Profiteer deze maand van hoge kortingen tijdens onze Wintersolden!

Campingpods

Completer kan het bijna niet! Deze charmante camping pods kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden, maar garanderen altijd één ding: compact en comfortabel overnachten in een intieme setting.

3 van 3 producten
Sort Descending
 1. Pod 480
  Camping Pod 480 240x480 cm
  Boogdak Vurenhout 28 mm
  4.909,00
  Thuisbezorgd
 2. Camping Tunnel 302x580 cm
  Camping Tunnel 302x580 cm
  Boogdak Vurenhout 28 mm
  7.771,00
  Thuisbezorgd
3 van 3 producten
Sort Descending

Waarvoor kunt u de tuinpod gebruiken?

Een tuinpod is ideaal als slaaphut, wanneer u regelmatig logees over de vloer krijgt. Dankzij een simpele radiator kunt u de pod eenvoudig verwarmen.

Naast een slaaphut, kunt u de tuinpod ook voor andere doeleinden gebruiken:

- Een aparte kantoorruimte om ongestoord in te kunnen werken

- Een saunacomplex voor een unieke ervaring in eigen tuin

- Een poolhouse met handige omkleedruimte voor uw gasten

De vele voordelen van een campingpod

De campingpod wordt gekenmerkt door de karakteristieke boogvorm van het dak. Zo’n dak oogt niet alleen mooi, maar heeft ook als functie dat u als gebruiker rechtop kunt staan in de tuinpod. Bovendien geven de dakshingles extra bescherming, waardoor de pod extralang meegaat. Daarnaast zorgt de strakke constructie en de dubbele beglazing voor een goede isolatie.

Onze tuinpods worden standaard voorzien van accessoires, zoals bedden en banken. Ook de houten vloer en fundering zitten standaard in het aankooppakket inbegrepen. Onze tuinpods worden vervaardigd uit kwalitatief vurenhout. De tuinpod wordt onbehandeld geleverd, waardoor u zelf de uitstraling van uw pod kunt bepalen met behulp van donkere, semi-transparante beits of dekkende witte beits.

Al onze bouwpakketen worden geleverd met een uitgebreide handleiding en gedetailleerd bouwplan. Liever hulp van een professional? Doe dan beroep op onze professionele montagedienst zodat u zonder zorgen van uw aankoop kunt genieten.

Vragen of graag advies van onze medewerkers?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ziet u de campingpod liever met uw eigen ogen vooraleer u overgaat tot de aankoop? Dan bent u steeds welkom in onze showroom in Wommelgem (Antwerpen).

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?