Nu tijdelijk 10% korting op alle Verasol-veranda's!

Blokhut op maat

Blokhut op maat

Het kan zijn dat onze standaard blokhutten niet voldoen aan uw specifieke wensen. Zo kan het gebeuren dat ze niet de juiste afmetingen hebben voor uw tuin of niet helemaal aan uw smaak voldoen. Daarom is het bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven mogelijk om een blokhut op maat te laten maken.

Verschillende soorten blokhutten op maat

Een blokhut kan geleverd worden in diverse modellen. Er is voor elk gebruiksdoeleinde wel een geschikt model te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit deze verschillende modellen: 

Mogelijkheden voor een blokhut op maat

Bij een blokhut op maat maken wij de blokhut precies zoals u het wilt. We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van tuinhuizen op maat, en deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat u veel mogelijkheden hebt wat betreft maatwerk.

Indien u een blokhut op maat laat maken bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven, kunt u onder andere vrij beslissen over deze factoren:

  • Wanddikte
  • Afmeting
  • Daktypes
  • Dakbedekkingen
  • Ramen & deuren
  • Isolatie (wij bieden ook vloer- en dak isolatie)

Heeft u zelf een idee voor een blokhut of tuinhuis op papier staan? Neem dit dan mee naar een van onze showrooms of stuur het digitaal naar ons via e-mail. Dan maken we het ontwerp samen met u af! We begeleiden u graag in het gehele traject van de aankoop van een blokhut, van het eerste idee tot aan de montage. Indien u na aankoop van de blokhut geen tijd heeft voor de installatie of niet weet hoe u hieraan moet beginnen, dan staan wij graag voor u klaar om de op maat gemaakte blokhut te monteren tegen een meerprijs.

Vraag een offerte aan

Wij begrijpen dat u misschien nog niet goed weet hoe uw blokhut op maat er juist moet uitzien. Geef daarom in onderstaand formulier aan wat uw wensen zijn voor uw blokhut. Het is niet erg als u niet alles kunt invullen. Onze maatwerkspecialisten stellen vervolgens een advies en een offerte voor u op; binnen enkele dagen ontvangt u een complete offerte.

Heeft u nog vragen voor onze professionals? Neem dan contact met ons op via e-mail op info@blokhutvillage.nl of bel ons op +32 (0) 335 525 55.

Maatwerk blokhut/tuinhuis 1 Maatwerk blokhut/tuinhuis 2 Maatwerk blokhut/tuinhuis 3 Maatwerk blokhut/tuinhuis 4 Maatwerk blokhut/tuinhuis 5

Uw wensen

Uw bestanden

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden
Een schets is al prima!

Uw gegevens

Hier vindt u uw nieuwe blokhut of tuinhuis op maat!

Kan ik u helpen?