Let op: Bekijk hier alle VOORRAAD ARTIKELEN voor SNELLE LEVERING

Klantbeoordelingen

Aantal beoordelingen: 3363
Uitstekend
Filter op:
 • Sjaak Zuidweg
  13-09-2021
  We hebben bij van Kooten een prachtige kapschuur gekocht. Mooi product en mooi bedrijf. Als er iets is wordt het gewoon opgelost.
 • Axel de Ridder
  12-09-2021
  Bij oriëntatie op een tuinschuur zijn we goed geholpen door een kundig adviseur. De leveringsafspraken zijn netjes nagekomen. Na enig puzzelwerk de schuur in enkele dagen zelf geplaatst. Prima aftersales bij een ontbrekend onderdeel. Een tevreden klant!
 • leerling VWO derde leergang
  12-09-2021
  Naar tevredenheid een Loungeset Colorado aangeschaft. Nadat een verkeerde Loungeset was geleverd heeft de service afdeling van Kooten zich bewezen, na melding zijn ze direct in actie gekomen en dezelfde ochtend! is de juiste Loungeset alsnog geleverd. Erg vriendelijke en service gerichte mensen die bij van Kooten (Numansdorp) werken.. een echte aanrader!
 • Pieter en Nelly
  11-09-2021
  Wij zijn heel erg tevreden hoe alles verlopen is. Kundig en meedenkend team wat heel fijn was voor ons. Alles verliep volgens planning. Het resultaat na het beitsen is geweldig. Bedankt voor jullie inzet!!
 • Maurice Schouten
  09-09-2021
  Heel fijn kontakt gehad met de afdeling verkoop en 2 overkappingen besteld met afroepdatum enkele weken later. De afdeling planning stuurde een voorsteldatum voor afleveren echter kwam het ons toen niet uit en kon de levering 3 weken later laten plaatsvinden. Pallets zijn keurig op afgesproken dag bezorgd.
 • M. Hagelen
  07-09-2021
  't Was een verrassing dat Van Kooten wel de blokhut Bertil op voorraad had. Heel fijn geholpen bij de aankoop. Vlotte levering. Met het zelf bouwen hadden we regelmatig "uitdagingen". Tip: maak de bouwtekeningen overzichtelijker. Hadden we vragen werd er vlot op de mail gereageerd. Nu wordt het genieten!
 • M. van der Giessen
  07-09-2021
  Bij hun mijn tuinhuis besteld en alles was echt keurig netjes van begin tot het einde. Professioneel, behulpzaam en zelfs na 3 jaar nog steeds.
 • Wendy Mills-Listing
  07-09-2021
  Geweldig bedrijf wat ik aan iedereen aan zou bevelen! Goede afspraken waar men zich aan houdt, vriendelijk personeel en geweldige service!! Ze deden voor ons nog veel meer dan dat ze zakelijk hoefde te doen dus niets dan lof voor dit mooie bedrijf! Wendy Mills
 • Samadi
  06-09-2021
  Super service! Ik ben heel goed geholpen door de medewerkers. Medewerkers stonden altijd voor mij klaar, zelfs na de koop hebben ze geholpen. Ik raad het iedereen aan om hier te bestellen!
 • It's me
  06-09-2021
  Geweldige blokhut geleverd,in de week,wat ze ook aan belooft hadden. Fijn contact gehad via whats app of mail,ze nemen alle tijd met je. Moest aanbetaling betalen in een bepaalde mnd,maar was ik vergeten,nooit berichtje van gehad. Aantal dagen van te voren,krijg je telefoontje ivm leverering. Er was klein probleempje maar was met een week opgelost. Wij zijn zeer tevreden,zeker een aanrader,om met dit bedrijf in zee te gaan. Verdien ik nu een mooie bos bloemen door deze mooie revieuw
vergelijken