Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Douglas dakbeschot

11 van 11 producten
Sort Descending
11 van 11 producten
Sort Descending

Douglas dakbeschot: goede, duurzame keuze!

Bij een stevig dak hoort een degelijk dakbeschot. Omdat deze samen met de regels het dak ondersteunt en vaak een groot oppervlak overspant, is de keuze voor het soort dakbeschot niet onbelangrijk. Lariks/Douglas is qua houtsoort een goede, duurzame keuze.

Waar vochtophoping bij het plafond andere houtsoorten zou kunnen beschadigen, heeft het Lariks/Douglas hout een veel betere resistentie tegen dit soort verwering. Het valt namelijk in duurzaamheidsklasse 3 en is daarmee één van de duurzamere houtsoorten in Europa. Een Lariks/Douglas dakbeschot is dan ook goed bestand tegen vocht en zal door de natuurlijke stevigheid van het materiaal ook het dak beter kunnen dragen. Het FSC®-label garandeert dat het ook voor het milieu duurzaam is.

Afwerking van een dakbeschot

De messing-en-groefverbinding van de dakbeschot planken passen strak in elkaar en vormen een mooi, egaal patroon. Als u er voor kiest geen plafond aan te brengen, dan wisselen de naden mooi af met de haakse regels. Dit combineert goed met de warme, roodachtige kleuren van het Lariks/Douglas hout. Het dak krijgt dan een natuurlijke uitstraling die sfeer brengt in elke inrichting, ongeacht of u het gebruikt voor een tuinhuis, blokhut of veranda.

De kwaliteit van ons Lariks/Douglas dakbeschot is hoog, wij beseffen ons namelijk dat het een wezenlijk onderdeel is van een veilige dakconstructie. Degelijk en betrouwbaar!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?