Profiteer deze maand van de winter Solden acties! | Snelle levering? Bekijk hier onze voorraad en 72 uur levering producten.

Wicker high dining cornerset Leonardo

Wicker high dining cornerset Leonardo

Loungeset of High Dining set Leonardo bestaat uit een bank, tafel en een hocker. De set heeft een aluminium frame met halfrond wicker. De tafel is voorzien van een glasplaat, waardoor de tafel stevig is en een solide ondergrond biedt aan hapjes en drankjes.  Op de bank en de hocker liggen nog polyester kussens. De bank bestaat uit vier gedeeltes. De rechterkant heeft een afmeting van 90x78x83 cm, de twee middenstukken van 55x78x83  en een linkerstuk van 120x78x83 cm. Set bestaat uit: Bank, Tafel & Hocker Aluminium frame Halfrond Wicker Tafel voorzien van glasplaat Polyester kussens Door de 2 lossen middenstukken is de bank naar eigen inzicht op te bouwen. Hierdoor kan je zelf kiezen welke zijde van de bank langer of korter opgebouwd wordt.

Lees meer
Normale prijs 1.784,29 Speciale prijs 1.249,00
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
 • Laagste prijsgarantie
Kies accessoires voor uw Wicker high dining cornerset Leonardo
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Brushwood box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Ontario box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Westwood box is dan echt wat voor u. Deze box is gemaakt van een duurzame en weersbestendige hars waardoor deze deck-box gemakkelijk te onderhouden maakt.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Patio Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Door de breed openslaande deuren en zijn hellende drempel kunt u gemakkelijk rollende prducten in en uit de berging verplaatsen.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Elite Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Tevens zijn de wanden van deze berging gemakkelijk overschilderbaar.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter High Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Grande Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 1.784,29 Speciale prijs 1.249,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Specificaties
Art.nr.SSPL1855
Aantal banken1 bank
Waarmee kunnen wij u helpen?