Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Geisoleerde blokhutten

Wilt u zowel 's zomers als 's winters kunnen genieten van uw blokhut? Een geïsoleerde blokhut houdt 's zomers de warmte buiten en 's winters de kou buiten. Ook op het gebied van geluid zit u met een geïsoleerde blokhut goed. Kies uw favoriet en bestel gemakkelijk online.

1 van 1 producten
Sort Descending
  1. Tuinhuis Elin 477x351 cm
    Blokhut Elin 477x351 cm - dubbelwandig
    Plat dak Vurenhout 19 mm
    5.849,00
1 van 1 producten
Sort Descending

Geïsoleerde blokhutten

Bij Van Kooten vindt u grote geïsoleerde blokhutten in diverse soorten en stijlen. Zo kunt u kiezen voor strakke en moderne exemplaren, maar ook voor blokhutten met een klassiek zadeldak en een luifel. Voor ieder type tuin vindt u hier een geschikte geïsoleerde blokhut.

Constructie van geïsoleerde blokhutten

Geïsoleerde blokhutten zijn voorzien van een constructie met een dubbele wand, dubbele dakconstructie en zijn uiteraard voorzien van isolatieglas. De dubbele wanden en het dak zijn voorzien van isolerend materiaal waardoor het 's winters lekker warm is in uw blokhut. Uiteraard zorgt de isolerende eigenschap van de blokhut er ook voor dat geluid van binnenuit en van buitenuit geïsoleerd wordt. Bekijk per blokhut de isolerende eigenschappen.

Geïsoleerde blokhut kopen

Heeft u een geïsoleerde blokhut gevonden die aan uw wensen voldoet? Dan besteld u deze gemakkelijk online met de gewenste opties en accessoires. Geen geschikte blokhut kunnen vinden? Bekijk dan de mogelijkheden voor een op maat gemaakte blokhut.

Zelf uw blokhut opbouwen?

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?