Online verkoop, bezorging & montage gaan onverminderd door. Voorkom wachttijden in het voorjaar, bestel direct of maak een afspraak met onze verkoopadviseurs!

Showmodellen

Bent u een houtliefhebber maar heeft u geen tijd om onderhoud te plegen? Kies dan voor de houtlook aluminium veranda. Of u nu een smalle of brede tuin hebt. Bij van Kooten Tuin en Buitenleven bent u op het goede adres. De afmetingen lopen van 300x250 cm tot en met 700x400 cm. Er zijn twee soorten houtlook beschikbaar, te weten: donkereiken en lichteiken.

1 van 1 producten
Sort Descending
  1. Verano veranda
    Verano veranda V91 400x250cm - T.E.A.B. Showmodel - Strijen
    Polycarbonaat dak
    Normale prijs 3.069,00 Speciale prijs 1.450,00
    Afhaalproduct
1 van 1 producten
Sort Descending

De houtlook aluminium veranda biedt veel voordelen

Het product biedt grote voordelen tegenover een houten veranda. Dit komt omdat houtlook op tegelbasis is gemaakt.  Het lijkt op echt hout maar dat is het dus niet. Het grote voordeel is dat een houtlook aluminium veranda onderhoudsarm is. Daarnaast slijt het nauwelijks, is het niet nodig om het te schuren en/of te oliën en is schoonmaken eenvoudiger dan ooit. Zodoende heeft u tijd over om andere dingen te ondernemen.

Gratis thuisbezorgd

Bij de aanschaf van een  aluminium veranda krijgt u een volledig pakket waarmee de veranda helemaal in elkaar gezet kan worden. Hierbij horen muurafdekkers, kit, condens profielen en ga zo maar door. Bovendien wordt veranda gratis bij u thuisbezorgd. Een stukje service van Van Kooten Tuin en Buitenleven. Dat verdienen onze klanten. Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms. De koffie staat al klaar!

vergelijken