Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Douglasvision Kapschuren

Een Douglas houten kapschuur is de trend van nu. Kies uit diverse uitvoeringen van Douglasvision kapschuren. Van luxe kapschuur tot low budget terrasoverkapping, wij hebben uitsluitend de beste modellen voor de gunstigste prijs te koop. Onze originele buitenverblijven zijn ook op maat te verkrijgen. Wij leveren altijd een bouwpakket met duidelijke montagehandleiding.

19 van 19 producten
Sort Descending
  1. Woodvision Kapschuur
    Douglasvision Kapschuur Comfort 405x320 cm - Slechts 1 stuk beschikbaar! - SALE01333
    Kapschuurdak Douglashout
    Regular Price 1.799,00 Special Price 1.499,00
19 van 19 producten
Sort Descending

Douglasvision kapschuur kopen

Onze originele buitenverblijven zijn een lust voor het oog en natuurlijk altijd op maat te verkrijgen Wij leveren altijd een bouwpakket met duidelijke montagehandleiding.

Beschut en comfortabel

Een overkapte lounge hoek, luxe buitenkeuken of ruime berging? Door een houten kapschuur te bouwen heb je alles in één! Gebruik de overkapping als plek om te ontspannen, uw openhaardhout droog op te bergen of zelfs als carport voor uw auto. Onze Douglasvision kapschuren zijn voordelig, multifunctioneel en geheel naar eigen wens in te richten. Wij bieden zowel open kapschuren tot volledig afgesloten ruimtes, zodat u de kapschuur als garage kunt gebruiken. Door hun authentieke en luxe uitstraling vormen ze één geheel met uw tuin.

Uw Douglasvision kapschuur op maat gemaakt

Kapschuren met zadeldak zijn perfect voor het Nederlands klimaat. Het schuine dak voert regenwater goed af, waardoor materiaal niet belast wordt. Het kapschuur basispakket bestaat uit een open kapschuurtje zonder wanden. Optioneel kunt u kiezen voor enkele of dubbele deuren en bijpassende wanden in blokhutprofiel of enkel- of dubbelzijdig Zweeds Rabat. De Douglas/Lariks kapschuren worden met een kaal houten dak geleverd, zodat u zelf kunt bepalen of u het dak voorziet van dakpannen, metalen dakpanplaten, riet of shingles.

Duurzaam Lariks en Douglas hout

Onze Douglasvision kapschuren met zadeldak worden gemaakt van blank Lariks en Douglas hout. Dit duurzame hout heeft een prachtige warme uitstraling en gaat onbehandeld ruim 10 tot 15 jaar mee, waarna het langzaam zal vergrijzen. Om langer van uw houten Lariks/Douglas kapschuur te genieten, kunt u het hout tegen een scherpe prijs laten impregneren in groen of zwart.

Eenvoudig te monteren

De kapschuren zijn eenvoudig te bouwen. De kapschuur wordt geleverd als een bouwpakket inclusief bouwtekening en instructies. Ook de aanvullende wanden worden als bouwpakket geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. U kunt de kapschuur zelf in elkaar zetten of voor een kleine meerprijs laten monteren door een deskundige medewerker. 

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?