Profiteer deze maand van de winter Solden acties! | Snelle levering? Bekijk hier onze voorraad en 72 uur levering producten.

Douglasvision overkapping Doe-het-zelf (DHZ) 700x300 cm groen geïmpregneerd

Douglasvision overkapping Doe-het-zelf (DHZ) 700x300 cm groen geïmpregneerd

Plat dak Douglashout
Woodvision

Bent u een echte doe-het-zelver? Dan is deze doe-het-zelf overkapping van lariks douglas hout echt wat voor u! Deze constructie kunt u geheel naar eigen wensen aanpassen door middel van de wanden die worden aangeboden onderstaand dit product. Hiermee kunt u zelf een berging creeëren of als u liever een beschutte plek heeft waar u heerlijk kunt loungen is dat uiteraard ook mogelijk. Deze DIY-lijn is dus exclusief de voorbewerking en u dient dus zelf het materiaal op de juiste lengtes te zagen. Hetzelfde geldt uiteraard voor de eventuele wanden. Dit product wordt tevens standaard geleverd met EPDM.

Lees meer
Normale prijs 4.703,00 Speciale prijs 3.181,00
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
 • Laagste prijsgarantie
Kies accessoires voor uw Douglasvision overkapping Doe-het-zelf (DHZ) 700x300 cm groen geïmpregneerd
   
  Qty:
  Qty:
   

  Een spijkerset bestaat uit spijkers en asfaltnagels die nodig zijn voor de montage van de dakplanken en de dakbedekking. Wij raden u aan om bij een blokhut groter dan 5x5 m twee spijkersets te bestellen. De bitumenkit is aan te raden om overlap van dakleer en shingles vast te kitten. Bij blokhutten groter dan 9 vierkante meter adviseren we 4 of meer tubes bitumenkit bij te bestellen.

  Lees meer
  Qty:
  Qty:
   

  Voor een nette afwerking van de boeidelen kunt u een aluminium daktrim bijbestellen. De daktrim bestaat uit 4 hoekstukken, trimmen en koppelstukjes.

  Lees meer

  U kunt uw overkapping of terras uitrusten met extra terrasverwarmers. De verwarmers zijn door middel van meegeleverde beugels aan de wand en plafond van de overkapping te monteren.

  Lees meer
  Qty:
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 4.703,00 Speciale prijs 3.181,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Specificaties
Art.nr.WVW85745
FabrikantWoodvision
Waarmee kunnen wij u helpen?