Klantbeoordelingen

Aantal beoordelingen: 3208
Uitstekend
Filter op:
  • Soereshkoemar Bhatoe
    25-07-2020
    De nalevering van een kapot onderdeel duurt oneindig lang. Nu al meer dan 3 maanden verder. De nalevering is nog steeds niet gebeurd.
  • lotte de jong
    24-07-2020
    Fijne aankoop (tuinhuis) in de winkel. Helaas was een aantal zaken niet op orde (houtdeel niet aanwezig, verkeerde deurklink, te korte windveren). Dat kan gebeuren, maar i.c.m. de ervaringen met de klantenservice erna echt een teleurstelling. De aftersales is niet best. Op herhaaldelijke vraag om telefonisch contact werd niet ingegaan dus veel mails heen en weer voordat actie werd ondernomen. Duurt lang, weinig initiatief, beloftes worden niet nagekomen en het meest storend ervaar ik het weinige inzicht/meeleven in wat er gebeurt. Steeds zelf erachteraan. We zijn nu ruim een maand verder en huisje is nog steeds niet compleet. Laatste verhaalwending is nalevering aan verkeerd adres. Zonde, want het is een mooi product.
  • heer Rob Retèl
    14-07-2020
    Goede communicatie, prima klantenservice en afspraken zijn perfect nagekomen
  • F. Sliphorst
    12-07-2020
    Het belangrijkste voor mij is dat ze alle tijd voor je nemen. Ongeacht wat je komt kopen, of wilt vragen. Wij zijn na de eerste aankoop ook vrij snel terug gegaan voor een volgende. Wij zoeken niet meer verder als we iets voor de tuin nodig hebben.
  • W. J. L. Nuijten
    12-07-2020
    Levering tuinhuis was perfect Alleen de rabatdelen waren niet op voorraad daarom elders besteld en vd order af laten halen Verrekening prima verlopen
  • Corine Heuvelman
    12-07-2020
    Goed geholpen met uitzoeken van onze veranda. Een echte aanrader om je veranda te kopen.
  • C. van Dijk
    12-07-2020
    zeer goed geholpen en zeker iets moois gehad voor me geld
  • Peter Beenen
    10-07-2020
    Heb 6 weken moeten wachten op de schaaldelen voor de wanden, daardoor het project nog niet afkunnen maken, jammer.
  • Peter de Jong
    10-07-2020
    Bijna Helemaal tevreden. Alleen graag eerder terug mailen
  • R. van Hal
    10-07-2020
    De overkapping die geleverd was is van een hele mooie kwaliteit. Ik heb de overkapping zelf gezet. Watmij hier wel bij opviel is dat de beschrijving wel erg summier is. Goed lezen voordat je iets verzaagd want je hebt al het hout wel nodig. Wat mij wel tegenviel is de technische kennis van de verkoper. Niet alles wat verteld werd klopte met de praktijk. Wat ik ronduit slecht vond is de service achteraf. Aangezien het een stukje maatwerk was en de verkoper niet alles goed besteld had miste ik bepaalde onderdelen. Het naleveren en bestellen heeft gewoon een maand geduurd. Hierbij moest ik constant zelf achter de verkoper aan zitten en werden beloftes van terug bellen niet waar gemaakt. Dat er een fout gemaakt wordt kan maar als je dit als bedrijf zo snel mogelijk in orde maakt onderscheid je jezelf in service.
vergelijken