Tuinschermen

Genieten van uw tuin zonder het gevoel te hebben begluurd te worden? Een tuinscherm biedt u zowel privacy als veiligheid. Zodat nieuwsgierige ogen geweerd worden en u ongestoord kunt buiten zitten.
Houten tuinschermen zijn een goede manier om uw tuingrenzen aan te geven en staan ook nog eens erg sfeervol!

Veiligheid en privacy

Ongestoord genieten van het buitenleven: een houten hekwerk maakt dit mogelijk door u privacy en beschutting te geven. De schuttingplanken beschermen u en uw tuin van invloeden van buitenaf, zoals honden, inbrekers of nieuwsgierige blikken. Door de mooie patronen en de topkwaliteit hout zijn onze tuinschermen een lust voor het oog. Een tuinscherm kan tijdens de tuinaanleg behulpzaam zijn doordat grenzen ermee vast te stellen zijn en u er kaders mee kan maken binnen de tuin zelf.

Sfeervolle doorkijkjes en speelse bogen

Tuinschermen zijn er in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Zo vindt u in ons ruime assortiment gaaselementen met of zonder houten kader. Deze tuinafscheiding bestaat uit een houten frame met stalen rooster, waar bloemen en planten doorheen kunnen groeien. Of bestel een Trellis tuinscherm. Bij deze schermen worden schuttingplanken horizontaal, verticaal en diagonaal op een frame aangebracht, waardoor sfeervolle vierkanten of ruitvormige doorkijkjes ontstaan. Trellis tuinschermen zijn er met en zonder kader, recht of boogvormig. Ook in ons assortiment: tuinafscheidingen met lamellen, houten hekwerken van 2m hoog, schuttingplanken en toogschermen voorzien van een opening of in de vorm van een kwartronde cirkel. Bijzonder zijn de luxe tuinschermen van weerbestendig plyrattan kunststof glas, omringd met chic zwart hardhouten planken en palen.

Hardhouten tuinschermen

Wij leveren tuinschermen van verschillende houtsoorten. De populairste houtsoort is geïmpregneerd vurenhout. Door hout te laten impregneren heeft u nog langer plezier van uw tuinscherm! Het is ook mogelijk om uw houten hekwerk van hardhouten planken en palen te laten maken. Deze topkwaliteit houtsoort is sterk, veerkrachtig en tevens water –en weerbestendig. Liever een tuinscherm of schuttingplanken van modern composiet hout? Dit geperst materiaal van hout en kunststof is duurzaam omdat het niet scheurt, krom trekt of verkleurt. Of ga voor een natuurlijke look met een tuinafscheiding van rieten of wilgenteen matten. Wat voor tuinaanleg u ook in gedachten heeft, wij hebben een passend tuinscherm!

Bezorgdienst of zelf afhalen

Bekijk onze site voor een overzicht van alle typen tuinschermen of voor advies over tuinaanleg. Bestellen doet u eenvoudig via de webshop. U kunt het houten hekwerk en bijbehorende materialen laten bezorgen of zelf afhalen.