menu
menu

Kapschuren

 1. Kapschuur de Deel 400x340 cm
  Normale prijs 1.815,00 Speciale prijs 1.510,00
 2. Kapschuur 3832- 380x320x282 cm
  Normale prijs 1.959,00 Speciale prijs 1.630,00
 3. Op=Op
  Kapschuur Roig 598x300 cm
  Normale prijs 2.339,00 Speciale prijs 1.949,00
 4. Kapschuur De Heerd 500x410 cm
  Normale prijs 2.699,00 Speciale prijs 2.255,00
 5. Kapschuur De Stee L 500x410 cm
  Normale prijs 2.875,00 Speciale prijs 2.394,00
 6. Kapschuur De Heerd 740x410 cm
  Normale prijs 4.115,00 Speciale prijs 3.429,00
 7. Kapschuur De Stee L 740x410 cm
  Normale prijs 4.255,00 Speciale prijs 3.545,00
Bekijken als Rooster Lijst
58 van 173 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Kapschuren

Een kapschuur kopen: de ideale oplossing voor iedere tuin

U heeft een openhaard of houtkachel, maar weet geen blijf met uw brandhout? U beschikt over een prachtige tuin- of loungeset, maar zou deze graag buiten stockeren, weg van regen en wind? Voor al deze behoeften en nog veel meer biedt de kapschuur de oplossing.

Kapschuren voor allerlei doeleinden

Kapschuren kunnen gebruikt worden voor zeer uiteenlopende doeleinden en zijn daarom de ideale toevoeging voor iedere tuin. We lichten de diverse mogelijkheden voor u toe.

Een kapschuur voor beschutting

De kapschuur is de ideale plek om tijd door te brengen samen met uw vrienden en familie. Dankzij de overkapping bent u steeds beschut tegen regen en wind. Doordat de kapschuur open is, hoeft u niet in te boeten in tuinoppervlak, maar voorziet u uw tuin van een gezellige verlenging, ideaal om op ieder moment van het jaar te genieten van het buitenleven!

Kapschuren met berging

Bent u op zoek naar een beschutte plek, maar heeft u ook nood aan berging? En een tuinhuis én kapschuur lijkt u wat teveel van het goede? Dan is een kapschuur met berging de ideale oplossing. Dankzij deze oplossing zit u beschut tegen regen en wind én heeft u een handige plek om uw tuingereedschap op te bergen.

Een kapschuur als carport

Een kapschuur is niet alleen de perfecte plek om beschut in uw tuin te vertoeven. Ook voor uw auto is de kapschuur de ideale oplossing. U kunt deze overkapping namelijk ook gebruiken als carport. Zo is uw auto steeds beschermd tegen regen en vorst. Bovendien vindt u in ons aanbod kapschuren ook oplossingen die perfect als garage kunnen dienen!

Ruime modelkeuze

De uitvoeringen in ons aanbod kapschuren zijn eindeloos. Zo kunt u bij het kopen van een kapschuur niet alleen spelen met de breedte en diepte, maar zijn ook de wanddiktes variabel. Verder kunt u kiezen uit verschillende daktypes. De iets grotere kapschuren, uitgevoerd met een zadeldak of wolfskap, worden bijvoorbeeld vaak gebruikt als carport of garage.

En dan zijn er nog de houtsoorten. Elke kapschuur uit ons assortiment wordt van duurzaam hout gemaakt. De meest gebruikte zijn respectievelijk lariks douglas- en vurenhout. Beide soorten zijn zowel geïmpregneerd als onbehandeld verkrijgbaar. Welke keuze u ook maakt, u bent verzekerd van een lange levensduur.

Zelf een kapschuren maken

Al onze kapschuren worden geleverd als bouwpakket. Uiteraard is een gedetailleerde bouwtekening inbegrepen. Brengt de montage toch problemen met zich mee, bekijk dan de video’s of neem contact met ons op. Ziet u het niet zitten om de kapschuur zelf in elkaar te zetten? Dan kunt u tegen een meerprijs de montage uitbesteden aan onze deskundige medewerkers.

Een voorwaarde voor jarenlang plezier van uw kapschuur is dat deze wordt geplaatst op een vlakke en verharde ondergrond, zoals bestrating of beton. Verder is het raadzaam om gebruik te maken van funderingsbalken. Zo blijft de kapschuur beter beschermd tegen vocht en schimmel.