Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Garantie

Uiteraard hopen wij dat u zo lang mogelijk van uw Van Kooten-product kunt genieten, en willen we eventuele defecten zo snel mogelijk voor u herstellen. Hierbij dienen we u wel te wijzen op onze garantievoorwaarden. Voor de verkochte en geleverde goederen met fabrieks-, importeurs- of groothandelsgarantie gelden de door deze leveranciers en producenten gestelde garantiebepalingen. De garantie op onze eigen producten is in principe twee jaar. Wij adviseren u het aankoopbewijs en de oorspronkelijke verpakking goed te bewaren. Voor alle garantievoorwaarden verwijzen we u graag naar onze Algemene Voorwaarden. Bij twijfel kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling.

Voor onze houten constructies geldt dat hout een natuurproduct is met een bepaalde werking. Gevolgen van de werking van hout vallen niet onder enige garantieregelingen. Vuren- en grenenhouten producten dienen met (de juiste) beits behandeld en onderhouden te worden, ook als het product is geïmpregneerd en/of gecoat. Indien deze producten niet juist zijn behandeld vervalt de garantie op het product. Bij houten producten kan (regen)water op naden en verbindingen doorslaan naar binnen toe. Dit doorslaan van vocht valt niet onder enige garantieregelingen.

Heeft u een aluminium constructie? Aluminium heeft een doorbuigingstolerantie van maximaal 12mm. Doorbuigingen binnen deze tolerantie vallen niet onder enige garantieregelingen. Gevolgen van natuurlijke verzakkingen en inklinken van de ondergrond vallen niet onder enige garantieregeling. Schade of gebreken als gevolg van (natuur)geweld vallen niet onder enige garantieregelingen.

Mijn schade valt niet binnen de garantie, kan ik deze toch door jullie laten herstellen?

Onze ervaren (service)monteurs doen uiteraard ons best om u weer zo snel mogelijk van uw Van Kooten-product te laten genieten. Merkt u dat uw product gebreken vertoont? Neem dan direct contact op met onze serviceafdeling. Zij bespreken de mogelijkheden met u en stellen in overleg met u een offerte op.

Kan ik u helpen?