Profiteer van onze OPENDEURDAGACTIE of van de tijdelijke HOTELACTIE

Barrelsauna

9 van 9 producten
Sort Descending
9 van 9 producten
Sort Descending

Barrelsauna


Een barrelsauna is een buitensauna in de vorm van een ton. In een barrelsauna wordt gewerkt met een houtkachel. Onze barrelsauna's worden vervaardigd vanuit eerste kwaliteit vurenhout.

Bij de levering is het hout onbehandeld, wat wil zeggen dat deze door u zelf behandeld moet worden. Hiervoor vindt u bij ons speciale beitsen, op basis van lijnolie. De wanddikte van de sauna is 42mm. Dit garandeert kwaliteit en optimaal behoudt van warmte. Het hout betreft Noord-Europees vurenhout. Deze houtsoort biedt goede bescherming tegen alle weersomstandigheden en is ook nog eens een lust voor het oog.


De sauna is afgewerkt met luxe afwerklijsten, deze zijn altijd inbegrepen. Voor onze sauna's heeft u een kachel nodig. Deze wordt niet meegeleverd bij de sauna en dient u apart te bestellen. Door de unieke, originele vorm van de barrelsauna, past deze op elke plaats en in iedere tuin. Door zijn unieke uiterlijk, kan de sauna niet alleen praktisch, maar ook decoratief beschouwd worden. De sauna is namelijk tevens een prachtig tuinmeubel! De sauna's zijn bij ons beschikbaar in diverse afmetingen. Naast de sauna's bieden wij ook verschillende accessoires. Denk hierbij aan saunalampen-, stenen en sets. Ook voor kachels kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie kijkt u verder op onze website of komt u gezellig langs in onze overdekte showroom.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?