Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Red Class Wood gevelbekleding

5 van 5 producten
Sort Descending
5 van 5 producten
Sort Descending

Droomt u ervan uw buitenverblijf een compleet nieuwe look te geven, zonder al te veel moeite? Onze gevelbekleding biedt uitkomst! Met Red Class Wood geeft u uw huis, schuur of tuinhuis een prachtige, warme uitstraling die doet denken aan lariks- en douglashout. Met een dikte van 2,2 cm en een breedte van 14 cm geeft u uw gevel eenvoudig een compleet nieuwe look. Doordat het hout ecologisch behandeld is, krimpt het minder en zet het ook minder snel uit dan andere houtsoorten. Desondanks adviseren wij u om 2 mm tussen de delen te houden.

De voordelen van Red Class Wood-gevelbekleding

Red Class Wood biedt diverse voordelen ten opzichte van lariks- en douglashout. Zo is er bij Red Class Wood geen sprake van harsvorming, heeft deze houtsoort geen last van schimmel en vergrijst het tot vier keer langzamer dan lariks- en douglashout. Zo geniet u veel langer van uw gevelbekleding! Het hout wordt deskundig geselecteerd en beoordeeld op knoestvorming. Zo heef u mooi, gladde gevelbekleding die zo min mogelijk knoestuitval heeft.

Red Class Wood heft zowel een PEFC- als FSC-keurmerk, waardoor u verzekerd bent van een eerlijk product. Bovendien zijn de kosten van Red Class Wood vaak gelijk aan lariks- en douglashout of liggen deze zelfs lager. Hierdoor is de keuze voor Red Class Wood niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Kijk daarom ook snel bij onze andere Red Class Wood- producten, en stel uw eigen pakket samen. Denk hierbij aan planken, timmerhout, liggers, palen, dakbeschotten en  blokhutprofielen. Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven kunt altijd terecht!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?