u in uw tuinwensen te voorzien. U staat als klant centraal en ik pas mezelf daar op aan. Komt u binnenkort een bezoekje brengen in onze showroom in Numansdorp, grote kans dat u mij daar tegenkomt. U bent van harte welkom!

Justin Fortuin

Verkoopadviseur
Heeft u een bezoekje aan onze showroom in Veldhoven gepland? Grote kans dat u mij daar tegen het lijf loopt! Als verkoopadviseur help ik u bij het kiezen van uw ideale tuinverblijf. Samen zorgen we ervoor dat al uw tuinwensen uitkomen!

Arjan Achterberg

Verkoopadviseur
Ik had niet gedacht dat ik in de ‘rol’ van verkoopadviseur bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven, zoveel voldoening uit mijn werk zou halen. De uitdaging om iedere klant van A t/m Z te begeleiden naar een prachtig eindresultaat wat voldoet aan de wensen, pak ik steeds weer met beide handen aan. Ik kan me op dit moment geen leukere baan voorstellen, dus kom maar op met uw bijzondere wensen, ik ga ervoor!

Arjan de Regt

Verkoopadviseur
Als verkoopadviseur ben ik dagelijks bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om u van het juiste advies te voorzien. Mocht u vragen hebben over één van onze producten in de showrooms of van onze website, dan hoor ik dat heel graag. Ik sta u graag te woord.

Daan Lamper

Verkoopadviseur
Welkom in onze showroom in Amersfoort! Als verkoopadviseur sta ik voor u klaar om u van het beste advies te voorzien. Of u nu op zoek bent naar een berging, tuinkamer, buitenverblijf of veranda, ik weet zeker dat we er samen wel uit komen. Met het juiste advies op maat vinden wij altijd uw ideale tuinverblijf, uiteraard afgestemd op al uw wensen en voorzien van een zeer scherpe prijs.

Cornelis Rot

Verkoopadviseur
Wat is plezanter dan avonden buiten doorbrengen met familie of vrienden? Mooie gesprekken bij een goed glas. Het mag laat worden. De overkapping geeft toch genoeg beschutting. Lijkt dat buitenleven je wel wat? Wat zijn dan precies je wensen? Hoeveel plek heb je? Ik help je zoeken naar de mooiste oplossing in jouw tuin. Als je een paar fotootjes neemt kan ik nog beter meedenken. In het Vlaamse Waarschoot ontvang ik je graag met een kop koffie of thee. Tot zo!

Aart-Jan Prins

Verkoopadviseur
Langer genieten van het buitenleven? Kom dan langs in onze showroom te Strijen en bekijk ons aluminium veranda/tuinkamer assortiment. Samen met mijn collega’s staan wij voor u klaar! Tot ziens.

Tim Grootendorst

Verkoopadviseur
In april 2022 ben ik als stagiair bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven in Velp begonnen. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar verkoopadviseur. Een leuke afwisselende job! Ik ga dan ook vol plezier naar mijn werk.

Gert-Jan Baars

Verkoopadviseur
Sinds 2017 ben ik werkzaam als verkoopadviseur in het filiaal Velp. Uw wensen staan voorop en tijdens een kop koffie of tour door de showroom, brengen we die samen in kaart. Daarna zoeken we precies dat product dat past of aansluit op uw wensen. Mijn streven is altijd een 100% match, pas dan ben ik tevreden. Ik zie u graag in Velp.

André Koudstaal

Verkoopadviseur
‘Wij maken van uw tuindroom, uw droomtuin.’ Deze slogan slaat op mijn passie om van de tuin het verlengde van uw woonkamer te maken. Bij Van Kooten vindt u het Buiten Leven en al haar facetten. Of het nu gaat om een aluminium tuinkamer, een schitterend houten douglas living, een buitenkeuken, een lounge-set een vuurtafel of ontelbare accessoires, bij Van Kooten realiseren we uw tuindroom tot in de puntjes. Onder het genot van een kop koffie bespreken we uw wensen en denken we mee om tot een uitkomst te komen waar u blij van wordt, binnen úw budget en onze mogelijkheden. Als verkoper begeleid ik u graag in het aankoopproces, zodat u met een tevreden gevoel huiswaarts gaat. Van harte welkom in vestiging in Numansdorp!

