Nu 10% korting op alle Interflex blokhutten en YARD Outdoor Velvetline Alu veranda's!

Overkapping op maat

U heeft waarschijnlijk al veel overkappingen gezien, maar niet de juiste die aan uw wensen voldoet. Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt u daarom kiezen om een overkapping op maat te laten maken. Dat betekent dat u de overkapping helemaal zelf kunt samenstellen en helemaal in kunt richten zoals u het wilt hebben.

Verschillende soorten overkappingen op maat

Er zijn verschillende soorten garages en carports. Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt u kiezen uit de volgende modellen:

Een overkapping kan worden geleverd in verschillende modellen. We hebben een breed assortiment overkappingen. Er is voor elk gebruiksdoeleinde wel een geschikt model te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de verschillende modellen:

Mogelijkheden voor een overkapping op maat

Wanneer u een overkapping op maat laten maken bij ons, dan wordt deze helemaal gemaakt zoals u het wilt hebben. Een aantal mogelijkheden van de opties kunt u hieronder vinden.

  • Met of zonder wanden
  • Vrijstaand of aan de woning
  • Platdak, zadeldak, lessenaarsdak, wolfskap of kapschuur
  • Naast het dak is er ook een ruime keuze wat betreft het gebruik van hout voor uw overkapping op maat.

U kunt bijvoorbeeld kiezen om uw overkapping te laten maken van de volgende houtsoorten:

  • Vurenhout
  • Grenenhout
  • Lariks/Douglas hout

We hebben veel mogelijkheden om er voor te zorgen dat uw overkapping voldoet aan uw wensen. U kunt in het onderstaande formulier aangeven wat uw wensen zijn voor uw overkapping op maat. Vul bij de wensen ook in voor welke gebruiksdoeleinde u de overkapping wilt gebruiken. Dit helpt ons om tot een goed advies te komen. Mocht u naast alle mogelijkheden nog niet helemaal overtuigd zijn, dan kunt u ook een eigen ontwerp sturen. Probeer van deze zo gedetailleerd mogelijk te maken. Neem deze schets vervolgens mee naar een van onze showrooms of stuur deze digitaal naar ons op, zodat we van deze schets een functioneel ontwerp kunnen maken.Van Kooten Tuin & Buiten Leven begeleidt u in het hele traject van idee naar aankoop.

Indien u na aankoop van uw overkapping op maat deze liever niet zelf monteert, dan staan wij graag voor u klaar om de op maat gemaakte overkapping voor u te monteren. We beschikken over een eigen team monteurs. Dit team is gespecialiseerd in het monteren van een breed scala aan overkapping. Dit geeft u de zekerheid dat uw overkapping goed gemonteerd wordt zodat u jarenlang plezier heeft van uw overkapping.

 

Vraag een offerte aan

Het kan zijn dat u nog niet precies weet hoe uw ideale garage of carport er uit moet komen te zien. Geef in het onderstaand formulier daarom aan wat uw wensen zijn voor uw garage of carport. Het is niet erg als u niet alles in kunt vullen. Onze maatwerk specialisten stellen vervolgens een advies en een offerte voor u op. U ontvangt binnen enkele dagen een complete offerte. Heeft u nog vragen voor onze specialisten? Neem dan contact met ons op via email info@vankootentuinenbuitenleven.nl of bel ons op +31 (0) 186-655990.

Maatwerk overkapping 1 Maatwerk overkapping 2 Maatwerk overkapping 4 Maatwerk overkapping 5

Uw wensen

Wenst u een kapschuur, buitenverblijf, houten prieel of een houten veranda met polycarbonaatdak?

Uw bestanden

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden
Een schets is al prima!

Uw gegevens

Kan ik u helpen?