Profiteer deze maand van de winter Solden acties! | Snelle levering? Bekijk hier onze voorraad en 72 uur levering producten.

Tuinset Ferro - 6 stoelen met teakhouten tafel

Tuinset Ferro - 6 stoelen met teakhouten tafel

Direct leverbaar! Zo kunt u aankomende zomer gegarandeerd genieten. Tuinset Ferro bestaat uit een teak tafel en 6 halfrond wicker stoelen. De teak tafel heeft een aluminium frame, en heeft het label FSC. De stoelen hebben een aluminium frame met halfrond wicker. De kussens hebben een polyester uitvoering. De rugleuning is verstelbaar waardoor u de stoel in de gewenste houding kan zetten. En door de zachte kussen kunt u heerlijk lang in deze stoelen zitten!

Lees meer
Normale prijs 3.241,43 Speciale prijs 2.269,00
Thuisbezorgd
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
 • Laagste prijsgarantie
Kies accessoires voor uw Tuinset Ferro - 6 stoelen met teakhouten tafel
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Brushwood box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Ontario box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Westwood box is dan echt wat voor u. Deze box is gemaakt van een duurzame en weersbestendige hars waardoor deze deck-box gemakkelijk te onderhouden maakt.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Patio Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Door de breed openslaande deuren en zijn hellende drempel kunt u gemakkelijk rollende prducten in en uit de berging verplaatsen.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Elite Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Tevens zijn de wanden van deze berging gemakkelijk overschilderbaar.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter High Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Grande Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 3.241,43 Speciale prijs 2.269,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Specificaties
Art.nr.SSFERRO
MateriaalSteigerhout,Teak,Wicker
Waarmee kunnen wij u helpen?