ONLINE VERKOOP, BEZORGING & MONTAGE GAAN ONVERMINDERD DOOR. VOORKOM WACHTTIJDEN IN HET VOORJAAR, BESTEL DIRECT OF MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE VERKOOPADVISEURS!

Blokhut 4355Z 434x300 cm met een luifel van 275 cm - Stad aan 't Haringvliet

Blokhut 4355Z 434x300 cm met een luifel van 275 cm - Stad aan 't Haringvliet

Omschrijving

Een mooie blokhut 4355Z van Interflex. Deze blokhut bestaat uit drie onderdelen: een berging, de blokhut en de luifel. Door de grotere afmetingen past deze blokhut misschien niet in elke tuin, maar in deze tuin staat hij prachtig! Het schilddak is gemonteerd met daarop rode dakshingles. In de dichte berging is een volhouten enkele dichte deur. door de brede deur is de toegang gemakkelijk, en je kunt hier makkelijk tuingereedschap in opbergen. In de blokhut kan er een extra leefruimte gecreëerd worden. Door de grote ramen en de ramen in de deuren is er veel natuurlijk lichtinval. Onder de luifel kan er natuurlijk ook een loungeset geplaatst worden, zodat er in de zomeravonden nog lang nagenoten kan worden!

Daarom Van Kooten

 • Advies in 7 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
Kies accessoires voor uw Blokhut 4355Z 434x300 cm met een luifel van 275 cm - Stad aan 't Haringvliet
   

  U kunt uw overkapping of terras uitrusten met extra terras verwarmers. De verwarmers zijn door middel van meegeleverde beugels aan de wand en plafond van de overkapping te monteren.

  Lees meer
  Qty:
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
0,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Specificaties
FabrikantInterflex
Art.nr.Blokhut 4355Z 434x300 cm met een luifel van 275 cm
vergelijken