Profiteer deze maand van de winter Solden acties! | Snelle levering? Bekijk hier onze voorraad en 72 uur levering producten.

Cosibrixx 60 - concrete look 60x60x61 cm

Cosibrixx 60 - concrete look 60x60x61 cm

Dit product is binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd. Wenst u dit product eerder? Maak dan een afspraak om het product af te halen in ons magazijn in Numansdorp! Heeft u niet veel ruimte in uw tuin of op uw terras, maar wilt u toch een gezellige sfeerhaard? De Cosibrixx concrete look is dan perect voor u! Een vuurtafel met een kleine afmeting van 60x60 cm past vrijwel in iedere tuin. Deze compacte maar stijvolle vuurtafel wilt u toch ook? De vuurtafel is onderhoudsvrij aangezien de tafel vervaardigd is uit aluminum. Samen met familie en vrienden gaat u een heerlijk avond tegemoet met de de Cosibrixx 60 concrete look! Wilt u uw vuurtafel compleet maken? Bestel dan eenvoudig via de opties bij dit product een bijpassende glasset. 

Lees meer
Normale prijs 935,00 Speciale prijs 649,00
72 uurs levering
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

  • Advies in 8 echte winkels
  • Specialist in maatwerk
  • Afhalen of thuisbezorgd
  • Laagste prijsgarantie
Kies accessoires voor uw Cosibrixx 60 - concrete look 60x60x61 cm
     

    Bij de collectie Cosicube, Cosilines, Cosiconcrete en de Cosiburner square is een vierkante glasset verkrijgbaar. De glasset beschermt de vlammen tegen de wind maar ook tegen nieuwsgierige kinderhanden of huisdieren. De glasset kan eenvoudig over de vlammen geplaatst worden en is een los accessoire.

    Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 935,00 Speciale prijs 649,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Specificaties
Art.nr.CF5980250
Afmeting60x60x61 cm
Waarmee kunnen wij u helpen?