Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Schuttingplanken

24 van 24 producten
Sort Descending
 1. Grenen plank 2,8x19,5x400
  Grenen plank 2,8x19,5x400
  Geïmpregneerd Grenenhout
  29,95
 2. Regel glad geschaafd 1,6x4,5x180 cm
  Regel glad geschaafd 1,6x4,5x180 cm
  Geïmpregneerd Vurenhout
  3,05
 3. Regel glad geschaafd 1,6x7,0x180 cm
  Regel glad geschaafd 1,6x7,0x180 cm
  Geïmpregneerd Vurenhout
  3,65
 4. Regel glad geschaafd
  Regel glad geschaafd 1,6x7,0x210 cm
  Geïmpregneerd Vurenhout
  3,80
 5. Regel glad geschaafd 1,6x7,0x400 cm
  Regel glad geschaafd 1,6x7,0x400 cm
  Geïmpregneerd Vurenhout
  7,15
 6. Regel glad geschaafd 2,8x7,0x180 cm
  Regel glad geschaafd 2,8x7,0x180 cm
  Geïmpregneerd Vurenhout
  5,60
 7. Regel glad geschaafd 2,8x7,0x400 cm
  Regel glad geschaafd 2,8x7,0x400 cm
  Geïmpregneerd Vurenhout
  10,95
24 van 24 producten
Sort Descending

Uw ideale schutting met de juiste schuttingplanken

Wilt u met schuttingplanken zelf een schutting of tuinafscheiding bouwen? Dan bent u bij van Kooten Tuin & Buiten Leven aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste schuttingplanken voor uw schutting. Bij van Kooten Tuin & Buiten Leven hebben we een breed assortiment aan schuttingplanken van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast dragen onze schuttingplanken ook het PEFC® of FSC® keurmerk. Dit betekend dat wij alleen hout importeren waarbij nagedacht is over verantwoord bosbeheer.

De juiste schuttingplank

Tussen de verschillende schuttingplanken zit veel verschil. Niet alleen verschil in de eigenschappen van de houtsoort of de kleur, maar ook bijvoorbeeld de behandeling van het hout. Van Kooten Tuin & Buiten Leven probeert u zo goed mogelijk te informeren bij u keuze voor de perfecte schutting.

Houtsoort

Bij van Kooten Tuin & Buiten leven leveren wij schuttingplanken in twee houtsoorten afkomstig uit midden-Europa: Grenen en Vuren. Grenen is iets geler van kleur en wat minder hard dan vuren. Vuren is dan ook wat harder en heeft een licht bruinachtige kleur.

Van Kooten Tuin & Buiten Leven heeft de houtsoorten in verschillende soorten afwerking. Voor een robuuste uitstraling hebben we bijvoorbeeld een wat grijzigere steigerhouten schuttingplank. Wilt u wat meer een oude uitstraling? Geen probleem, bekijk dan eens onze old grey schuttingplanken collectie.

Behandeling

Wanneer u een van onze geïmpregneerde schuttingplanken aanschaft dan is het niet nodig om deze te behandelen. Wij hebben dit namelijk al voor u gedaan. Geen zorgen u kunt over de impregnatie gewoon heen verven om indien u dat wilt de schutting een eigen kleur te geven.

De on-geïmpregneerde schuttingplanken in ons assortiment zal u wel moeten behandelen. De planken kunnen namelijk slecht tegen vocht en slechte weersomstandigheden. Het vocht kan ervoor zorgen dat de schuttingplanken vergrijzen of dat zij gaan rotten. Om dit alles te voorkomen raden wij u aan om vochtregulerende beits te gebruiken. De beits beschermt uw schutting tegen vocht en zorgt ervoor dat uw schutting jaren mee gaat!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of hulp nodig bij het selecteren van de juiste schuttingplanken? Onze professionals bij van Kooten Tuin & Buiten Leven staan altijd voor u klaar. Wij adviseren u graag bij de bouw van de schutting en kunnen u altijd bij staan.

Kom langs in onze showroom in Wommelgem (nabij Antwerpen), neem telefonisch contact op of vul ons contactformulier in op de website. Wij zullen u zo spoedig mogelijk proberen te helpen met al uw vragen!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?