Let op: Bekijk hier alle VOORRAAD ARTIKELEN voor SNELLE LEVERING

Veranda Corsica 420x600 cm

Veranda Corsica 420x600 cm

Plat dak Vurenhout 44 mm
Lugarde

Veranda Corsica 420x600 cm (buitenmaat paal) Bekijk in 3D!Klik hier om uw eigen veranda samentestellen en in 3D te bekijken! Volg de stappen en verstuur uw configuratie. Wij zullen u een gepaste offerte toesturen! Standaarduitvoering is inclusief dichte wanden en balustradehekjes zoals getoond op foto. Deze ruime overkapping is vervaardigd uit Noord-Europees vurenhout en heeft wanden met een dikte van 28mm. Een stijlvolle overkapping om in alle rust van het buitenleven te genieten.

Lees meer
Normale prijs 7.812,00 Speciale prijs 5.968,00
Thuisbezorgd

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
Kies accessoires voor uw Veranda Corsica 420x600 cm
   

  Dit product dient behandeld te worden met een beits. Het is aan te raden om tijdens opbouw de mes en de groef van dit product te behandelen, en na opbouw de buitenkant van dit product ca. 2 à 3 keer. Van deze speciale beitsen op lijnolie basis (grond en afwerklaag in één) heeft u ca. 3 blikken nodig van 2,5L. Deze blikken kosten € 55,00 per stuk. Bekijk onze kleurenkaart.

  Lees meer
  Qty:
   

  Dit product dient behandeld te worden met een beits. Het is aan te raden om tijdens opbouw de mes en de groef van dit product te behandelen, en na opbouw de buitenkant van de blokhut ca. 2 à 3 keer. Van deze speciale beitsen op lijnolie basis (grond en afwerklaag in één) heeft u ca. 4 blikken nodig van 2,5L. Deze blikken kosten € 55,00 per stuk. Bekijk onze kleurenkaart.

  Lees meer
  Qty:
   

  Wilt u uw beits mooi en streepvrij aanbrengen? Bestel dan gemakkelijk uw professionele kwastenset bij uw beits. Op deze manier bent u in één keer voorbereid en kunt u gelijk aan de slag. De kwasten zijn gemaakt van zuiver Chinees varkenshaar en gaan lang mee.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 7.812,00 Speciale prijs 5.968,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Specificaties
Art.nr.LGVC01
FabrikantLugarde
vergelijken