Klantbeoordelingen

Aantal beoordelingen: 3235
Uitstekend
Filter op:
 • Kristof
  14-10-2020
  Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling van een houten tuinkast. Ik had deze op internet lichtjes goedkoper gevonden, maar na contact met een medewerker werd mij keurig een nog goedkopere prijs voorgesteld, waar ik dan met plezier op ben ingegaan. Ik woon in België en heb de bestelling dus moeten laten leveren in het enige Belgische filiaal (dat gelukkig niet ver van mij thuis is). Daar opniew door een vriendelijke medewerker geholpen bij het ophalen en inladen van de bestelling. Zeer tevreden!
 • Jansen - F. vd Ven
  13-10-2020
  Veranda, Wij willen graag onze dank uitbrengen aan van kooten en het montage team voor het leveren en plaatsen van onze mooie veranda. Vooral het vakmanschap van Tim was heel bepalend voor de zeer solide veranda. Wij zullen evt toekomstige klanten van kooten van harte aanbevelen. Hans en Frank Eindhoven
 • Arie
  07-10-2020
  Afspraken worden niet nagekomen en de medewerkers liegen alles aan elkaar en verzinnen elke keer een andere smoes alleen als je niet allemaal dezelfde smoes vertelt rol je wel door de mand. Bellen ook niet terug terwijl dat ze dat wel beloven. Reviews met minder dan 3 sterren plaatsen ze NIET op hun site maar staan wel op trustpilot, dit zegt overigens al genoeg over dit bedrijf!
 • beex
  05-10-2020
  Alles volgens afspraak geleverd. Prima.
 • Michael En Miranda Rommers
  29-09-2020
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde overkapping en tuinhuis. Door de duidelijke en nette showroom en daarbij kundig advies hebben wij de juiste keuze kunnen maken. medewerkers van Kooten, bedankt!!!
 • N. Zuidwijk
  28-09-2020
  Perfecte service en zeer netjes gewerkt. Zelfs doordat alles uitliep bleef men meedenken naar een snelle oplossing. Ben zeer content met het resultaat. Kleine opmerking mbt levering matriaal. Dit werd slechts 1 dag vooraf aangeven. Dit had eerder en beter aangegeven kunnen worden. Ik raad Van kootenbuitenleven zeker aan.
 • J. van Rumpt
  28-09-2020
  Alles was keurig op tijd geleverd en alles was compleet aanwezig zonder beschadigingen. Alleen een opmerking, het antidust papier en het aluminium plakband was te weinig, was net genoeg voor 3 dakplaten en ik had er 4.
 • Exca
  28-09-2020
  Er waren veel te weinig bevestegings Materialen ⏯schroeven ⏮
 • A. Schoonakker
  28-09-2020
  Goede service. Levering correct.
 • Anne
  28-09-2020
  Goed advies, mooie materialen. Helaas wel prijzig, maar gezien over een jaar op 30, valt het mee
vergelijken