De Black Friday Sale is BIJNA AFGELOPEN! Profiteer nog t/m 28 november van korting op korting met ongekend lage prijzen!

Pipowagens

Bekijk hier alle modellen pipowagens en zigeunerwagens op Van Kooten. U kunt de wagen als werkruimte/kantoor, vakantieverblijf, Bed & Breakfast, kantine en voor nog veel meer doeleindes gebruiken. De pipowagen heeft een bijzondere vorm, zodat u echt iets unieks heeft! Herkenbaar door een halfrond dak.

9 van 9 producten
Sort Descending
9 van 9 producten
Sort Descending

Pipowagens

Met een pipowagen als tuinhuis kunt u uw buitenruimte op meerdere manieren gebruiken en inrichten. U kunt er bijvoorbeeld een loungehoek, tuinmeubilair, bed of zelfs een kleine keuken in plaatsen. Op deze manier heeft u alles wat u nodig heeft om van uw buitenruimte te genieten!

Een pipowagen is een soort woonwagen, een woning op wielen. Ze zijn daarom ook zeer populair onder de campings en vakantieparken als accommodatie. Niet alleen dat, maar ze zijn ook gemakkelijk te vervoeren door de wielenset.

Pipowagen als caravan op vaste staanplaats

Maar richt u uw pipowagen in met een bed, dan heeft u een hele knusse slaapplaats erbij en kunt u ook overnachten in een pipowagen! U gaat dan ongetwijfeld veel gebruik maken van uw nieuwe stek. Een pipowagen als caravan op de vaste staanplaats van uw camping zal veel bekijks trekken en geeft u helemaal het ultieme bohemien gevoel.

Pipowagen als winkel

En heeft u wel eens gedacht aan een pipowagen als winkel? U ziet ongetwijfeld een stijging in de verkoop, want wie wil er nu niet iets inn uw gezellige winkel aanschaffen! En heeft u een creatief beroep en zoekt u een bijpassend kantoor? Dan heeft u die nu gevonden! U kunt de pipowagen eenvoudig in de shop bestellen. Wij bezorgen in heel Nederland en België, en op verzoek zelfs ver daarbuiten!

Heeft u nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met het team van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. We staan u graag te woord!

Pipowagen bestellen en monteren

U hoeft zich geen zorgen te maken als u niet goed bent in bouwen - het bouwpakket voor de pipowagen wordt namelijk voor een groot deel klaar aangeleverd. De panelen zijn gedeeltelijk voorgemonteerd en het is relatief eenvoudig ze samen te voegen tot uw eigen pipowagen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om dit tuinhuis door ons te laten monteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?