Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Composiet schuttingen

29 van 29 producten
Sort Descending
29 van 29 producten
Sort Descending

Composiet schutting voor jarenlang plezier 

Genieten van een heerlijke lunch of diner op het terras doet u natuurlijk het liefst in alle rust en privacy. Gelukkig bestaan er stijlvolle oplossingen om uw eigendom stijlvol af te schermen tegen ongewenste inkijk. 

Waarom kiezen voor een composiet schutting? 

De composiet schutting of tuinscherm combineert dankzij de mix van hout en kunststof het beste van twee werelden. Zo zorgt het kunststof voor een duurzame en weerbestendige oplossing, met de mooie en natuurlijke uitstraling van het hout. Bovendien is een composiet schutting onderhoudsarm, waardoor u meer tijd over heeft om van uw tuin te genieten. 

Onze composiet tuinschermen zijn beschikbaar in verschillende varianten, zoals natuurlijke bruintinten of antraciet. Bovendien kunt u de diverse uitvoeringen ook met elkaar combineren om zo een oplossing op maat te bekomen. 

Neem ook zeker een kijkje in ons volledig gamma schuttingen

Schutting op maat met composiet schuttingplanken 

Had u zelf al iets in gedachte? Dan kunt u ook kiezen voor onze composiet schuttingplanken. Hierdoor kunt u uw tuin omheinen, volledig naar uw eigen ontwerp. Door hier uw maatwerk aan te vragen, stellen onze specialisten een gepersonaliseerd advies voor, volledig naar uw noden. Onze bouwpakketten worden steeds geleverd met een gedetailleerd bouwplan. 

Toch liever wat professionele hulp? Voor een kleine meerprijs kunt u ook steeds beroep doen op onze montageservice. Onze professionele installateurs installeren uw composiet afscherming in een mum van tijd, waardoor u in geen tijd in alle rust van uw tuin kunt genieten. 

Heeft u opmerkingen of een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?