Ronald Kleppe

Verkoopadviseur
Elke klant sta ik met aandacht te woord. Of de vraag gaat over een schroefje of over een complete blokhut, naar elke klant luister ik aandachtig om te bepalen waar de behoefte ligt. Ik vind het ontzettend leuk om klanten het gehele verkoopproces te helpen en te adviseren om uiteindelijk tot een prachtig resultaat te komen, juist daar krijg ik energie van. Elke dag streef ik met passie en plezier naar tevreden klanten.

Jordy Slingerland

Verkoopadviseur
Als Verkoopadviseur bij Van Kooten is het mijn grootste doel om klanten tevreden de showroom te laten verlaten. Het is mijn passie om een goed product te verkopen aan een blijde klant. In de showroom in Wommelgem sta ik voor iedereen klaar. Zeker in een digitaal tijdperk geloof ik nog steeds volop in leuk persoonlijk contact dat heeft pas echt een meerwaarde.

Dirk Kik

Verkoopadviseur
Als verkoopadviseur in Hoofddorp sta ik voor u klaar om al uw tuinwensen uit te laten komen. In onze showroom vindt u een breed scala aan tuin- en buitenlevenproducten. Ik laat u graag ons uiteenlopende aanbod zien. Van blokhutten tot loungesets met de mooiste bijbehorende accessoires. We denken mee met u als klant, en gaan tot het uiterste om het ultieme tuinverblijf samen te stellen!

Jasper van der Aart

Verkoopadviseur
Als verkoopadviseur ben ik met veel plezier bij van Kooten Tuin & Buiten Leven aan de slag. Ik hoop u te treffen in de showroom in Hoofddorp, zodat we samen tot een passende oplossing komen!

Arne Heijkoop

Hoofd Commerciële Binnendienst
Op de afdeling commerciële binnendienst staan mijn team en ik u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Gabriël Henock

Commerciële Binnendienst Medewerker
Wij doen iedere dag ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken en te houden!

Marthijn Lommers

Commerciële Binnendienst Medewerker
Ik ben werkzaam bij de commerciële binnendienst. Dat betekent dat ik veelal contact heb met klanten per telefoon en email op de salesafdeling. Nadat ik een product of dienst heb verkocht, regel ik ook de administratieve afhandeling. Ik ben gedurende het gehele proces het aanspreekpunt van de klant. Precies dat is wat ik zo leuk vind aan deze functie; het opbouwen van een goede relatie met de klant. Heeft u vragen, bel me gerust!

Lenna van Steensel

Commerciële Binnendienst Medewerkster
Wat deze baan zo leukt maakt is het luisteren naar de wensen van u als klant, en samen tot iets moois komen waar u veel plezier van heeft. Iedere dag zit vol met nieuwe uitdagingen. Samen met mijn enthousiaste collega’s van de commerciële binnendienst sta ik u graag te woord!

Lars Fortuin

Stagiair Commerciële Binnendienst
Sinds kort loop ik stage op de Commerciële Binnendienst.

Thomas Krämer

Marketing Manager
Als Marketing Manager zorg ik er met mijn team voor dat u ons online en offline nóg beter kunt vinden, en houd ik onze website up-to-date. Wat fijn dat u ons bedrijf heeft gevonden, dat betekent dat ik mijn werk goed gedaan heb!

Matthijs Koole

Contentbeheerder
Als contentbeheerder zorg ik voor pakkende en informatieve teksten bij onze prachtige producten. Zo bent u altijd voorzien van alle benodigde informatie en wordt het kiezen van uw ideale tuinverblijf een stuk gemakkelijker! Ik streef ernaar om u bij elk product zo goed mogelijk te informeren!

Wilbert Kattestaart

Online Marketeer
Als online Marketeer zorg ik ervoor dat we zowel vindbaar als zichtbaar zijn op het internet. Zo ontwerp ik dagelijkse creatieve content voor al onze social mediakanalen, maar maak ik ook nieuwsbrieven en posters. Vergeet niet om ons te volgen op social media, want daar komen we elkaar weer tegen!

