Terrasoverkapping Sunnyroof 600x350 cm wit of Antraciet

Terrasoverkapping Sunnyroof 600x350 cm wit of Antraciet

Normale prijs 2.035,00 Speciale prijs 1.695,00
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 7 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of levering
 • Laagste prijsgarantie
De terrasoverkapping Sunnyroof wordt gratis thuisbezorgd. Deze veranda wordt standaard zo compleet mogelijk geleverd met onder andere bevestigingsmaterialen, dak en muurrubbers. De terrasoverkap...   Lees meer
Kies accessoires voor uw Terrasoverkapping Sunnyroof 600x350 cm wit of Antraciet
   

  Bij de Sunnyroof Veranda kunt u kiezen uit de kleuren wit en antraciet. Voor beide kleuren geldt dat de veranda gecoat wordt in een structuurlak.

  Lees meer
   

  Om deze terrasoverkapping compleet af te werken adviseren wij een bladvanger en een pvc Hemel Water Afvoer buis bij te bestellen. Deze pvc buis kunt u in 1 van de staanders verwerken en in de goot afsluiten met een bladvanger.

  Lees meer
   

  Bij deze veranda ontvangt u GRATIS dakbeplating. U heeft de keuze uit Helder of Opaal. Tegen meerprijs kunt u ook kiezen voor Wide helder of IR Clear zon- en warmtewerend.

  Lees meer
   

  U wilt natuurlijk dat uw veranda lange tijd meegaat. Dat die wens van twee kanten komt, bewijst onze garantie op onze veranda's van maar liefst 5 jaar. Om alle veranda's nog steviger te verankeren in de grond, biedt Van Kooten Tuin en Buiten Leven u als optie de fundatiepoeren aan. Deze fundatiepoeren worden in de grond geplaatst, waarna de gehele veranda steunt op deze bevestigingspunten.

  Lees meer
  Qty:
  Qty:
   

  Zonwering is uitermate geschikt om de warmte en lichtinval onder de veranda te weren. Bovendien zorgt een zonwering voor een fraaie uitstraling.

  Lees meer
   

  Voor onder de luifel of onder de complete blokhut kunt u ook een vlonder bij bestellen. Deze vlonders zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. De prijs is gebaseerd op 1m², zodat u zelf kunt aangeven hoeveel meter u wenst. Wij adviseren u altijd 10% extra te bestellen i.v.m. snijverlies.

  Lees meer
  Qty:
   

  Voor het afwerken van een composiet vlonder kunnen er ook afwerkplinten bij besteld worden. Deze plinten zijn per stuk 220cm lang. De prijs is per stuk, zodat u zelf kunt aangeven hoeveel u er nodig heeft.

  Lees meer
  Qty:
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 2.035,00 Speciale prijs 1.695,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Specificaties
FabrikantVan Kooten
Art.nr.VRSUNNY600350609
vergelijken