menu

Infrarood sauna

Bekijken als Rooster Lijst
8 van 8
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Infrarood sauna Vital for You 102x100 cm
  Normale prijs 1.679,00 Speciale prijs 1.399,00
 2. Infrarood sauna Vital for Two 130x100 cm
  Normale prijs 1.979,00 Speciale prijs 1.650,00
 3. Infrarood sauna Classic 1 108x99 cm (Keramische stralers)
  Normale prijs 2.159,00 Speciale prijs 1.799,00
 4. Infrarood sauna Classic 2 137x99 cm (Keramische stralers)
  Normale prijs 2.519,00 Speciale prijs 2.099,00
Bekijken als Rooster Lijst
8 van 8
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Infrarood sauna

Als alternatief voor de traditionele sauna kiezen steeds meer mensen voor een infrarood cabine. Zo heeft een infrarood cabine minder opwarmtijd nodig. Ook ervaart menigeen de warmte die in een dergelijke cabine wordt geproduceerd als draaglijker. 

Lager energieverbruik

De directe stralingswarmte, veroorzaakt door infrarood elementen, zorgt voor bovengenoemde verschillen tussen beide warmtebronnen. Bent u nog niet geheel overtuigd? Dan is het goed om te weten dat een infrarood cabine minder energie verbruikt. Ook vereist dit systeem geen speciale elektriciteitsaansluiting. 

Werking infrarood

Als de warmte via de infraroodstralers uw huid binnendringt, dan zult u transpireren. Op deze wijze ontdoet uw lichaam zich van afvalstoffen en oude huidcellen. De cabine heeft een heilzame werking op de huid. Bovendien wordt zo de bloedsomloop gestimuleerd. Als u het vochtverlies aanvult met water, activeert u weer de stofwisseling. De opwekking van warmte in de infrarood cabine zorgt ook voor verbranding van calorieën. Verder wordt de cabine nog wel eens gebruikt door blessuregevoelige mensen als warming-up. 

Uniek verwarmingssysteem

Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven kunt u kiezen uit verschillende infrarood cabines, uitgevoerd met het unieke Mica verwarmingssysteem. Deze technologie produceert warmtegolven, die als zonnewarmte aanvoelen. U ervaart een bijzonder comfortabel en warm gevoel, dat lang aanhoudt. De cabines bieden ruimte aan ofwel één persoon ofwel twee personen. De afwerking is gemaakt van Canadees hemlock hout.

Kies uw favoriet

Op zoek naar een overzichtelijk en compleet overzicht van al onze infrarood cabines? Dan zit u hier goed. Bovendien kunt u de cabine van uw keuze heel eenvoudig direct via de webshop bestellen. Deze wordt geleverd als bouwpakket, compleet met een bouwtekening. Mocht u tijdens de montage van de cabine onverhoopt tegen problemen aanlopen, dan kunt u de video’s op de site bekijken of even bellen. Tegen een meerprijs monteert een deskundige medewerker de cabine voor u. Tenslotte moet u weten dat u bij ons altijd kunt profiteren van de laagsteprijsgarantie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen over infrarood sauna's, buitensauna's, binnensauna's of andere typen sauna's. Wij adviseren u graag!

Categoriëen