Martijn de Regt

Online Marketeer
Marketing kan ook wel gelezen worden als market-getting, oftewel het verkrijgen van meer markt. Als online marketeer bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven realiseer ik dit door het opzetten van advertentiecampagnes. Zo zorg ik ervoor dat er meer verkeer komt op de website en creëer ik een grotere naamsbekendheid. Daarnaast help ik met het beheren van de online content om er voor te zorgen dat u een website treft die er keurig uitziet.

Tobias de Jager

Online Marketeer
Als Online Marketeer bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven houd ik mij bezig met de website, producten, social media en overige werkzaamheden op de marketingafdeling. Na mijn studie HBO Communicatie op de HZ University of Applied Sciences te Vlissingen werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik hier gevonden!

Elise de Regt

Social Media Medewerker
Als Social Media Medewerker beheer ik onze online kanalen, zoals Facebook, Instagram, Pinterest en meer! Volg je ons al op social media?

Peter Voorstad

Manager Customer Service
Als Manager Customer Service ben ik dagelijks efficiënt, maar zoveel mogelijk klantgericht aan het plannen. De balans zoeken tussen efficiëntie en blije klanten is waar mijn uitdaging dagelijks ligt. De belangen van andere afdelingen moeten altijd worden meegewogen, maar ten allen tijde staat de klant voorop. Op de afdeling Service hebben we veel interne communicatie en dan merk je dat we als Van Kooten Tuin & Buiten Leven één club zijn, met als gezamenlijk doel: Een klanttevredenheidsscore van 100%.

Marinda Duijzer

Servicedesk Assistente
Als servicedesk assistente sta ik u graag telefonisch te woord met al uw vragen. Daarnaast voer ik ook de bijkomende administratieve taken uit voor de hele Serviceafdeling. Samen werken we aan een perfect eindresultaat, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Julian Groenendijk

Servicemedewerker
Klanten tevreden maken en houden, daar doen wij het voor! Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven schrijven we Service met een hoofdletter S. Wij gaan tot het uiterste om u zorgeloos van uw nieuwe tuinverblijf te kunnen laten genieten.

Mike Barendregt

Medewerker Customer Service & Planning
Is uw product toch niet helemaal zoals u van ons kan en mag verwachten? Als medewerker Customer Service & Planning zorg ik ervoor het zo snel mogelijk wordt opgelost. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Hendrik Jan de Haaij

Expeditiemedewerker / Servicemedewerker
Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven ben ik werkzaam op twee verschillende afdelingen. Naast dat ik me achter de schermen bezig houd op het Magazijn met allerhande projecten, assisteer ik ook op de Serviceafdeling. Hier houd ik mij voornamelijk bezig met manco leveringen. Een leuke, gevarieerde functie met veel uitdagingen! Geen dag is voor mij hetzelfde en dat is wat dit werk zo leuk maakt.

Marco van der Wal

Planning & Logistiek
Samen met de verkoper bespreekt u de levertermijn van de bestelling. Vanaf dat moment ga ik direct voor u aan de slag. Met mijn collega’s zorg ik ervoor dat uw bestelling op de juiste tijd en juiste plek geleverd wordt. Voor vragen over de levering van uw bestelling kunt u mij altijd bellen of mailen. Ziet u binnenkort onze vrachtwagen bij u in de straat? Dan is uw droomtuin weer een stapje dichterbij!

Leo Breen

Hoofd orderadministratie
Als Hoofd orderadministratie heb ik de verantwoordelijkheid om samen met mijn directe collega’s te zorgen voor het correct administratief verwerken van alle bestellingen. Tevens houden wij goed in de gaten dat hardlopende modellen buitenverblijven op tijd geproduceerd worden, zodat de voorraad in onze diverse magazijnen op peil blijft. Zo streven wij ernaar om een korte levertijd te kunnen blijven waarborgen. Tevreden klanten; daar gaan we iedere dag weer voor.

Maries Bal

Orderadministratie
Als medewerker Orderadministratie zorg ik ervoor dat bestellingen van buitenverblijven en producten op de juiste manier worden verwerkt. Wij dragen zorg voor het op de hoogte brengen van de juiste afdelingen betreffende een bestelling. Onze afdeling Expeditie zorgt ervoor dat alles tijdig klaar staat in het magazijn en onze planners regelen de levering en eventueel de monteurs. Een puzzel met maar één doel; de klant moet naar alle tevredenheid geholpen worden en dus moeten de diverse afdelingen goed op elkaar zijn afgestemd. De informatie die wij verstrekken moet secuur en helder zijn om ’ruis’ te voorkomen.

