Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Showroom Wommelgem

Contactgegevens

Gratis parkeren

U kunt eenvoudig parkeren op de parkeerplaatsen voor de deur

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: gesloten

Een impressie van de showroom
Te bekijken in showroom Wommelgem
Hieronder is aangegeven welke producten u kunt verwachten in deze showroom.
Blokhutten & Tuinhuisjes
In showroom
Blokhutten & Tuinhuisjes
Een blokhut of tuinhuis is ideaal te gebruiken als extra leefruimte, als opbergplek of als locatie om 's avonds samen met vrienden en familie te ontspannen. Dankzij ons zeer diverse aanbod vindt u bij Van Kooten altijd het model dat voldoet aan uw wensen.
Bekijk online assortiment
Buitenverblijven
In showroom
Buitenverblijven
Een buitenverblijf in de tuin is ideaal om het hele jaar onder te ontspannen of te werken. Alle modellen zijn naar wens modulair aan te passen qua wanden en opties. Van een vrijstaande overkapping tot een uitgebreide overkapping met berging en glazen schuifwanden: u vindt het bij Van Kooten.
Bekijk online assortiment
Overkappingen
In showroom
Overkappingen
Met een overkapping voorziet u uw buitenruimte in een handomdraai van extra sfeer en leefruimte. Een overkapping zit, in tegenstelling tot een veranda, niet vast aan uw woning en kan hierdoor op iedere gewenste plek in de tuin geplaatst worden.
Bekijk online assortiment
Veranda's
In showroom
Veranda's
Met een veranda brengt u het buitenleven naar binnen en andersom. U combineert de luxe van binnen en de vrijheid van buiten. Bij Van Kooten vindt u zowel aluminium als houten veranda's. Zo sluit uw veranda altijd aan bij uw wensen en stijl!
Bekijk online assortiment
Tuinkamers
In showroom
Tuinkamers
Onze tuinkamers zijn perfect te gebruiken als tuinkantoor of relaxruimte. Dankzij de glazen elementen geniet u optimaal van uw tuin! Bij mooi weer kunt u de glazen wanden openen waardoor u het buitenleven naar binnenhaalt, terwijl u bij slecht weer beschermd en droog binnen kunt zitten.
Bekijk online assortiment
Tuinbergingen
In showroom
Tuinbergingen
In een tuinberging kunt u (tuin)gereedschap, haardhout, fietsen en nog veel meer opbergen. Bij Van Kooten vindt u houten, metalen en kunststof bergingen en tuinkasten in alle soorten en maten. Zo vindt u altijd de berging die past bij uw wensen.
Bekijk online assortiment
Tuinhout & Schuttingen
Bekijk waar wel
Tuinhout & Schuttingen
Een goede tuinafscheiding is essentieel voor het echte buitenlevengevoel, omdat het privacy en beschutting geeft. Dankzij ons ruime aanbod tuinhout is het ook mogelijk zelf uw schutting of ander tuinproject te beginnen, te upgraden of te herstellen.
Bekijk online assortiment
Tuinmeubelen
In showroom
Tuinmeubelen
Een van de belangrijkste elementen om te kunnen genieten van uw tuin is het tuinmeubilair. Bij Van Kooten hebben we een zeer divers assortiment van tuinmeubelen voor u samengesteld. Van losse tuintafels en stoelen tot complete tuinsets, dinnersets en loungesets.
Bekijk online assortiment
Onze werkwijze
Maak kennis met ons verkoop team!
In showroom Wommelgem staat elke dag ons verkoop team voor u klaar met een kop koffie en een goed gesprek. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en uit te werken zodat u precies weet waar u aan toe bent!
Adriaan Krijgsman - Bedrijfsleider
De wensen van de klant omzetten in een reële verwachting en deze verwachting omzetten in een concrete realisatie, om alsnog alle verwachtingen te overtreffen. Dat is wat ik altijd beoog te halen. In Wommelgem is de showroom weer als nieuw. Oude modellen moesten weer plaats maken voor de nieuwste trends. Stijlvolle douglas overkappingen, luxe chalets en veel verschillende soorten blokhutten prijken weer in onze showroom. Onze styliste van marketing, heeft accessoires weer vakkundig geëtaleerd en dat geeft mooie sfeerbeelden van alles wat er mogelijk is bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Kortom: we zijn weer klaar voor een geweldig seizoen Buiten Leven.
Jordy Slingerland
Als Verkoopadviseur bij Van Kooten is het mijn grootste doel om klanten tevreden de showroom te laten verlaten. Het is mijn passie om een goed product te verkopen aan een blijde klant. In de showroom in Wommelgem sta ik voor iedereen klaar. Zeker in een digitaal tijdperk geloof ik nog steeds volop in leuk persoonlijk contact dat heeft pas echt een meerwaarde.
Ronald Kleppe
Elke klant sta ik met aandacht te woord. Of de vraag gaat over een schroefje of over een complete blokhut, naar elke klant luister ik aandachtig om te bepalen waar de behoefte ligt. Ik vind het ontzettend leuk om klanten het gehele verkoopproces te helpen en te adviseren om uiteindelijk tot een prachtig resultaat te komen, juist daar krijg ik energie van. Elke dag streef ik met passie en plezier naar tevreden klanten.
Colin van der Heijden
Brengt u binnenkort een bezoek aan onze showroom in Wommelgem? Grote kans dat u mij tegen het lijft loopt! Of u nu op zoek bent naar een blokhut, buitenverblijf, tuinkantoor of veranda, samen komen we er wel uit! Ik werk uw plannen uit en voorzie u van een scherpe offerte. Ik ben pas tevreden wanneer u dat bent!
Kan ik u helpen?