Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Glazen Schuifwanden

46 van 46 producten
Sort Descending
 1. Glasschuifwand Profiline 5 spoor 478x220 cm - SALE01824
  Glasschuifwand Profiline 5 spoor 478x220 cm - SALE01824
  Regular Price 3.039,00 Special Price 1.507,00
 2. Glasschuifwand Profiline 5 spoor 518,5x233 cm - SALE01823
  Glasschuifwand Profiline 5 spoor 518,5x233 cm - SALE01823
  Regular Price 3.289,00 Special Price 1.249,00
46 van 46 producten
Sort Descending

Haal de natuur naar binnen met een glazen schuifwand

Schuif de deuren maar open en verwelkom de natuur in uw huis! De zonnestralen schijnen naar binnen door de glazen schuifwand van uw tuinkamer. Open deze in de ochtend en hoor de vogels van nóg dichterbij fluiten, of in de late avond als het buiten wat afkoelt en u nog even wilt genieten van de frisse buitenlucht. Uw tuin komt sowieso al dichterbij met een tuinkamer, en dankzij onze glazen schuifwanden van 10 mm dik glas heeft u nog meer controle over uw buitenleven. 

Een kristalheldere overgang tussen huis en tuin 

Omdat ze tot wel 10 meter breed geïnstalleerd kunnen worden, kan u perfect glazen schuifwanden over de hele breedte van uw veranda laten installeren. Zo maakt u van deze ruimte een flexibele overgang tussen uw huis en tuin; u hoeft niet langer de keuze te maken tussen binnen of buiten. Afhankelijk van het seizoen en de temperatuur kunt u de schuifwanden in glas helemaal open zetten of net helemaal dicht, of natuurlijk ergens tussenin. U creëert zo een prettige lounge voor u en uw gasten of familie, ongeacht het weer. Van Kooten Tuin en Buiten Leven biedt genoeg opties om dit mogelijk te maken! 

De attributen van een glasschuifwand 

Waar een veranda in principe een open tuinkamer is zonder steunende wanden, biedt een glazen schuifwand de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe u deze leefruimte afsluit of juist verbindt met de tuin. Als u ze afsluit is uw tuinkamer in ieder geval wel helemaal dicht: de borstelprofielen zorgen voor een volledig winddichte afsluiting. De glazen schuifwanden, gemaakt van veiligheidsglas, vallen in aluminium profielen die in 16 kleuren leverbaar zijn. Zo kunt u de ruimte goed afstellen op de kleuren in uw huis en tuin om een mooi geheel te creëren. Het voetslot, de handgreep en ruitmeenemers zijn standaard een praktisch onderdeel van onze glasschuifwanden. 

Verschillende types glazen schuifwanden 

Van Kooten Tuin en Buiten Leven biedt een ruim aanbod glazen schuifwanden aan. Deze zijn onder te verdelen in verschillende types, die aangeven uit hoeveel delen de glasschuifwand bestaat en wat de afmetingen zijn. Type A bestaat uit minder wanddelen en is zowel in de breedte als in de hoogte groter dan type B en C. 

Naast de glazen schuifwand zelf leveren wij ook nevenproducten waarmee u de wand goed kunt installeren. Dit zijn onder andere muur- en tochtprofielen, een voetslot en reinigingssluiting en rails. Bij de aanschaf krijgt u tevens tien jaar garantie. Mocht u meer informatie over de glazen schuifwand willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?