Lars van der Horst

HRM Medewerker
Als HRM Medewerker houd ik mij onder andere bezig met het stroomlijnen van alle HRM-processen van de hele organisatie, en help ik mee met het creëren van een fijne werkplek voor al onze teamleden.

Arjo van Dorp

Senior Financieel Medewerker
Na mijn opleiding heb ik jarenlang in de Accountancy gewerkt. Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven heb ik nu de stap gewaagd naar het bedrijfsleven. Ik heb er zin in!

Marnix van der Have

Financieel Medewerker
Ik werk met veel plezier bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven als Financieel Medewerker, waarbij ik onder meer meehelp bij de administratie van onze vestigingen. Dankzij deze uitdagende functie doe ik alvast veel bruikbare ervaring op!

Maurice Lindhout

Financieel Medewerker
Samen met de collega’s draag ik zorg voor de afhandeling van bestellingen. Vanaf bestellen tot bezorging aan huis moet picobello in orde zijn, wat mij betreft mag er geen vuiltje aan de lucht zijn in dit gehele proces van aankoop tot eindgebruik. Daarnaast zorg ik tevens voor de financiële afhandeling van orders. Ik hoop altijd weer dat onze klanten tevreden zijn met de aankoop van producten bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Bezoek gerust eens een van onze vestigingen en bekijk ze eens met eigen ogen. Te groot om zelf te vervoeren? Wij zorgen dat het bij u thuis wordt gebracht en indien gewenst en afhankelijk van het product, monteren we ook gelijk voor u.

Emma Franke

Stagiaire Financiële Afdeling
Als Stagiaire Financiële Afdeling houd ik me dagelijks bezig met de verwerking van alle financiële afhandelingen. Dagelijks passeren er heel wat orders de revue. Met een webshop met duizenden producten en alle showrooms verspreid over Nederland en België kun je je voorstellen dat er altijd wat te doen is op onze afdeling. Bij ons is het nooit saai!

Aart Kole

Projectmedewerker
.

Alex Dubbeldam

Manager Magazijn & Expeditie
Als Manager Magazijn & Expeditie zorg ik ervoor dat onze magazijnwerkzaamheden in goede banen loopt, en creëer ik voor onze magazijnmedewerkers een georganiseerde, veilige en vooral fijne werkplek.

Bram van der Scheur

Meewerkend Voorman Outbound
Bij de expeditie zogen wij dat alle bestellingen compleet kunnen worden afgeleverd door onze chauffeurs. Wij werken daarom samen met diverse andere afdelingen binnen het bedrijf. Het voornaamste binnen mijn werkzaamheden is wel dat ik de orders secuur en zorgvuldig bij elkaar zoek. Uiteindelijk is het zaak dat de klant de bestelling volledig geleverd krijgt. Daarom werken wij gestructureerd en met focus.

Matthijs 't Hart

Logistiek Medewerker
Vanuit het magazijn in Velp maak ik de bestellingen gereed voor de montage op locatie. Onze vakmonteurs gaan op pad met deze materialen naar de klant en zorgen ervoor dat het geleverde product op de juiste manier wordt gemonteerd. Het belangrijkste is dat onze monteurs alle producten bij zich hebben om geen tijd te verliezen. Om de reden is het belangrijk voor mij om nauwkeurig te werken en ervoor te zorgen dat orders helemaal complet met de monteurs meegaan.

Gertjan de Jong

Logistiek Medewerker
Als logistiek medewerker zorg ik ervoor dat onze planning op rolletjes loopt! Zo kunt u onbezorgd uitzien naar uw nieuwe tuinverblijf. Of het nu om een voorraadproduct gaat, of om een product dat vanuit een van onze leveranciers wordt verstuurd, ik draag er zorg voor dat uw prachtige aanwinst zo snel mogelijk bij u in de tuin staat.

