Profiteer van 5% online winkelwagen korting op al het kunstgras

Klantbeoordelingen

Aantal beoordelingen: 3337
Uitstekend
Filter op:
  • Hans Gerlagh
    22-06-2021
    In de ervaringen van de “reviewer” van 2 juni j.l. herkennen wij ons helemaal, uitstel, uitstel en nog een keer uitstel, maar helaas geen enkele communicatie hierover. Dat was jammer, maar alles is goed gemaakt door de monteurs, Bertus van Wagensveld en Klazinus van Nieuwkoop. Zij hebben een perfecte prestatie geleverd, keihard werkend, uiterst nauwkeurig en oplossingsgericht. En dat zelfs met de bloedhitte van vorige week en de regen van afgelopen maandag. Het moge duidelijk zijn, wij zijn dus heel tevreden met het resultaat. Ellen en Hans Gerlagh
  • Jeffrey Van De Sande
    02-06-2021
    Nog geen 1 ster waardig. Maar nu komt hij op de site en kan iedereen het lezen! Week 9 in Veldhoven geweest voor een blokhut. Een blokhut uitgezocht en besteld. De levering zou voor ons twee weken later kunnen in verband met een vakantie die geboekt was. Week 19 zou de blokhut geleverd worden. Begin week 18 niets gehoord dus was ik benieuwd wanneer ik iets zou horen. Aan de telefoon door Rosanne (onze verkoopster) week 19 wordt de blokhut geleverd, u wordt eind van de week gebeld door de transporteur voor een afspraak. Nog geen twee uur later na dit telefoongesprek werd ik door iemand anders gebeld dat de blokhut vertraging heeft en pas in week 22 wordt geleverd. Of te wel mijn telefoontje heeft ze doen wakker schudden en hebben ze gedacht ooh we moeten de klant bellen. Met Rosanne de afspraak gemaakt dat ze mij in week 21 zou bellen om door te spreken hoe en wat. Niemand is aanwezig ivm werk. Week 21 breekt aan en Rosanne belt niet. Zelf op vrijdag maar weer gebeld. De angst ging alweer door mijn lichaam. De laatste keer kwam mijn blokhut niet. Ik kreeg Justin aan de telefoon. Mijn verhaal gedaan. Rosanne zou mij terug bellen want zij was op dat moment druk. Even later belt Rosanne mij op. Zonder excuses vanuit haar kan ik OPNIEUW mijn verhaal doen. Nog geen excuus en Rosanne gaat de productie bellen. Twee uur later wordt ik gebeld door Justin? Waar is Rosanne ineens? Uw blokhut kan niet worden geleverd.... En we kunnen ook niet zeggen wanneer. Mijn angst werd dus weer waarheid. Justin zelf baalde denk ik want hij liet mij ook niet meer uitspreken aan de telefoon. Lekker klantvriendelijk. Gelukkig vond het hoofdkantoor dat dit verhaal niet zomaar kan. Dit zou bij de verkopers worden neergelegd. Je raadt het al. Ook hier niets meer van gehoord. Ik had vertrouwen in Van Kooten maar dat is ver gedaald. Afspraken worden niet nagekomen en je wordt door iedereen van het kastje naar de muur gestuurd en mensen van Van Kooten gaan pas werken voor een klant waneer hij zelf belt.
  • zenproducts
    01-06-2021
    Wij speelde al een tijdje met het idee voor een overkapping. Op aanraden van kennissen kwamen wij bij Van Kooten Tuin & buiten Leven. Meteen vanaf het begin mega behulpzaam via de telefoon. Ik kon zelfs in de middag naar de showroom komen (Covid period) en ik was verkocht. Prachtig materiaal. Goed & netjes geholpen. Qua prijs scheelt het misschien iets met de online "stunters". Maar ook daar werd ik netjes tegemoet in gekomen. Online wordt er overal gestunt met prijzen en alles kan. Zodra je contact zoekt met deze bedrijven willen ze je wel helpen als je eerst een bestelling doet/plaatst..... + twijfels over levertijden etc. Ik kreeg de tekeningen al mee voor de fundering/maten. En het was een feestje om in elkaar te zetten. Ik kon een email sturen en in no-time kreeg je een tip met de constructie of hoe op te lossen. Levertijd was iets langer vanwege de houtschaarste (wat voor iedereen geld) maar ook daar was een oplossing voor. (zonder extra kosten!) Tja, heel simpel. Top bedrijf, vriendelijk en mooie spullen. En nu genieten van de overkapping Cheers!
