Door houtschaarste kunnen levertijden oplopen, bestel direct of bezoek onze showroom

Klantbeoordelingen

Aantal beoordelingen: 3328
Uitstekend
Filter op:
 • Martin
  31-03-2021
  In december een Woodpro blokhut met overkapping besteld. Levering volgens opgave keurig op tijd. Degelijke kwaliteit en van alle planken waren er extra bij geleverd Al met al zijn we super tevreden over Van Kooten ! Martin en Debora Dirks
 • M. Broeder
  25-03-2021
  We hadden een overkapping besteld en waren twee planken stuk en werden netjes nieuwe geleverd en goede service hebben ze en vriendelijk.
 • Samira Chtiba
  25-03-2021
  Over de service geen klachten! Afspraken zijn nagekomen. Levering & opvolging prima! Vriendelijke dienst na verkoop. Alleen waren er wel wat minpunten bij het bestelde bouwpakket (voldemort speelhuisje). Zo waren de venster luikjes en de deurluikjes veel kleiner dan de voorziende openingen. Plan voor montage is ook zeer onduidelijk. Gelukkig is mijn man best wel handig en heeft hij met het toevoegen van andere hout stukken de raamopening en deuropening kunnen dichtmaken zodat de luikjes wel mooi aansluiten. Verder is dit wel een leuke speelhuisje waar mijn zoontje dol op is!
 • Ruud
  21-03-2021
  Het ziet er geweldig uit!, vakwerk! en netjes gedaan! Bedankt. Ziet er heel luxe uit,
 • Linda Dijk
  16-03-2021
  Een Greenline overkapping met glas laten plaatsen naar alle tevredenheid! Mannen werken netjes, nauwkeurig en in goede harmonie. Erg blij met het resultaat. Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij raden van Kooten zeker aan!
 • Bram Snoeren
  08-03-2021
  Afspraken na gekomen en een perfecte levering op locatie. Vriendelijke mensen zowel op de zaak en ook de chauffeurs. Top ga zo door. Met vriendelijke groet, Bram Snoeten.
 • NC Nelisse
  07-03-2021
  De levertijd was helaas vrij lang. In de zomer besteld, maar we konden pas in november beginnen met bouwen. Ook bevat het douglas hout relatief veel geel spinthout van mindere kwaliteit. Maar dit alles is waarschijnlijk vooral de toeleveranciers te verwijten.
 • Erwin
  06-03-2021
  Levering correct volgens timing De Pipo-wagen voldoet aan de verwachting. Ik heb de wagen laten isoleren; dit is mooi afgewerkt; enkel de ramen dichten niet helemaal zoals verwacht (dubbel glas heeft weinig zin als de zijkant wat tocht doorlaat (opgelost via wat extra isolatie); de deur had tijdens de vrieskou wat moeite om volledig te sluiten. Wellicht zijn beide "mankementen" tgv de werking van hout en grote temperatuursverschillen begin dit jaar) De installateurs waren super; als je wat durft vragen, geven ze met plezier extra informatie en advies (wanneer schilderen, welke producten, ...). Ze werken mooi en correct af.
 • Fam. van der Sluis
  06-03-2021
  Vakmensen die met je mee blijven denken ook tijdens de bouw van onze serre. Een prettige ervaring.
 • Trudy Hermsen
  06-03-2021
  Van Kooten Velp. Eerlijk en duidelijk geadviseerd. Vakkundige en netjes opgebouwd . Zeer te vreden echt een aanrader.
vergelijken