Kees Faasse

Logistiek Medewerker
Als logistiek medewerker zet ik mijn beste beentje voor in het magazijn, als onderdeel van mijn opleiding BBL Logistiek. Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven kan ik alle ervaring opdoen die ik nodig heb!

Teunis Doolaard

Logistiek Medewerker
Als logistiek medewerker sta ik mijn mannetje in het magazijn! Ik zorg er onder meer voor dat uw bestelling klaar staat voor transport. Ik hoop dat u net zoveel plezier gaat beleven aan uw bestelling als dat ik doe aan het voorbereiden ervan!

Chrisjan van der Perk

Logistiek Medewerker
Als logistiek medewerker help ik mijn collega's om de orders zo zorgvuldig mogelijk klaar te maken voor verzending. Laden en lossen van de wagens van de chauffeurs hoort daarbij, maar ook stellen we de orders van de klant samen. Aan de hand van de planning zorgen wij dat de goederen klaarstaan voor transport. Het kunnen rijden op een heftruck is een vereiste voor deze functie bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven.

Erik Barendrecht

Logistiek Medewerker
Op de expeditie ondersteun ik mijn collega's in hun werk. Samen met hun zorg ik ervoor dat de monteurs met de juiste materialen naar de montageplek gaan.

Dylano Greeve

Zaterdagkracht Magazijn
Binnenkort lees je hier alles over mijn functie!

Sheng-Jacco de Jong

Zaterdagkracht Magazijn
Binnenkort lees je hier alles over mijn functie!

Henry Oversluizen

Zaterdagkracht Magazijn
Binnenkort lees je hier alles over mijn functie!

Pieter Dingemanse

Chauffeur/Planner
Met een grote glimlach rijd ik uw straat in, om uw tuinplezier te vergroten. Mijn motto: met passie en volharding, geef ik nog wat gas erbij. Kom misschien een uurtje vroeger, zijn de klanten ook weer blij!

Harold van Kooten

Chauffeur
Als chauffeur zorg ik er met heel veel plezier dat uw bestelling vakkundig bij u wordt afgeleverd. Zo kunt u zorgeloos uitkijken naar het moment dat onze prachtige vrachtwagen uw straat inrijdt!

Cor Wessels

Chauffeur
Al sinds de start van het bedrijf ben ik met heel veel plezier de vaste chauffeur bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Zorgvuldig bezorg ik het bestelde product bij de klanten thuis en maak ik altijd een gezellig praatje! Ik kan me niet voorstellen dat ik geen ritten meer zou doen voor Van Kooten. Het bedrijf zit onder mijn huid. Sta ik binnenkort ook bij u voor de deur? Bezoek snel een van de vestigingen van Van Kooten Tuin & Buiten Leven en wie weet tot ziens.

Wouter Barendregt

Teamleider Monteurs
Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven gaan we tot het uiterste om u zorgeloos te laten genieten van uw nieuwe tuinverblijf. Als Teamleider Monteurs stuur ik mijn team aan en ondersteun ik onze monteurs waar ik maar kan. Zo ben ik zowel op kantoor als in het veld actief. Een leuke, afwisselende functie, waarbij uiteraard het perfect plaatsen van uw aankoop centraal staat!

Tjeerd van Duijvenvoorde

Werkvoorbereider
Als werkvoorbereiders werken wij graag aan een buitenproject, maar willen natuurlijk ook dat het tip top in orde is. Wij zorgen ervoor dat u zo snel en zo lang mogelijk van uw product kunt genieten.

Marcel Weststrate

Sales Engineer
Als Sales Engineer houd ik mij voornamelijk bezig met het adviseren over en het verkopen van (complexe technische) producten. Om dit te kunnen doen, heb je een uitgebreide technische achtergrond nodig én moet je beschikken over sterke commerciële vaardigheden. Een ander woord voor Sales Engineer zou dus ook verkoopingenieur kunnen zijn. Omdat de Sales Engineer veel technische kennis heeft en deze kan omzetten in een praktisch en commercieel advies, fungeer ik bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven als sleutelfiguur tussen verkoopadviseurs als het gaat om het overbrengen van productkennis, de ontwikkeling van onze mooie producten en de klant.

