menu
menu

Hout / Beton schuttingen

Bekijken als Rooster Lijst
58 van 121 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Bevestigingsset geel verzinkt
  Normale prijs 3,95 Speciale prijs 2,95
 2. Bevestigingsset rvs
  Normale prijs 7,95 Speciale prijs 5,95
 3. Sneldrogend beton 25kg
  Normale prijs 13,95 Speciale prijs 10,95
 4. Betonplaat grijs 26 x 3 x 184 cm
  Normale prijs 17,95 Speciale prijs 14,95
 5. Onderplaat antraciet 3,5x25x184cm
  Normale prijs 23,95 Speciale prijs 19,95
 6. Betonplaat grijs 26 x 3 x 225 cm
  Normale prijs 29,95 Speciale prijs 24,50
Bekijken als Rooster Lijst
58 van 121 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Hout / Beton schuttingen

Voordelen van een hout-beton schutting

De nieuwe innovatie op het gebied van tuinafscheiding is het hout-beton schutting systeem. Door gebruik te maken van betonnen palen en deze stevig te verbinden met houten tuinschermen, ontstaat een zeer solide erfafscheiding met een lange levensduur.

Omdat de tuinschermen op de onderliggende betonplaten worden geplaatst, is er geen grondcontact en blijft het hout dus beter beschermd tegen rot en verwering. De hout-beton schuttingen kunnen nog steeds in veel vormen en kleuren geleverd worden, en het systeem zal dus niets afdoen aan de uitgebreide keuze die u bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven krijgt.

Bijpassende schermen hout beton schuttingen

Afhankelijk van de hoogte die u kiest voor de hout-beton schutting zijn er verschillende tuinschermen die erbij passen. Juist ook wanneer u kiest voor hoge onderplaten met bijvoorbeeld rotsmotief, zijn er bijpassende schermen die moeiteloos in het betonnen frame geplaatst kunnen worden. Kies bijvoorbeeld voor een mooi contrast door de lichte kleur van vurenhout te combineren met het antraciet van de onderplaten.

Of ga voor een volledig hardhouten wand voor een stijlvolle afscheiding. U kiest zo zelf welke kleursamenstelling uw hout-beton schutting krijgt, en uiteraard altijd met de garantie van veel stevigheid en duurzaamheid. Zo zullen deze hout-beton schuttingen, net als de Betowood hout-beton schuttingsystemen, uw tuin afscheiden met veel stijl en robuustheid!