Profiteer deze maand van hoge kortingen tijdens onze Wintersolden!

Pipowagens

Bekijk hier alle modellen pipowagens en zigeunerwagens op Van Kooten. U kunt de wagen als werkruimte/kantoor, vakantieverblijf, Bed & Breakfast, kantine en voor nog veel meer doeleindes gebruiken. De pipowagen heeft een bijzondere vorm, zodat u echt iets unieks heeft! Herkenbaar door een halfrond dak.

8 van 8 producten
Sort Descending
8 van 8 producten
Sort Descending

Pipowagen online bestellen

Het bouwpakket van de pipowagen wordt deels kant en klaar aangeleverd. De panelen zijn namelijk gedeeltelijk voorgemonteerd en kunnen vrij eenvoudig samengevoegd worden tot uw eigen pipowagen.

U kunt de Pipowagen / Zigeunerwagen uitbreiden met een veranda inclusief ingang aan de voor- of zijkant. Daarnaast kunt u bij sommige modellen ook een ijzeren onderstel bestellen. Dit onderstel is in de kleur zwart verkrijgbaar.

Pipowagen als tuinhuis

De pipowagen als tuinhuis inzetten is in eerste instantie het meest voor de hand liggend. U zoekt een bijzonder plekje voor uw pipowagen in uw tuin en creëert daar uw eigen kleine paradijs. Kinderen, maar zeker ook de volwassenen trekken zich hier graag terug om tot rust te komen.

U kunt de Circuswagen inrichten door deze te vullen met gezellige tafels, stoelen en banken en een klein keukentje waar een kleine lunch klaargemaakt kan worden.

Pipowagen als caravan op vaste staanplaats

Maar richt u uw pipowagen in met een bed, dan heeft u een hele knusse slaapplaats erbij en kunt u ook overnachten in een pipowagen! U gaat dan ongetwijfeld veel gebruik maken van uw nieuwe stek. Een pipowagen als caravan op de vaste staanplaats van uw camping zal veel bekijks trekken en geeft u helemaal het ultieme bohemien gevoel.

Pipowagen als winkel

En heeft u wel eens gedacht aan een Zigeunerswagen als winkel? U ziet ongetwijfeld een stijging in de verkoop, want wie wil er nu niet iets van uw gezellige winkel aanschaffen? En heeft u een creatief beroep en zoekt u een bijpassend kantoor? Dan heeft u die nu gevonden! U kunt de pipowagen eenvoudig in de shop bestellen en wordt in heel Nederland (exclusief de eilanden) zonder extra verzendkosten bezorgd. 

De zigeunerswagen bekend van Peaky Blinders

De zigeunerwagen is ook zeer recent in populariteit gestegen dankzij de serie Peaky Blinders. Deze serie gaat ook over zigeuners die verblijven in dit type wagens, de zogeheette zigeunerswagens.

Heeft u nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met het team van Van Kooten Tuin en Buiten Leven. We staan u graag te woord!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?