Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Houten terrastegels

6 van 6 producten
Sort Descending
 1. Tuintegel hardhout siantar
  Tuintegel hardhout Siantar
  Onbehandeld Hardhout
  4,20
 2. Tuintegel Egmond 50x50 cm
  Tuintegel Egmond 50x50 cm
  Geïmpregneerd Vurenhout
  4,55
 3. Tuintegel Den Helder
  Tuintegel Den Helder 100x100 cm
  Geïmpregneerd Grenenhout
  16,95
 4. Tuintegel scheveningen 100x100 cm
  Tuintegel scheveningen 100x100 cm
  Geïmpregneerd Grenenhout
  18,95
6 van 6 producten
Sort Descending

Houten terrastegels als stijlvolle oplossing

Welk seizoen het ook is, de natuur in de tuin wilt u natuurlijk zoveel mogelijk behouden. Veel straatwerk kan afbreuk doen aan het natuurlijke karakter van uw tuin. Wanneer u een terras of pad wilt aanleggen, dan zijn houten terrastegels een stijlvolle oplossing die de natuur in de tuin juist benadrukt, in plaats van er afbreuk aan doet. Wij hebben een groot assortiment tuintegels met verschillende patronen en mozaïeken zodat u het terras op een manier kunt bekleden die past bij het karakter van uw tuin. Met keuze uit grenen, hardhout en composiet terrastegels bepaalt u zelf de duurzaamheid en uitstraling van het materiaal.

Veel natuur in de tuin met houten terrastegels

Neem bijvoorbeeld tuintegel Yogyakarta, met uit Indonesië afkomstig gecertificeerd hardhout en glad geschaafd oppervlak. Deze tuintegel heeft een mooie structuur van 40 dunne lamellen die elk lichte kleurverschillen vertonen. Door ze steeds haaks naast elkaar te plaatsen ontstaat een egaal patroon met een grote diepte. Of kies voor bijvoorbeeld de Bandung tuintegel: deze heeft een gedetailleerd mozaïek patroon die erg natuurlijk overkomt. En naast deze natuurlijke uitstraling heeft het hout als voordeel dat het gemakkelijk te installeren is én in veel verschillende stijlen gebeitst kan worden. Zo beschermt u de terrastegels bovendien goed tegen vocht en gaan ze extra lang mee. Zo kunt u comfortabel genieten van veel natuur in de tuin!

Voordelen van houten terrastegels

Houten terrastegels bieden verschillende voordelen en functies:

 • Esthetisch aantrekkelijk: Houten terrastegels voegen warmte en natuurlijke schoonheid toe aan buitenruimtes, waardoor een gezellige en aantrekkelijke sfeer ontstaat.
 • Duurzaamheid: Houten terrastegels zijn doorgaans gemaakt van duurzame houtsoorten en behandeld om bestand te zijn tegen weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan.
 • Eenvoudige installatie: Deze tegels zijn vaak ontworpen voor een eenvoudige installatie. Ze kunnen rechtstreeks op vlakke ondergronden worden gelegd zonder complexe voorbereidingen.
 • Veelzijdigheid: Ze kunnen in verschillende patronen worden gelegd, waardoor ontwerpmogelijkheden ontstaan voor verschillende terrasgroottes en vormen.
 • Onderhoudsgemak: Regelmatig schoonmaken en het toepassen van een beschermende afwerking kan helpen om de tegels in goede staat te houden.
 • Comfortabel: Hout heeft van nature een zachte, warme uitstraling, waardoor het prettig aanvoelt om op blote voeten te lopen.

Het gebruik van houten terrastegels creëert een gezellige, natuurlijke en uitnodigende buitenruimte die perfect is voor ontspanning en sociale activiteiten.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?