menu
menu

Douglas blokhutten

Bekijken als Rooster Lijst
29 van 29 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Douglas blokhutten

Voor een mooie Douglas Blokhut bent u bij ons aan het juiste adres! De Douglas blokhut zet u op een harde ondergrond en daarna is het alleen maar genieten geblazen.

Douglas Excellent tuinhuizen

Dit jaar nieuw in het assortiment zijn de douglas Excellent tuinhuizen naast de blokhut. Verkrijgbaar in twee varianten, de Melbourne ( enkele deur met glazen ruit) en de Adelaide (dubbele deur). Beide tuinhuizen zijn verkrijgbaar met een luifel van 2,3,4 of 5 meter breedte. De douglas tuinhuizen zijn uitgevoerd met duplo verlijmde staanders 14x14 cm, gordingen 4,5 x 12cm, boeiplanken 2,8x19,5 cm en wanden van dubbele rhombusprofielen 2,8x13,5 cm (werkend 12,5 cm).

Het dak wordt afgewerkt met EPDM-rubberfolie en een aluminium daktrim, inclusief dakdoorvoer met zijuitloop. De luifel is zowel links als rechts leverbaar. Geef dit aan bij uw bestelling. Maatwerk is op aanvraag leverbaar. Onze verkoopadviseur kan u hierover adviseren.

Ideaal als berging

Tuinhuisjes en de Douglas blokhut zijn ideaal als opbergruimten. U kunt er enorm veel spullen in kwijt, welke u wellicht tijdens de koudere dagen niet nodig heeft. In de zomer kunt u uw Douglas blokhut gebruiken als heerlijke zitplek voor koelere avonden. Of een Douglas blokhut met overkapping, om 's zomers wat schaduw te pakken!

Bekijk het assortiment en wacht niet langer!