Nu tijdelijk 10% korting op alle Verasol-veranda's!

Hout/beton schuttingen

58 van 113 producten
Pagina
Sort Descending
  1. Melkglas paneel 2,1x19,5x180 cm
    Melkglas paneel 2,1x19,5x180 cm
    Composiet
    Regular Price 87,95 Special Price 72,95
58 van 113 producten
Pagina
Sort Descending

Voordelen van een hout-beton schutting

De nieuwe innovatie op het gebied van tuinafscheiding is het hout-beton schutting systeem. Door gebruik te maken van betonnen palen en deze stevig te verbinden met houten tuinschermen, ontstaat een zeer solide erfafscheiding met een lange levensduur.

Omdat de tuinschermen op de onderliggende betonplaten worden geplaatst, is er geen grondcontact en blijft het hout dus beter beschermd tegen rot en verwering. De hout-beton schuttingen kunnen nog steeds in veel vormen en kleuren geleverd worden, en het systeem zal dus niets afdoen aan de uitgebreide keuze die u bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven krijgt.

Bijpassende schermen hout beton schuttingen

Afhankelijk van de hoogte die u kiest voor de hout-beton schutting zijn er verschillende tuinschermen die erbij passen. Juist ook wanneer u kiest voor hoge onderplaten met bijvoorbeeld rotsmotief, zijn er bijpassende schermen die moeiteloos in het betonnen frame geplaatst kunnen worden. Kies bijvoorbeeld voor een mooi contrast door de lichte kleur van vurenhout te combineren met het antraciet van de onderplaten.

Of ga voor een volledig hardhouten wand voor een stijlvolle afscheiding. U kiest zo zelf welke kleursamenstelling uw hout-beton schutting krijgt, en uiteraard altijd met de garantie van veel stevigheid en duurzaamheid. Zo zullen deze hout-beton schuttingen, net als de Betowood hout-beton schuttingsystemen, uw tuin afscheiden met veel stijl en robuustheid!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?