Profiteer deze maand van de winter Solden acties! | Snelle levering? Bekijk hier onze voorraad en 72 uur levering producten.

Solden Actie

De Winter Solden acties zijn weer terug! Vanaf 1 januari start de winter Solden bij Van Kooten Tuin & Buiten leven. Speciaal voor onze Belgische klanten! Profiteer een maand lang van onze Solden acties. Kies bij uw bestelling uit één van de drie gratis cadeau's. 

Voorwaarden

Bij een besteding vanaf 1250,- mag kiezen uit één van de gratis cadeaus. Hierbij heeft u de keuze uit een gratis heater, 2 blikken beits of 5% korting op uw bestelling. Om de 5% korting te kunnen activeren kunt u de code 'SOLDEN' gebruiken. De actie blijft heel de maand januari geldig, zowel in de showroom als online. Deze actie is tevens niet met andere acties te combineren en u heeft keuze uit één cadeau. Wanneer er gekozen wordt voor een bestelling inclusief montage kunt u alleen kiezen uit twee blikken beits of één van de twee heaters.

Persoonlijk online advies

Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven staat de klant altijd centraal, zo proberen wij u altijd de beste service aan te bieden, nu ook online. U kunt via de website een online afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs. Op deze manier hopen wij u zo goed mogelijk te kunnen helpen!

Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens openingsuren (maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.30 uur en zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur) een een-op-een gesprek in te plannen met een van onze topadviseurs. U kunt via de onderstaand link een aanvraag indienen voor een hoogwaardig persoonlijk video- of telefonisch gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een tijdslot in te plannen voor advies op maat! 

Onze showroom in Wommelgem is natuurlijk ook geopend voor bezoek.

https://www.vankootentuinenbuitenleven.be/online-video-afspraak

Waarmee kunnen wij u helpen?