Let op: Bekijk hier alle VOORRAAD ARTIKELEN voor SNELLE LEVERING

Potdekselplanken

Met potdekselplanken creëert u wanden, bekleedt u bestaande muren en maakt u de meest prachtige schuttingen. Hoge kwaliteit potdekselpanelen van Lariks Douglas hout bestelt u hier in de gewenste afmetingen tegen de laagste prijs.

5 van 5 producten
Sort Descending
 1. Lariks/Douglas potdekselplank onbehandeld 1-2x15x300 cm
  Lariks/Douglas potdekselplank onbehandeld 1-2x15x300 cm
  Onbehandeld Douglashout
  Normale prijs 14,00 Speciale prijs 11,55
 2. Lariks/Douglas potdekselplank onbehandeld 1,1-2,2x19,5x300 cm
  Lariks/Douglas potdekselplank onbehandeld 1,1-2,2x19,5x300 cm
  Onbehandeld Douglashout
  Normale prijs 19,00 Speciale prijs 15,20
 3. Lariks/Douglas potdekselplank onbehandeld 1-2x15x400 cm
  Lariks/Douglas potdekselplank onbehandeld 1-2x15x400 cm
  Onbehandeld Douglashout
  Normale prijs 19,00 Speciale prijs 15,40
 4. Lariks/Douglas potdekselplank onbehandeld 1,1-2,2x19,5x400 cm
  Lariks/Douglas potdekselplank onbehandeld 1,1-2,2x19,5x400 cm
  Onbehandeld Douglashout
  Normale prijs 25,00 Speciale prijs 20,25
 5. Lariks/Douglas potdekselplank onbehandeld 1,1-2,2x19,5x500 cm
  Lariks/Douglas potdekselplank onbehandeld 1,1-2,2x19,5x500 cm
  Onbehandeld Douglashout
  Normale prijs 31,00 Speciale prijs 25,30
5 van 5 producten
Sort Descending

Schutting van potdekselplanken voor iedere tuin

Meer privacy en luwte, meer buitenleven. De schutting van potdekselplanken is een mooie vorm van tuinafscheiding die goed past bij elke tuin. Of uw tuin nu druk beplant is of vooral uit terras bestaat, deze schutting zal het geheel in stijl en met sfeer afscheiden. Door tuinschermen strategisch aan elkaar te plaatsen creëert u met gemak een aangename luwte en veel privacy. 

Met keuze uit tientallen verschillende kleuren beits, van dekkend tot transparant, kunt u de schutting een uitstraling geven die past bij uw tuin. En met de PEFC® of FSC® keurmerken weet u zeker dat de  schutting met potdekselplanken eerlijk en verantwoordelijk geproduceerd is. Voor het meest natuurlijke buitenleven gevoel!

Potdekselplanken

Potdekselplanken worden ook wel Zweeds rabat genoemd en zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk schuin over elkaar heen geplaatst kunnen worden, ook wel potdekselen genoemd. Deze manier van het bekleden van bijvoorbeeld een muur of een schuurtje zorgt voor een mooie karakteristieke uitstraling. Bovendien zorgt deze manier van bekleden voor een uiterst slimme manier van afwateren. Het water kan namelijk enkel langs de buitenzijde van de plank naar beneden lopen en zo blijft de binnenkant droog.

Potdekselplanken veelzijdig toepasbaar

Potdekselplanken zijn uitermate geschikt voor het bekleden van wanden en het creëeren van een zij- of achterwand in uw overkapping. Door de planken op de potdeksel manier te plaatsen kan er geen regen aan de binnenkant van de overkapping komen en zit u uit de wind en droog.

Maar potdekselplanken zijn niet allleen geschikt om een wand te creëeren of een wand te bedekken. Ze zijn ook ideaal voor het realiseren van tuinafscheidingen. Zo weet u zeker dat er niets of niemand door de schutting heen kijkt terwijl u van uw tuin geniet.

Potdekselplanken kopen bij Van Kooten

Bij Van Kooten vindt u potdekselplanken van hoge kwaliteit Lariks Douglas hout in verschillende diktes, lengtes en breedtes. Al onze potdekselpanelen bieden wij aan tegen de laagst mogelijke prijs. Dankzij onze laagste prijsgarantie weet u dan ook zeker dat u de laagste prijs betaald.

vergelijken