You have not set the menu to show in this store view yet.

Blokhutten & Tuinhuisjes

Wij maken uw houten tuinhuis of blokhut een natuurlijk onderdeel van uw tuin: het perfecte decor voor een zonnig tuinfeest met de BBQ aan óf een rustige avond met een wijntje!

Vraag het Jaap

Vraag het Jaap Onze Blokhut specialist

Mijn 5 tips voor de aanschaf van een blokhut

Bekijk mijn tips

Ga voorafgaand aan de aanschaf eerst bij uwzelf te rade waarvoor u de blokhut wilt gaan gebruiken. Denk goed na over de grootte en de luxe die je wilt hebben, uiteraard rekening houdend met het budget en vraag voorafgaand aan de aankoop een vergunning aan bij de gemeente waarin u woont!

Top 10 blokhutten
 1. Blokhut/Tuinhuis Charlotta 300x300cm + luifel 400 cm - geïmpregneerd
  300x300 cm + luifel 400 cm
  Normale prijs 2.255,00 Speciale prijs 1.878,00
 2. Grote Blokhut/Tuinhuis Rose 500x500 cm- speciale prijs!!
  Normale prijs 2.789,00 Speciale prijs 2.325,00
 3. Pipowagen/Zigeunerwagen 505x240 inclusief veranda
  240x505 cm
  Normale prijs 3.839,00 Speciale prijs 3.198,00
 4. Woodvision Blokhut Lena 575x280 cm NU EXTRA VOORDELIG!
  575x280 cm
  Normale prijs 3.649,00 Speciale prijs 1.849,00
 5. Blokhut/Tuinhuis Clockhouse 45mm 550x400 cm
  550x400 cm
  Normale prijs 4.739,00 Speciale prijs 3.948,00
 6. Prima Jake 44mm 300x600 cm
  Normale prijs 4.699,00 Speciale prijs 4.300,00

Eerst zien en ervaren Zoek een showroom in de buurt Met 7 showrooms, altijd dichtbij

Klanten aan het woord

  "Echte toppers op het gebied van kwaliteit en montage."

  "Een echte aanrader. De gebruikte materialen zijn van zeer goede kwaliteit. Het bouw pakket was correct en volledig en dankzij het eenvoudige montageplan konden we zelf instaan voor de plaatsing.”

  - Familie de Meulemeester

  Vragen en antwoorden
  Meestgestelde vragen over Blokhutten
  Is het moeilijk om een blokhut in elkaar te zetten?

  Het monteren voor een blokhut kan voor elke blokhut anders zijn. Kijk van tevoren goed of u al uw spullen heeft en of het pakket compleet is. Een goede voorbereiding scheelt het halve werk. Door bijvoorbeeld het gereed leggen van uw gereedschap. Het scheelt u een hoop heen en weer lopen, en u heeft al uw gereedschap dicht bij de hand. Bij de pakketten van de blokhutten is een bouwtekening bijgevoegd. Hier staat stap voor stap op wat u moet doen. Mocht u inspiratie op willen doen om uw blokhut te monteren, dan hebben wij een mooi filmpje voor u! https://www.youtube.com/watch?v=eT6VKr5SRqI

  Moet ik de blokhut nog voorbehandelen?

  Onze blokhutten worden standaard onbehandeld geleverd, tenzij anders is aangegeven. Door uw blokhut te laten voorbehandelen is de blokhut langer weersbestendig en kunt u langer van uw blokhut genieten. Door de blokhut voor te behandelen krijgt de blokhut een beschermlaag tegen de regen, wind en zon. U kunt ervoor kiezen om de blokhut door ons te laten behandelen of dat u de blokhut zelf behandelt. Het beste kan de blokhut voor de montage behandeld worden.

  Welke gereedschappen heb ik nodig?

  Elke blokhut is anders. Voor een grotere doe-het-zelf blokhut heeft u net iets ander gereedschap nodig dan bij een kleinere blokhut die in pakket geleverd wordt. Bij het product is er meestal een handleiding aanwezig, in deze handleiding staat dan ook aangegeven welk gereedschap u kunt gebruiken.

  Wat zijn de kosten van de montageservice?

  Een blokhut of tuinhuis kan veel tijd kosten, daarom bieden wij u ons eigen montage team aan. Ons team werkt op een professionele manier en zorgen ervoor dat er een net product voor u klaar staat. Kosten voor het monteren van uw blokhut zijn afhankelijk van de grootte van het project.

  Moet ik voor koffie en thee zorgen tijdens de montage?

  Ons montageservice team waardeert het zeker als er voor koffie en/of thee wordt gezorgd.

  Kan de blokhut inclusief elektra worden geleverd?

  U kunt voor een blokhut kiezen inclusief elektra. De elektra is voor de grotere blokhutten net iets anders dan voor kleinere blokhutten. Wilt u elektra? Geeft dit aan tijdens het verkoopgesprek, dan geven onze verkoopadviseurs u advies.

  Uitstekend 8.8 uit 10

  Blokhut met overkapping

  Een prachtige blokhut in de tuin, maar het begint licht te regenen buiten en u wilt toch graag nog even van de buitenlucht en gezellige sfeer genieten. Kies dan voor een blokhut met overkapping! In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan blokhutten met overkappingen, zonder dat u deze los hoeft aan te schaffen en te monteren. Bij deze overkappingen kunt u denken aan een simpele luifel, maar ook aan een complete veranda met vlonders. Op deze manier creëert u een dergelijke aanbouw waaronder u lekker beschut met vrienden en familie kunt genieten van uw loungeset.

  Geïmpregneerde blokhut

  Wij bieden ook een ruim aanbod in geïmpregneerde blokhutten. Deze varianten zijn beter bestand tegen weersinvloeden en gaan langer mee met minder zorg voor onderhoud. Een deel van ons assortiment is al klant en klaar geïmpregneerd waarbij u kunt kiezen uit de natuurlijke kleuren bruin of groen. Hierbij hebben onze klant en klare blokhutten ook geïmpregneerde messings en groeven. De aanschaf van een blokhut is een investering. Door uw blokhut te laten impregneren beschermt u uw investering. U zult vele jaren plezier van uw investering hebben! Een blokhut kopen is eenvoudig te doen via blokhutvillage.

  Geverfde blokhut

  Houdt u van een wat meer kleurrijke uitstraling in uw tuin? Kies dan voor een geverfde blokhut van de fabrikanten Weka of Interflex. Deze blokhutten zijn voorzien van een coating in antraciet of rood en zijn voorzien van witte deuren. De hutten zijn afgewerkt met onbehandeld vurenhout en zijn voorzien van een zadeldak of schilddak.

  Accessoires

  Doordat de blokhutten in verschillende uitvoeringen te koop zijn, zijn ze geheel aan te passen aan de eigen smaak en stijl. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor uw prachtige blokhut, wilt u deze misschien aanvullen met accessoires. U kunt ervoor kiezen om extra wanden, ramen of deuren of aangebouwde kasten te bestellen. Zelfs wanddiktes, breedtes en dieptes kunnen aangepast worden aan specifieke wensen. Mocht u een redelijk grote blokhut hebben, dan kan een Douglas dubbele deur met glas iets voor u zijn. Ook een schuifdeur in uw verblijf is een zeer plezante extra die kan dienen als afscheiding binnen in de blokhut. Wat extra zonlicht laten doorstralen in uw blokhut kan ook met aanvullende ramen. Van een 9-ruits raam tot een klein zijlicht melkglazen- raam.

  Lees meer Lees minder