  • Mark Radings
    12-05-2021
    Wij hebben een overkapping besteld bij hun. Deze geleverd gekregen volgens afspraak. Netjes van te voren gebeld geworden hoelaat ze er waren. Makkelijk zelf in elkaar te zetten. Gebruiks aanwijzing is een beetje onduidelijk. Maar als je een beetje inzicht hebt heb je die helemaal niet nodig. Erg Vriendelijk personeel. Al met al een top bedrijf. En wij raden ze ook zeker aan.
  • benny
    12-05-2021
    begin maart geïmpregneerd tuinhuis besteld dat in voorraad was,levertijd week 20, al volledig betaald,gemaild in week 19 naar Antwerpen om te horen wanneer ik telefoon kon verwachten voor een concrete leveringsdatum,werd me gemeld dat de levering 15 weken vertraging had omdat het bedrijf waar het impregneren plaats vond een achterstand had,voorstel gehad om het product mee te leveren en het zelf te doen zodat levering toch op tijd kon plaats vinden maar dat zag ik niet zitten,ik vind het spijtig dat je zelf contact moet opnemen om er achter te komen dat je 15 weken extra moet wachten,ik hoop dat ze me in de toekomst beter informeren en dat ik zoals beloofd in week 35 mijn tuinhuis heb maar als ik de revieuws lees hou ik toch mijn hart vast,jaren geleden ook tuinhuis gekocht en alles verliep toen perfect,toen had ik wel nog niet vooraf betaald dus ik hoop dat het vooraf betalen nu niet in mijn nadeel is ,ik hoop dat ze van hun woord zijn en dat ik snel mijn tuinhuis heb
  • Jeroen Van der kleij
    30-04-2021
    Vanaf de bestelling Van het tuinhuisje tot levering echt top! Tijdens het uitpakken konden we geen beschrijving vinden en er was een plank stuk. De composietbalk was krom dus deze gericht. Doordat we geen beschrijving hadden direct gebeld en na twee uur wachten deze ontvangen. Toch een vorm van frustratie en aangegeven dat er een klacht volgt. Na het indienen van de klacht een restitutie mogen ontvangen voor de schade en de kosten welke ik had gemaakt voor de aannemer die stil stond zijn ook keurig uitgekeerd (totaal 2 uur). Dan de kwaliteit van het tuinhuisje. Erg netjes en conform verwachting. Het hang en sluitwerk is simpel maar kan je altijd zelf vervangen. Alles paste mooi en het eindresultaat is echt super ! We zijn blij met hoe de zaken zijn verlopen, de wijze van afhandeling van de klacht en de vriendelijke telefoniste die echt meeleefde!! Al met al een bedrijf om zaken mee te doen ze zijn transparant, oprecht en zeer behulpzaam. Ik kom zeker nog eens terug Grt Jeroen
  • Nancy
    19-04-2021
    Perfect zowel wat prijs/ kwaliteit, vriendelijkheid. Snel geleverd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik prima geholpen ben en dat alles perfect gelopen is. Zeker een aanrader. Ik had de prijs van ons gekozen tuinhuis elders goedkoper gezien en dit gemeld via hun website, ze hebben mij direct de beste prijs gegeven. Echt top van hun. Gewoon kiezen voor ’Van Kooten Tuin & Buiten Leven.
  • becca Feyaerts
    19-04-2021
    Aankoop tuinkast zonnebloem: Goede service. De tuinkast is echter niet makkelijk te monteren. De handleiding is vaag en gaatjes zijn niet voorgeboord. De Ikea handleidingen zijn veel simpelder.
  • Fred Jansie
    15-04-2021
    Tuinkamer in okt besteld 2020 werd in week 7 geleverd helaas waren allebij de spie links en rechts verkeerd ingevoerd en daarom moesten deze opnieuw besteld worden 8 weken zou het duren . Daarbij kwam ook nog eens dat verschillende afwerkingen van de greenline te wensen overliet niet netjes uitgevoerd . Ook in dec een blokhut besteld zou in week 14 geleverd worden maar door de 2 weken slecht weer verschoven naar week 15 . Gebeld in week 14 wordt het week 15 Gebeld in week 15 wordt het week 18 Van kooten luisterd naar de klacht maar het is tot nu toe alleen maar wachten
  • Martin
    31-03-2021
    In december een Woodpro blokhut met overkapping besteld. Levering volgens opgave keurig op tijd. Degelijke kwaliteit en van alle planken waren er extra bij geleverd Al met al zijn we super tevreden over Van Kooten ! Martin en Debora Dirks
vergelijken