Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Koopmans

Koopmans Verf verzorgt al 130 jaar de beste verf voor buitengebruik. Met de verfproducten van Koopmans bent u er zeker van dat uw houten tuinmeubelen en tuinhuisjes er prachtig bij staan. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan verschillende behandelingsmiddelen en verf in de gewenste kleur en samenstelling.

60 van 67 producten
Pagina
Sort Descending
60 van 67 producten
Pagina
Sort Descending

Koopmans verfproducten

Koopmans is in de loop der tijd een vast begrip geworden en bijna iedereen is dan ook bekend met de kwaliteit van deze verfproducent. Vooral de producten die geschikt zijn voor hout worden hoog geprezen. De beits van Koopmans beschermd tuinhout uitstekend tegen alle weersomstandigheden en dat is dan ook de reden dat wij een uitgebreid aanbod met verschillende beitsen van Koopmans voeren.

Koopmans beits

Het assortiment Koopmans beits bestaat uit verschillende typen. Zo vindt u bij ons de volgende typen:

  • Perkoleum
  • Ecoleum
  • Impra
  • Outdoor spretch
  • Moonumentenbeits

Vooral de Perkoleum en de Ecoleum beits zijn populaire producten van Koopmans.

Perkoleum beits

Perkoleum beits van Koopmans is een beits geschikt voor allerhande tuinhoutsoorten. Denk bijvoorbeeld aan het beitsen van tuinhuisjes, schuttingen en overkappingen. Naast de transparante beitsen zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van zijdeglans tot hoogglans, de keuze us geheel aan u.

Ecoleum beits

Ecoleum beits is zoals de naam het eigenlijk al zegt een milieuvriendelijke beits. Het is een sterk impregnerend beschermingsmiddel waarmee u uw tuinhout lange tijd mooi houdt. Zo geniet u langer van uw houten tuinmeubelen, overkappingen, blokhutten en schuttingen.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?