Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Tuinkamer met glasdak (incl. glasschuifwanden)

De lente begint en veel mensen kijken uit naar dat eerste moment waarop ze weer buiten kunnen zitten. De eerste echte zonnestralen opvangen in de tuin is een mooi moment. Kiest u voor een glazen tuinkamer, dan bent u er dit jaar nog veel eerder bij. Dankzij het isolerende glas bent u al vroeg in de lente, en zelfs in de winter verzekerd van een heerlijke middag in de zon.

12 van 12 producten
Sort Descending
12 van 12 producten
Sort Descending

Tuinkamers met glazen dak

Met de prachtige glazen schuifwanden die zich over de gehele hoogte van de tuinkamer uitstrekken, zijn de Aurora glazen tuinkamers van Van Kooten Tuin en Buiten Leven een onopvallend maar zeer stijlvol attribuut in uw tuin. Zelfs de zijkanten bestaan uit glazen schuifwanden, allemaal uitgevoerd in 10 mm veiligheidsglas.

Veel mogelijkheden met de glazen tuinkamer

Onze glazen tuinkamer is beschikbaar in twee kleuren. De grootte en uitvoering van de tuinkamer is verder op maat te bepalen. Met het Glasdak wordt er genoeg licht doorgelaten voor binnen het huis, en vormt de glazen tuinkamer een mooie overgang tussen huis en tuin. Laat die warme trui maar binnen en kom snel naar de glazen tuinkamer, want de zon schijnt eerder dan u denkt. Een luie stoel of een grote sofa erin en klaar! Denkt u nu ja, ik wil er ook één? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?