Spice up jouw tuin met zo’n vette tuinkamer!

Terug naar het overzicht

Hoezo alleen buiten zitten als het mooi weer is? Welnee, met zo’n vette veranda, tuinkamer of terrasoverkapping van Van Kooten Tuin & Buitenleven kun je het héle jaar door van je tuin genieten. Snel gaan kijken. We hebben veel, heel veel!


Je kunt natuurlijk met je stoel op je gazon gaan zitten, maar wat als het regent? Met een overkapte veranda van Van Kooten is alles nét iets comfortabeler. Een veranda is een soort open huiskamer, maar dan buiten. Als je er dan ook nog een heater in hangt, tja, dan maakt het eigenlijk niet meer uit wat voor weer het is.


Glastuinkamer


En het kan nóg comfortabeler: sluit je je veranda af met kozijnen of glasschuifwanden, dan heb je een tuinkamer! Eentje met een aluminium constructie bijvoorbeeld. Dat is heel stevig en aluminium kan prima tegen de regen, dus je hebt er geen onderhoud aan. Bovendien kun je door de glazen pui lekker naar je tuin kijken. Ook als het hagelt, want het is gemaakt van veiligheidsglas. Zowel de veranda, de kozijnen en de glasschuifwanden worden op maat gemaakt.


Barrelsauna


Wil je liever hout voor een rustieke feel? Kan ook! Wij hebben een groot assortiment Douglashout op voorraad. Geschikt voor overkappingen, buitenverblijven, kapschuren, buitenkeukenstuinmeubelen én blokhutten. Alles wordt op maat gemaakt.


Wil je weten welke overkapping het beste bij jou past? Kijk dan hier of je komt bij ons langs natuurlijk. Wij zijn de grootste in de Benelux, dus je bent bij ons niet snel uitgekeken.

Terug naar het overzicht
vergelijken