Profiteer deze maand van de winter Solden acties! | Snelle levering? Bekijk hier onze voorraad en 72 uur levering producten.

Kunstgras Ontario - 4 meter breed - 32 mm poolhoogte

Kunstgras Ontario - 4 meter breed - 32 mm poolhoogte

Het Ontario kunstgras is kunstgras met uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Het kunstgras is uitermate geschikt voor in de tuin, balkon of dakterras. Het kunstgras is opgebouwd uit mosdraden met verschillende kleuren garen. Dit zorgt ervoor dat het kunstgras een levensechte uitstraling heeft en zacht aan voelt onder de voeten. Kunstgras Ontario heeft een lange levensduur, is kleurvast en is bovendien eenvoudig zelf te leggen.  Kunstgras is ideaal omdat het vrij is van intensief onderhoud: geen bemesting, besproeiing of maaien nodig voor een groen resultaat. Wij adviseren voor een optimaal resultaat het gras af en toe met een harde bezem te borstelen, zo verlengt u de levensduur van het kunstgras en blijven de haren net rechtop staan. Poolhoogte van 32 mm Ideaal voor tuin, balkon & dakterras Het echte gevoel van gras zonder onderhoud Lood-en cadmiumvrij, milieuverdraagzaam Geen UV-verkleuring en 5 jaar garantie Vraag een gratis stalenpakket aan! Wilt u overtuigd worden van de kwaliteit en zachtheid van ons kunstgras, vraag dan vrijblijvend HIER een stalenpakket aan. Bekijk onze accessoires Voor optimaal gebruik van uw nieuwe kunstgras bevelen wij aan om gebruik te maken van onze accessoires. Het leggen van een stabilisatiedoek, verspreiden van zand op de toplaag en het vastzetten van de hoeken van het kunstgras garandeert een langere levensduur! Inzandadvies voor het kunstgras Ontario is 5 kg/m2, deze berekening is meegenomen in onze accessoireberekening.

Lees meer
Hoogte: 32 mm
5 jaar garantie
Geschikt voor terras en balkon
Luxe kwaliteit 2 / 5
Normale prijs 16,95 Speciale prijs 13,95 p/m2
72 uurs levering
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

  • Advies in 8 echte winkels
  • Specialist in maatwerk
  • Afhalen of thuisbezorgd
  • Laagste prijsgarantie
Oppervlakte prijs berekening
Geef het gewenste oppervlakte aan in het formulier om de prijs te berekenen.
Tips opmeten
Tips opmeten
Prijs kunstgras
Geleverd aantal m2
0
Omtrek
0
Prijs voor 0 m2
0,00
Accessoires
Mee te leveren accessoires
Stabilisatiedoek Waarom?
Het stabilisatiedoek heeft een breedte van 210 cm. Voor het gebruik van meerdere stroken dient met rekening te houden met een overlap van 20 cm in de breedte maat. Hierdoor is het oppervlakte stabilisatiedoek altijd hoger dan het aangegeven oppervlakte van uw kunstgras.
Prijs per m2 2,95
Aantal voor 0 m2 0
Prijs 0
Aanbevolen
Graspennen Waarom?
Graspennen worden om de meter per zijde van de kunstgras mat bevestigd en zorgen er voor dat de stroken kunstgras zich niet kunnen verplaatsen.
Prijs per graspen 0,99
Aantal voor 0 m2 0
Prijs 0
Aanbevolen
Lijmbanden Waarom?
Als uw aangegeven kortste zijde van het kunstgras langer is dan 4 meter moeten er stroken met elkaar verbonden worden. Met onze lijmbanden kunt u zonder moeite meerdere kunstgras stroken met elkaar verbinden.
Prijs per lijmband 24,95
Aantal voor 0 m2 0
Prijs 0
Aanbevolen
Zand Waarom?
Elk type kunstgras heeft een gewicht in zand nodig per vierkante meter. Hierdoor beschermd u de grassprieten tegen platliggen en afbreken.
Prijs per zandzak 12,95
Aantal voor 0 m2 0
Prijs 0
Aanbevolen
Samenvatting
Vul een lengte & breedte in...
Totaalprijs
0,00
Specificaties
Art.nr.VKKG0005
FabrikantVan Kooten
Waarmee kunnen wij u helpen?