Nu tijdelijk 10% korting op alle Verasol-veranda's!

Speelhuisjes en speeltoestellen

Bent u op zoek naar een speelhuisje of een speeltoestel voor uw kinderen? In deze categorie vindt u diverse huisjes en toestellen waarmee uw kinderen zich gegarandeerd uren zullen vermaken. Speelhuisjes en toestellen bestelt u hier gemakkelijk online.

51 van 51 producten
Sort Descending
 1. Zandbak Tom
  Zandbak Tom
  Geïmpregneerd Vurenhout
  99,00
 2. Zandbak vierkant met deksel klein
  Zandbak vierkant met deksel klein
  Geïmpregneerd Vurenhout
  61,00
 3. Zandbak vierkant met deksel groot
  Zandbak vierkant met deksel groot
  Geïmpregneerd Vurenhout
  75,00
 4. Speeltoren Sjoerd
  Speeltoren Sjoerd
  839,00
  Thuisbezorgd
 5. Zandbak met bankdeksel
  Zandbak met bankdeksel
  Geïmpregneerd Vurenhout
  75,00
 6. Zandbak douglas Roy
  Zandbak douglas Roy
  Onbehandeld Douglashout
  139,00
51 van 51 producten
Sort Descending

Houten kinderspeelhuisjes en speeltoestellen

'Mam? Mam? Kom je mee verstoppertje spelen?'
'Pap! Papa! Wil je de schommel ophangen?'

U kent het wel. Een warme zomerdag, na een lang speelkwartier met de kinderen hoopte u op een paar uurtjes voor uzelf tijdens hun middagdutje. Niets blijkt minder waar... kinderen zijn onvermoeibaar! Wel, wellicht bieden wij uitkomst. Bij ons kunt u terecht voor diverse geavanceerde speeltoestellen en kinderspeelhuisjes. En dat is niet alleen voor uw kinderen een geweldig cadeau: nu kunt ook u even uitpuffen terwijl de kids uitrazen in hun kinderspeelhuis. Een kinderspeelhuisje spreekt tot de verbeelding en houdt uw kinderen uren zoet.

Van Kooten Tuin & Buiten Leven biedt een kinderspeelhuis voor iedereen in verschillende soorten en maten, allemaal even mooi. Een speelhuis is veel meer dan een kinderspeelhuisje alleen. Het bevat namelijk vele extra's; denkt u bijvoorbeeld aan schommels, glijbanen, klimhuizen en combinaties hiervan. Bij ons vindt u mooie speelhuisjes van hout en speelse kleurige accessoires, zoals rekstokken, (meegroei)schommels en klimtouwen. Wij hebben voor elke leeftijd geschikte speeltuigen en zo voor ieder wat wils. Onze kinderspeelhuisjes zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Alle producten zijn uitgebreid getest op veiligheid en garanderen urenlang speelplezier voor uw kinderen.

Terwijl u met vrienden of alleen lekker van uw tuin geniet op een zwoele zomeravond, spelen uw kinderen moeiteloos door tot zonsondergang. En daarna moe maar voldaan op bed. Kijkt u gerust rond voor prijzen, informatie en foto's van onze kinderspeelhuizen.

Vragen over kinderspeelhuizen en speeltoestellen?

Aarzel niet om ze aan ons te stellen! Onze adviseurs helpen u graag met al uw vragen.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?