Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Zwarte veranda's

Een zwarte veranda straalt luxe en modern uit, logisch dat zwart een veel gekozen kleur is onder de aluminium veranda’s. Ons aanbod zwarte veranda’s bestaat uit een groot aantal verschillende formaten, stijlen en opties.

58 van 152 producten
Pagina
Sort Descending
58 van 152 producten
Pagina
Sort Descending

Zwarte veranda kopen

Bij Van Kooten kunt u terecht voor allerlei veranda’s, zo ook zwarte veranda’s. Onze zwarte veranda’s zijn van hoogwaardige kwaliteit aluminium. Het voordeel van een zwarte veranda van aluminium is dat dit materiaal weinig onderhoud vergt. Zo hoeft u de veranda niet te behandelen zoals u bij een houten exemplaar wel zou moeten doen. Daarnaast is aluminium een stuk lichter van gewicht wat het monteren van de veranda een stuk gemakkelijker maakt.

Zwarte veranda’s met alle gewenste opties en accessoires

In ons assortiment vindt u zwarte veranda’s in allerlei verschillende afmetingen, met verschillende dakmaterialen en optionele zijwanden. Dankzij deze ruime mogelijkheden kunt u uw veranda geheel naar wens samenstellen. Kiest u voor een glazen dak of een polycarbonaatdak? En voorziet u de veranda van glazen zijwanden, zonwering of laat u ze open? Alles is mogelijk!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?