Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Red Class Wood ramen en deuren

4 van 4 producten
Sort Descending
  1. Tuindeur Privacy Red Class Wood H195xB90 cm - SALE01545
    Tuindeur Privacy Red Class Wood H195xB90 cm - SALE01545
    Onbehandeld Red Class Wood
    Regular Price 232,00 Special Price 125,00
4 van 4 producten
Sort Descending

Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven vindt u de mooiste tuindeuren! Het is altijd gezellig als vrienden en kennissen gezellig even achterom komen om met samen met u van uw tuin te genieten. Dan wilt u natuurlijk wel dat zij direct onder de indruk zijn van de entree! Met een tuindeur van Red Class Wood is dat geen enkel probleem. Deze naaldhoutsoort laat met zijn warme rode kleur iedereen welkom voelen en doet qua kleur en samenstelling het meest denken aan lariks- en douglashout. Red Class Wood biedt echter meerdere voordelen ten opzichte van deze twee soorten.

Waarom een tuindeur van Red Class Wood?

Nu lariks- en douglashout schaarser beginnen te worden in Nederland, is Red Class Wood een zeer goed alternatief dat in meerdere opzichten zijn grote voorbeelden evenaart en op sommige vlakken zelfs overtreft! Zo kent deze houtsoort een soortgelijke rode kleur, maar vervaagt deze tot wel vier keer langzamer dan bij lariks- en douglashout. Ook is het schimmelvrij en heeft het geen last van harsvorming. Door het selectieproces dat deze naaldhoutsoort plaatsvindt, is er vrijwel geen sprake van knoesten, waardoor knoestuitval zelden voorkomt. Doordat het hout glad geschaafd wordt, zorgt dit voor mooie egale tuindeuren. Daarnaast is het hout

De tuindeuren van Red Class Wood worden door ons geleverd inclusief gegalvaniseerd stalen frame en een RVS-cilinderslot. Zo wordt de stevigheid van deze tuindeur verhoogt en bepaalt alleen u wie uw tuin binnenkomt.

Maar waarom zou u ophouden bij de entree? Met onze Red Class Wood-producten kunt u uw hele tuin dezelfde warme en professionele uitstraling geven! Wat dacht u bijvoorbeeld van onze vlonderplanken? Of anders onze schuttingen om de omheining van uw tuin helemaal compleet te maken? Op onze productpagina vindt u al onze Red Class Wood-producten waarmee u uw tuin de luxe look kunt geven die het verdient!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?