Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Vrijstaande Verasol veranda's

Een duurzame veranda past bij de natuur. Wanneer u geniet van de bloemen en planten in uw tuin, en de zon die vrolijk schijnt, is het fijn om te weten dat de overkapping waaronder u zit daar geen afbreuk aan doet. De Verasol Vrijstaande veranda’s zijn ontworpen met het milieu in gedachten, en bieden als mooie bijkomstigheid dat ze zeer aantrekkelijk geprijsd zijn.

12 van 12 producten
Sort Descending
12 van 12 producten
Sort Descending

Vrijstaande Verasol veranda's

Het speciale ontwerp van de aluminiumprofielen zorgt voor minder materiaalgebruik, zonder verlies van sterkte. Dankzij de bouwkwaliteit en de krasvaste structuurlak weet u zeker dat de veranda lang mee gaat. Een kwalitatief goed product dus!

Extra opties voor uw Vrijstaande veranda

In 15 verschillende standaard afmetingen kan deze Vrijstaande veranda als compleet zelfbouwpakket worden geleverd. U heeft keuze uit antraciet of wit en uit verschillende soorten polycarbonaat dakbedekkingen. Met de diverse extra opties, zoals terrasverwarming, LED-verlichting, en onderdakzonwering, kunt u de terrasoverkapping uitbreiden zoals u dat wilt.

Bij Van Kooten Tuin en Buiten leven weet u zeker dat u de perfecte veranda voor uw tuin en huis vindt. Zo maakt u uw huis nog meer één met de natuur. Door de snelle levertijd hoeft u niet lang te wachten op een mooie veranda die u beschermt tegen regen, wind, of juist de felle zon!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?