Bekijk onze Vakantiekorting en profiteer van stapelkortingen!

Buitensauna

Buitensauna's zijn er tegenwoordig in heel veel verschillende soorten en maten. Heerlijk genieten van uw eigen sauna op momenten dat het u uitkomt en niet meer de deur uit moeten om eens in de maand te ontspannen in een saunacomplex. Gewoon de eigen tuin instappen, relaxen in de buitensauna en afkoelen in de frisse buitenlucht. En dat alles in uw eigen, vertrouwde omgeving.

18 van 18 producten
Sort Descending
18 van 18 producten
Sort Descending

Mogelijkheden met buitensauna's

Buitensauna's zijn er in verschillende uitvoeringen. Uiteraard zijn er de standaard sauna's voor 2 personen, die qua afmetingen niet veel plaats innemen en dus ook geschikt zijn voor de kleinere tuinen.

Maar wat te denken van de luxere uitvoeringen in verschillende maten, waarbij de keuze van het dak mede de uitstraling in de tuin bepaalt? Een wat strakker plat dak of een stijlvol zadeldak behoort ook tot de mogelijkheden. Of wat denkt u van een voorportaal of luifel aan de sauna? Ideaal om in te richten als zithoekje, om met een drankje optimaal na te genieten van het privé saunabezoek.

Een goede keus

Bij ons vindt u een groot scala aan buitensauna's. Als materiaal wordt Scandinavisch vurenhout gebruikt, uiteraard van een hoogwaardige kwaliteit. De banken worden standaard vervaardigd uit espenhout, inclusief leuning en tussenleuning. Standaard worden de sauna's geleverd met vele extra's, zoals glazen deuren, binnenvloer en roosters, hoofdsteunen en afsluitbare ventilatieroosters.

De sauna's zien er mooi uit, hetgeen bijdraagt aan het gevoel van luxe dat een eigen sauna met zich meebrengt. De verschillende leverbare maten maken het mogelijk een sauna te vinden die in uw tuin past. Mocht het voorkomen dat de tuin of uw wensen om afwijkende maten vraagt, dan is ook dat te realiseren. Neem ook eens een kijkje bij onze barrelsauna's, Finse Kota's en hottubs!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?