Profiteer deze maand van de winter Solden acties! | Snelle levering? Bekijk hier onze voorraad en 72 uur levering producten.

Blokhut aanbouw

Breidt gemakkelijk uw blokhut of tuinhuis uit met een aanbouw. Door een aanbouw te plaatsen aan de zijkant van uw blokhut of berging kunt u extra ruimte bieden voor de opslag van bijvoorbeeld hout of tuingereedschap. De aanbouw wordt geleverd als bouwpakket en kunt u zelf in elkaar zetten en aan de bestaande blokhut plaatsen.

2 van 2 producten
Sort Descending
  1. Aanbouw blokhut
    Blokhut Aanbouw 28 mm
    Normale prijs 1.075,00 Speciale prijs 895,00
  2. Aanbouw blokhut
    Blokhut Aanbouw 45 mm
    Normale prijs 1.449,00 Speciale prijs 1.205,00
2 van 2 producten
Sort Descending

Blokhut aanbouw voor meer bergingsruimte

U kunt er voor kiezen om een complete houten schuur of tuinberging tegen uw bestaande tuinhuis aan te plaatsen voor extra bergingsruimte. Met een aanbouw schuur of tuinkast beschikt u in een handomdraai over extra droge opbergruimte voor gereedschap en tuinmaterialen.

Hoeft u geen complete dichte kast te hebben? Dan is een aanbouw luifel een prima oplossing voor het beschut opbergen van bijvoorbeeld haardhout. Een luifel is gemakkelijk te plaatsen als extensie van uw blokhut of tuinhuis 

Een complete blokhut aanbouw kan ook nog gecombineerd worden met een luifel voor zowel beschutte berging als haardhout opslag.

Lees meer... Lees minder...
Waarmee kunnen wij u helpen?