menu

Buitenverblijven

Bekijken als Rooster Lijst
18 van 18
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
18 van 18
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Buitenverblijven

Lariks Buitenverblijven

Hou jij van gezelligheid en het buitenleven? Dan kan een Lariks buitenverblijf haast niet in je tuin ontbreken! Vrijstaand of aan je woning! Deze overkappingen bieden de mogelijkheid om het hele jaar een fantastische plek in je tuin te hebben om gezellig door te brengen met vrienden en familie. De overkappingen zijn geheel naar wens samen te stellen met bijvoorbeeld een bergingsgedeelte en een overdekt lounge gedeelte. In combinatie met een tuinhuis of blokhut ideaal als werkplek of gastenverblijf. Ook praktisch als u extra bergruimte nodig heeft. Zo heeft u de perfecte plek om in de winter uw tuinmeubelen, buitenkeuken of gereedschap veilig op te bergen.

Wilt u zien wat een buitenverblijf voor uw tuin kan betekenen? Laat u dan inspireren door onze reeds geplaatste modellen.

Duurzaam Douglas hout

Onze Douglasvision buitenverblijf modellen hebben een ambachtelijke uitstraling en zijn gemaakt van kwalitatief duurzaam Douglas hout. Dit is een van de hardste Europese naaldhoutsoorten en is PEFC gecertificeerd. Onbehandeld heeft Douglas hout een levensduur van minimaal 10 tot 15 jaar. Om nog langer plezier te hebben van uw houten buitenverblijf kunt u het hout beitsen of laten impregneren. Het hout is in diverse profielen leverbaar: van blokhutprofiel tot Zweeds rabat enkel- of dubbelzijdig.

Categoriëen