Nu 10% korting op alle Interflex blokhutten en YARD Outdoor Velvetline Alu veranda's!

Vuurtafels

Bekijk de verschillende vuurtafels en haarden. Bent u nog niet zeker welke terrashaard of vuurtafel bij u past? Vraag dan één van onze verkoopadviseurs of bel ons voor een goed advies. Door ons ruime aanbod hebben we voor elk wat wils!

58 van 75 producten
Pagina
Sort Descending
 1. Cosiloft 100
  Cosiloft 100 vuurtafel black/teak 100x100x47cm
  1.099,00
 2. Cosiloft 100 vuurtafel white/teak 100x100x47cm
  Cosiloft 100 vuurtafel white/teak 100x100x47cm
  1.099,00
 3. Cosiscoop Gaslantaarn Olive Green
  Cosiscoop Gaslantaarn Olive Green
  89,00
 4. Cosiscoop Gaslantaarn XL Black
  Cosiscoop Gaslantaarn XL Black
  109,00
 5. Cosiscoop cement
  Cosiscoop Cement gaslantaarn
  129,00
 6. Cosidome High gaslantaarn
  Cosidome High gaslantaarn
  139,00
58 van 75 producten
Pagina
Sort Descending

Sfeervolle buitenhaarden

Niets is vervelender dan naar binnen moeten omdat het buiten te koud wordt. Niet is leuker dan uw gezellige en warme vuurtafel of buitenhaard aan te zetten om zo uw zomeravond te verlengen. Geniet van de warmte, de sfeer en de gezelligheid buiten en verleng het tuinseizoen.

Assortiment vuurtafels

Bekijk ons ruime assortiment Cosi Fires sfeerhaarden en vuurtafels.

 • Cosi Fires: Een buitenhaard van Cosi Fires past in iedere tuin, want Cosi Fires verkoopt buitenhaarden met verschillende afmetingen. Tevens kunt u bij Cosi Fires kiezen of u een ronde, rechthoekige of vierkante buitenhaard wilt.
 • Overige merken: Naast Cosi Fires hebben wij ook enkele buitenhaarden van andere merken, zoals Arpe en Trendhout. Bekijk snel het actuele assortiment om te zien welke merken wij op dit moment verkopen.

Voordelen van een buitenhaard

Met een sfeerhaard of vuurtafel kunt u onder alle omstandigheden van het buitenleven genieten. Een buitenhaard zorgt er namelijk voor dat uw tuin, overkapping of veranda lekker warm wordt. Neem plaats in uw loungeset en geniet van uw tuin terwijl u naar de vlammen in uw buitenhaard staart.

Advies nodig over een buitenhaard?

Bekijk de verschillende merken en diverse mogelijkheden en bent u nog niet zeker welke terrashaard of vuurtafel bij u past? Vraag dan één van onze verkoopadviseurs of bel ons voor een goed advies. Door ons ruime aanbod hebben we voor ieder wat wils!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?