menu

Universo Blokhutten

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

Universo Blokhutten

Blokhut
Een blokhut is een aanwinst in de tuin! Niet alleen beschikt u zo over extra opbergruimte, ook kunt u een blokhut inrichten als kantoor of gastenverblijf. Universo blokhutten kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Universo blokhutten
Zo maakt Universo blokhutten voor elk budget. Naast een basisuitvoering zijn Universo blokhutten namelijk ook verkrijgbaar in de series ‘infinity’, ‘variation’, ‘design’, ‘functional’ en ‘classic’. Niet alleen hangt aan elke serie een eigen prijskaartje, ook kenmerken de series zich door een eigen stijl. Variabel zijn de afmetingen, daken, ramen en deuren. Overigens bedraagt de wanddikte van alle Universo blokhutten 28 millimeter. Verder worden de blokhutten blank – dus onbehandeld – afgeleverd. Het is belangrijk dat u uw blokhut zo snel als mogelijk verft of in de beits zet.

Hout met een keurmerk
Het belang van verantwoord bosbeheer wordt door Universo volledig onderstreept. Deze leverancier biedt namelijk uitsluitend producten met ofwel het FSC- ofwel het PEFC- keurmerk aan. U bent dus voor 100% verzekerd van een blokhut, die is gemaakt van hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

Blokhut via de webshop
Op de website vindt u het complete assortiment blokhutten van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. U bestelt de blokhut van uw voorkeur gemakkelijk via de uiterst gebruikersvriendelijk webshop. Het verdient aanbeveling om de blokhut op een vlakke en verharde ondergrond te plaatsen. Ook is het raadzaam om gebruik te maken van funderingsbalken. Zo voorkomt u dat de blokhut rechtstreeks in het regenwater komt te staan, waardoor vocht en schimmel schade kunnen aanrichten.

Montage blokhut
Bij de aflevering ontvangt u een bouwtekening, waarmee u de blokhut heel eenvoudig zelf kunt opbouwen. Mocht u tijdens de montage onverhoopt tegen problemen aanlopen, dan is het raadzaam om de video's op de site te raadplegen. Niet alleen vindt u hier een uitgebreide instructie, ook kunt u een montagefilm bekijken. Natuurlijk kunt u de montage uitbesteden aan een van de deskundige medewerkers van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Via de website vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Categoriëen