Roald de Vries

Monteur
Maakt u gebruik van onze montageservice? Dan kan het zomaar zijn dat u mij leert kennen. Ik ben al jaren werkzaam bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven als monteur en er is inmiddels geen constructie meer waar ik zenuwachtig van wordt. Samen met mijn collega’s bouwen wij aan de meest waanzinnige projecten voor Van Kooten. Van eenvoudige blokhut of veranda tot de meest luxe buitenverblijven, samen met mijn collega’s, monteren wij met zorg en aandacht uw aangekocht producten.

Ger Noldus

Monteur
.Met mijn twee rechterhanden zorg ik er samen met mijn collega's voor dat uw tuinverblijf binnen een mum van tijd overeind staat! Ik ga geen uitdaging uit de weg en ben pas tevreden wanneer u onbezorgd van uw prachtige aankoop kunt gaan genieten.

Lamar Hoogenboom

Monteur
Van veranda tot kapschuur, en van tuinkamer tot overkapping: ik draai er mijn hand niet voor om! Als monteur bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven realiseer ik het ene tuinverblijf na het andere. Ik ben pas tevreden wanneer de klus geklaard is en u optimaal kunt genieten van het buitenleven!

John Mayenburg

Monteur
Ik hou het kort; De glimlach die wij klanten bezorgen met een mooi eindresultaat is toch zeker wel het mooiste aan mijn werk als monteur.

Daniël van Drongelen

Monteur
Als monteur bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven streven ik bij elke montage opnieuw naar een fantastisch en professioneel eindresultaat waar u als klant natuurlijk ook op rekent. Ons montageteam bestaat uit louter vakmensen die met het grootste plezier bouwen aan een product dat volledig voldoet aan uw wensen. Als wij bij u weggaan, staat er bij een (buiten)product precies zoals u voor ogen had, dat is waar wij voor gaan!

Jan Achterberg

Monteur
Ziet u zo’n mooie Van Kooten Tuin en Buiten Leven bus in uw straat? Grote kans ik ergens aan het werk ben om een mooi buitenverblijf te realiseren. Werkzaam als monteur bij Van Kooten ben ik het hele jaar door beschikbaar en sta ik paraat om uw droombuitenverblijf op te bouwen en te monteren, volledig volgens uw wensen.

Maikel Spitters

Monteur
Met het Van Kooten Tuin & Buiten Leven-montageteam zorgen wij voor de opbouw van uw product en gaan pas weg als uw wensen volledig gerealiseerd zijn. Of het nu gaat om een eenvoudige blokhut, overkapping met plat dak of een luxe tuinhuis. Met veel zorg en aandacht monteren we uw product.

Ad Schipper

Monteur
Als monteur zijn wij verantwoordelijk voor het opbouwen en realiseren van het eindproduct bij u thuis. Wij nemen die zorg van u over en gaan pas weg als wij het product zodanig hebben gemonteerd, zodat u er nog jarenlang plezier van zult hebben en van kan genieten.

Maarten van der Jagt

Monteur
Samen met mijn collega’s werk ik iedere dag met veel plezier aan het opbouwen van de producten van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Bij elke product of project, groot of klein, streven we naar een 100% tevredenheidscore. Pas als het product staat zoals het hoort, ben ik zelf tevreden en ga ik met een gerust hart naar de volgende opdracht of naar huis.

Maarten Keijzer

Monteur
Een kleine berging, een aluminium veranda, een tuinset, buitenkeuken of zelfs een compleet houten woonhuis: noem het en wij heb het voor u gemonteerd!

Ernst Michels

Monteur
Door samen met mijn collega's uw product in elkaar te zetten, heeft u aan het einde van de dag een mooi product om van te genieten!

Thea Boer

Interieurverzorgster
Als de werkdag voor de collega’s erop zit, start ik mijn werk bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven als interieurverzorgster. Ondanks dat ik bijna niet tijdens kantooruren aanwezig ben, ken ik iedere collega en maken we, daar waar het kan, een gezellig praatje. De showroom is mijn visitekaartje. Speciaal voor u als klant houd ik die spik en span. Zo bent u verzekerd van een schone en opgeruimde showroom waar al die schitterende buitenverblijven en aanverwante artikelen met eigen ogen te zien zijn. Welkom!
Kan ik u helpen?