menu
menu

BBQ Accessoires

Bekijken als Rooster Lijst
24 van 24 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
24 van 24 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

BBQ Accessoires

Hoe uitgebreid ons assortiment van barbecues ook is, u kunt natuurlijk nog steeds specifieke wensen hebben. De Napoleon barbecues kunnen worden uitgebreid met verschillende accessoires om de barbecue beleving te krijgen die u wilt. Denk bijvoorbeeld aan handige manden, roterende barbecue accessoires, keukengerei en rookaccessoires. Maar ook onderhoudsproducten die uw barbecue in perfecte staat houden horen daarbij, zoals hoezen, schuurborstels en schoonmaakmiddelen.  Dit is niet alleen hygiënisch, hiermee verlengt u ook de levensduur van uw barbecue.  

BBQ accesoires

Roterende motors, manden en spiesen kunnen eenvoudig op de barbecues geplaatst worden en garanderen een perfecte gaarheid. Bovendien kunnen deze barbecue accessoires gemakkelijk losgemaakt en schoongemaakt worden. De verschillende manden, grillrekken, platen en staanders bieden nog meer comfort en maken het mogelijk om bijna elke gewenste maaltijd op de barbecue te bereiden. Een staander voor kip zorgt er bijvoorbeeld voor dat deze geleidelijk gaar wordt, en in de gietijzeren braadpannen kunt u eenvoudig een rollade of groente bakken. Wilt u iets langzaam laten garen, dan zijn er de grillplaten van gietijzer of roestvrijstaal. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Barbecue accessoires maken het niet alleen mogelijk om op meerdere manieren uw eten te koken, maar bieden ook veel extra comfort. Neem bijvoorbeeld de speciale barbecueschorten en hittebestendige handschoenen. Barbecueën hoeft niet langer meer gepaard te gaan met vetvlekken, lastig vuil of aangebrand vlees. De barbecue accessoires lossen deze problemen voor u op en zijn speciaal ontworpen voor de Napoleon barbecues. Voor de beste barbecue ervaring!